Hakan Berk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce 300, yıkama dahil. Kampüste daha pahalı ilginç bir şekilde Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Bugün bende 400 TL verdim sadece saç ve yıkama için. Artı olarak bu paraya siyaset bilimi, memleketin geleceği, futbol sohbeti de dahildi. 😊 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Esnaf odaları süper çalışıyor istedikleri gibi zam alabiliyorlar zam istedikleri yerlere hep yakınlar . Keşke meslekte yakın olsa... Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Haliç'e doğru olan Taksim Tarla başı durağın da bir berber var. Saç ,sakal 250 TL. Sürümden kazanıyor. 10 kadar eleman var ve hiç boş kalmıyorlar. Benim semte kesim 400 TL Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Bizim ilçede eskiden dışarıya göre yatı fiyat falan olurdu. Mesela İstanbul’da 20 ise burada 10 liraydı. Hatta benim berber iyi kazanamıyorum diye Almanya’ya gitti ama şimdi bakıyorum İstanbul ile aynı fiyata gelmişiz. Geçen sene 200 idi bu sene kısa bir süre 300 oldu sonra 400 oldu. 👍🏼 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Aprilla marka makina almıştım 2 sene önce. 2 senede2 kere şarj ettim. getirisini söylemiyorum bile. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 5 saat önce Paylaş 5 saat önce eski berberim 2024 te 400 lira yapınca bıraktım, şimdi ki berber bu sene 200 yaptı.... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Benim 1 tutam saçım var zaten traş 400 lira. Geçen sene berbere her üçüncü gidişimde zam yemişti fiyat. Aynı fiyata 3 kere traş olamamıştım. Periyot 40 gün 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Bu arada anketteki rakamlar guncellenmeli Birer sıfır eklersek oluyor. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Dün yıkama hariç 400 TL ye traş oldum. Geçen sefer iki defa yıkamıştı. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Saç sakal yıkama 500 tl 4 haftada bir traş oluyorum. Bizim bebenin berberi başka, o da 1250 tl idi en son . Yorum bağlantısı
Recommended Posts