Ali Darbaz 24 Ekim 2021 Paylaş 24 Ekim 2021 Selim Bilgin yazdı: Otoyola bağlandıktan sonra da çeken bi kamera olsaydı keşke. ? Saate 80 km/h hızla ben önde , Tansu arkada otobanda gittik. O Tuzla tersane köprüsünden ayrıldı. Bende az ilerden çıktım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ekim 2021 Paylaş 24 Ekim 2021 YİNE çok güzeldi. Hava soğuk ortam sıcaktı. Restoran sonrası Servetin portif mağazasında içtiğim çay hayatımda içtiğim en güzel çaydı dersem içtiğim diğer çaylara büyük haksızlık etmiş olurum [emoji14] Tükkanda Jem Beyin Kodiaq az kalsın yetkisiz personel hatasına kurban gidecekti, far sökmek için tampon sökmeye çalışan malum şahıs son anda durduruldu. Allahtan orda tamir için bekleyen sökük portifin birinden 3-5 sigortayı cebime attım, önümüzdeki 4 günü o portifteki sorunun ne olduğunu bulmaya harcayacağı için başkasının aracına zarar veremez.İlgili kişiye özel fites tamiri bedeli olan 1200 avro yine ilgili kişiye fatura edilip cümle alem ltd ile tahsilatı yapilacaktır 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Ekim 2021 Paylaş 24 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: Servetin portif mağazasında içtiğim çay hayatımda içtiğim en güzel çaydı dersem içtiğim diğer çaylara büyük haksızlık etmiş olurum ? Girilmez yazan yerdeki özel çaydan vermediler mi sana? ? 1 4 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Ekim 2021 Paylaş 24 Ekim 2021 Selim Bilgin yazdı: Girilmez yazan yerdeki özel çaydan vermediler mi sana? ? Ben ofis katındaki vip yazan yerden aldım ama o bile ı-ıhh ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Ekim 2021 Paylaş 24 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: Ben ofis katındaki vip yazan yerden aldım ama o bile ı-ıhh ? vip çatı katında yahu hamamın yanında. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ekim 2021 Paylaş 24 Ekim 2021 vip çatı katında yahu hamamın yanında.Hocam her yeri ifşa etmeyelim di mi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Selim Bilgin yazdı: Otoyola bağlandıktan sonra da çeken bi kamera olsaydı keşke. ? Helikopterimiz yok 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: vip çatı katında yahu hamamın yanında. Çatıdaki hamam B blokta, ben A bloktaki herkesin giremediği asıl VIP ten bahsediyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: Çatıdaki hamam B blokta, ben A bloktaki herkesin giremediği asıl VIP ten bahsediyorum Yan blokta bir gölge gördüm , o sen miydin abi? Senden başka kimse bilmez orayı diyordu King.. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Cem Işık yazdı: Yan blokta bir gölge gördüm , o sen miydin abi? Senden başka kimse bilmez orayı diyordu King.. O değilde para koparmak için kendini nasıl senin arabanın önüne attı, sanki sen çarpmışsın gibi. Aklı sıra çarptın bana deyip yolunu bulacak, aynısını bana da yapmıştı. Yer mi İstanbul çocuğu Gerçi bunu ünlülerden bile deneyenler var. 5 17 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Katılanların ayağına sağlık.Bu sefer katılmak kısmet olmadı. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: O değilde para koparmak için kendini nasıl senin arabanın önüne attı, sanki sen çarpmışsın gibi. Aklı sıra çarptın bana deyip yolunu bulacak, aynısını bana da yapmıştı. Yer mi İstanbul çocuğu Gerçi bunu ünlülerden bile deneyenler var. Abi bu nedir ya, kahkaha attım 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 VIP hamam muhabbeti biraz daha devam etsin de yeteri kadar SS toplayalım kara günler için. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Selim Bilgin yazdı: VIP hamam muhabbeti biraz daha devam etsin de yeteri kadar SS toplayalım kara günler için. Ne dükkanda vip hamam mı varmış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2021 Yazar Paylaş 25 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: O değilde para koparmak için kendini nasıl senin arabanın önüne attı, sanki sen çarpmışsın gibi. Aklı sıra çarptın bana deyip yolunu bulacak, aynısını bana da yapmıştı. Yer mi İstanbul çocuğu Avukat bile pes etti.. Tamam dedi, ne istersen vereyim.. 2 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: O değilde para koparmak için kendini nasıl senin arabanın önüne attı, sanki sen çarpmışsın gibi. Aklı sıra çarptın bana deyip yolunu bulacak, aynısını bana da yapmıştı. Yer mi İstanbul çocuğu Gerçi bunu ünlülerden bile deneyenler var. Sesli güldüm. 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Maşallah hepinize. Yine harika bir buluşma olmuş. ? 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Yıllar sonra dostları görmek gibisi yok. Yine herşey çok güzeldi. Her ne kadar sabah sabah parmağımı kapıya sıkıştırdığım için canım çok yansa da dostların yanında ne ağrı kalıyor ne de sızı. İyi ki varsınız dostlar 22 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Ekim 2021 Paylaş 26 Ekim 2021 Fatih Keskin yazdı: "Bak bak tek elimi bırakabiliyorum" der gibi Fatih Başkan. 4 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts