Servet Aydın 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Emmi dışarısı soğuk olacak. Açık mekan bize gelmez Esiyor oralar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Servet Aydın yazdı: Emmi dışarısı soğuk olacak. Açık mekan bize gelmez Esiyor oralar İncekum soğuk. Yusufoğlu soğuk. Abi sen sıcaklık olarak arayışın mı farklı ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 İncekum soğuk. Yusufoğlu soğuk. Abi sen sıcaklık olarak arayışın mı farklı [emoji16]Detaya girmeyelim janim 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Servet Aydın yazdı: Detaya girmeyelim janim Sen istiyor sıcak... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Soyadını da al git gibi oldu. Önder Özcan yazdı: Gittin mi peki? Lütfen öyle olsun çünkü. Önder Özcan yazdı: Ben ne yiyeceğime karar veremedim. Gerçi ne yesem de farketmeyecek, hiç birşeyin tadını almıyorum. Yavan ekmek bile yeter. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 0. İlkay Başaran 1. Metin Uzunoğlu 2. Tansu Kalafatoğlu 3. Erdem Doğan 4. Ali Darbaz 5. Osman Ünal 6. Mehmet Göktürk 7. Çağlar Bayur 8. Önder Özcan 9. Mustafa Tüfekçi 10. Muhammet Ölmez 11. Erdoğan Temur 12. Servet Aydın 13. Süha Demirtaş 14. Serhat Işık 15. Selim Bilgin 16. Mehmet Özyürek 17. Haşmet Güngör 18. Cem Işık 19. Hüseyin Sönmez 20. Mertcan Üzger 21. Y.Gökhan AY 22. Harun Kocaçalışkan 23. Ali Elöver 24. Fatih Keskin 25. Coşkun Basan 26. Adnan Çakır + Oğuzhan 27. Lokman Ceritlioğlu 28. Muhammed Ali Deli Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ekim 2021 Yazar Paylaş 21 Ekim 2021 Servet Aydın yazdı: Emmi dışarısı soğuk olacak. Açık mekan bize gelmez Esiyor oralar Bakalım da.. gerekirse İki büyük locayı kapatırız. iki köşede iki büyük loca var.. normalde 20 şer kişilik.. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Adnan Çakır yazdı: 0. İlkay Başaran 1. Metin Uzunoğlu 2. Tansu Kalafatoğlu 3. Erdem Doğan 4. Ali Darbaz 5. Osman Ünal 6. Mehmet Göktürk 7. Çağlar Bayur 8. Önder Özcan 9. Mustafa Tüfekçi 10. Muhammet Ölmez 11. Erdoğan Temur 12. Servet Aydın 13. Süha Demirtaş 14. Serhat Işık 15. Selim Bilgin 16. Mehmet Özyürek 17. Haşmet Güngör 18. Cem Işık 19. Hüseyin Sönmez 20. Mertcan Üzger 21. Y.Gökhan AY 22. Harun Kocaçalışkan 23. Ali Elöver 24. Fatih Keskin 25. Coşkun Basan 26. Adnan Çakır + Oğuzhan 27.Lokman Ceritlioğlu Adım yok burada. Promosyon muyum neyim? Mehmet Ozyurek yazdı: Bakalım da.. gerekirse İki büyük locayı kapatırız. iki köşede iki büyük loca var.. normalde 20 şer kişilik.. Açık mekan olsun reis. Sigara içiyorum ben. Bi de Corona malum.. Önder Özcan yazdı: Ben ne yiyeceğime karar veremedim. Gerçi ne yesem de farketmeyecek, hiç birşeyin tadını almıyorum. Yavan ekmek bile yeter. Corona was here Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ekim 2021 Yazar Paylaş 21 Ekim 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Adım yok burada. Promosyon muyum neyim? Yazsaydın ya.. herkes kendi yazıyor ? Ekledim yukarda.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Fatih Keskin yazdı: Uğraşma benimle o eski kamyonetinin içinden geçerim ooo arazi mi yapıyoruz yemekten sonra Kalanları çekerim tamam Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Servet Aydın yazdı: Emmi dışarısı soğuk olacak. Açık mekan bize gelmez Esiyor oralar vay be görmeyeli ne kadar değişmişsin abi, soğuk, esiyor vb... tabirleri senden ilk defa duyuyorum abi sende çağlar abi gibi yaşlandın hemi yada başka bir örnek verirsek Fatih keskin gibi mi 5 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: Ben ne yiyeceğime karar veremedim. Gerçi ne yesem de farketmeyecek, hiç birşeyin tadını almıyorum. Yavan ekmek bile yeter. İlkay BAŞARAN yazdı: What? Muhammet Ali Deli yazdı: Adım yok burada. Promosyon muyum neyim? Açık mekan olsun reis. Sigara içiyorum ben. Bi de Corona malum.. Corona was here 1- Sigara içen çok kişi var, kapalı alandaysak ara ara dışarı çıkılıyor 2-Tat alamıyorum lafı nükteydi 1-2 tepki ölçeyim dedim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 vay be görmeyeli ne kadar değişmişsin abi, soğuk, esiyor vb... tabirleri senden ilk defa duyuyorum abi [emoji20] sende çağlar abi gibi yaşlandın hemi yada başka bir örnek verirsek Fatih keskin gibi mi [emoji3] Gençlerden enerji alıyorduk onlarda olmayınca kaldım yaşlılar arasında. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: 0. İlkay Başaran 1. Metin Uzunoğlu 2. Tansu Kalafatoğlu 3. Erdem Doğan 4. Ali Darbaz 5. Osman Ünal 6. Mehmet Göktürk 7. Çağlar Bayur 8. Önder Özcan 9. Mustafa Tüfekçi 10. Muhammet Ölmez 11. Erdoğan Temur 12. Servet Aydın 13. Süha Demirtaş 14. Serhat Işık 15. Selim Bilgin 16. Mehmet Özyürek 17. Haşmet Güngör 18. Cem Işık 19. Hüseyin Sönmez 20. Mertcan Üzger 21. Y.Gökhan AY 22. 23. Harun Kocaçalışkan 24. Ali Elöver 25. Fatih Keskin 26. Coşkun Basan 27. Adnan Çakır + Oğuzhan Malesef kendimi listeden siliyorum sizlerin ve orada çalışanların sağlıklı olması için Malesef dün akşam test yaptırdım pozitif çıktı Geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Ev halkında durum nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ekim 2021 Yazar Paylaş 21 Ekim 2021 Süha Demirtaş yazdı: ooo arazi mi yapıyoruz yemekten sonra Kalanları çekerim tamam Kamyonla gel Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: lafı nükteydi 1-2 tepki ölçeyim dedim Tamam abi no problem, ben öncesini kaçırmışım nükteye ayıkmadım Allah korusun tat koku durumu çok çok kötü. Bir daha yaşamak istemiyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Öner Kurukuz yazdı: Geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Ev halkında durum nedir? eşimde pozitif, oğluma test yapılmadı 5 gün sonra yapılacakmış onun durumunu bilmiyoruz. onu izole ettik aslında kendimizi izole ettik salon ona kaldı. bilgisayar, televizyon, oyun konsolu hepsi onda okula da gitmiyor her şey onun istediği gibi şimdilik 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: eşimde pozitif, oğluma test yapılmadı 5 gün sonra yapılacakmış onun durumunu bilmiyoruz. onu izole ettik aslında kendimizi izole ettik salon ona kaldı. bilgisayar, televizyon, oyun konsolu hepsi onda okula da gitmiyor her şey onun istediği gibi şimdilik gecmis olsun mehmet bey? Sifalar dilerim.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: eşimde pozitif, oğluma test yapılmadı 5 gün sonra yapılacakmış onun durumunu bilmiyoruz. onu izole ettik aslında kendimizi izole ettik salon ona kaldı. bilgisayar, televizyon, oyun konsolu hepsi onda okula da gitmiyor her şey onun istediği gibi şimdilik Mehmet abi çok geçmiş olsun tez zamanda atlatırsınız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Allah korusun tat koku durumu çok çok kötü. Bir daha yaşamak istemiyorum.. Ne antrikotlar, küşnemeler saman gibi oldu. Ne göbek rakıları, altınbaşlar su niyetine gitti. Tat koku kaybı çok fena. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: eşimde pozitif, oğluma test yapılmadı 5 gün sonra yapılacakmış onun durumunu bilmiyoruz. onu izole ettik aslında kendimizi izole ettik salon ona kaldı. bilgisayar, televizyon, oyun konsolu hepsi onda okula da gitmiyor her şey onun istediği gibi şimdilik Geçmiş olsun Mehmet. Dayanın c vitaminine ve balkonda güneşlenmeye. Şu sıralar üşütmemeye dikkat edin yeter. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Çok saolun arkadaşlar şimdilik sıkıntı yok inşallah böyle gelir geçer gider 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: antrikotlar, küşnemeler saman gibi oldu. Ne göbek rakıları, altınbaşlar su niyetine gitti. Tat koku Görmesem bilmesem yediğimi önüme b*k koysalar yerdim yani o kadar lanet bir histi. Bak yine kötü oldum. Rakıyı deme usta su gibi gidiyordu. Zevkini ala ala içeceksin halbuki. Yine de içtik PC başında takıldık yeri geldi kafa güzel odadan odaya halay çektik filan kurtulduk. Gelmesin o günler ama ilk 3 gün dışında çok iyiydim ben. Evde durması berbat bir şey. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Çok saolun arkadaşlar şimdilik sıkıntı yok inşallah böyle gelir geçer gider Geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatırsınız.. 1 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Ne antrikotlar, küşnemeler saman gibi oldu. Ne göbek rakıları, altınbaşlar su niyetine gitti. Tat koku kaybı çok fena. Geçmiş olsun Mehmet. Dayanın c vitaminine ve balkonda güneşlenmeye. Şu sıralar üşütmemeye dikkat edin yeter. Sen geliyore abi ? Gel de biraz paylaşım yapalım Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Çok saolun arkadaşlar şimdilik sıkıntı yok inşallah böyle gelir geçer gider Bende mart ayında coronaya yakalandım ağır geçti ama atlattık fakat, Biz de bu takımla kanser olacaz gibi sonunda. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Süha Demirtaş yazdı: Sen geliyore abi ? Gel de biraz paylaşım yapalım Bende mart ayında coronaya yakalandım ağır geçti ama atlattık fakat, Biz de bu takımla kanser olacaz gibi sonunda. Sanada geçmiş olsun Süha. O takim seni Bu yaşa kadar seni kanser etmedi ise bundan sonra bir şey olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts