İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım Captur

Aytac Sakal

Recommended Posts

Aytac Sakal
İlkay Başaran yazdı:

Yazılımla 120 civarı yapın. 1 litre fark ediyor ve kinder süpriz oluyor araba.

25 k böyle kullandım, çok keyifliydi. İlk iki vites tam gazda yok oluyor ama.

Araç değişecek zamanı geliyor Focus Scala Megane Golf 2008 düşünüyorum.Direk 110 luk yada TCE güçlü ihtimal.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Aytac Sakal yazdı:

Araç değişecek zamanı geliyor Focus Scala Megane Golf 2008 düşünüyorum.Direk 110 luk yada TCE güçlü ihtimal.

Tce çok keyifli. Ses yok, tork dizelden fazla ve çok düşük devirde geliyor. 4000 devir sonrası daha da farklı tabi yakıt da öyle.  Pedala hakim olunursa az yakıyor. Gazlayacağım derseniz ucu açık her benzinlide olduğu gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
İlkay Başaran yazdı:

Tce çok keyifli. Ses yok, tork dizelden fazla ve çok düşük devirde geliyor. 4000 devir sonrası daha da farklı tabi yakıt da öyle.  Pedala hakim olunursa az yakıyor. Gazlayacağım derseniz ucu açık her benzinlide olduğu gibi.

Tce Captur kullandım araç resmen belirli bir nokta sonrası uçuyor.Tabi bana göre 🙂 çok hız yapan biri değilim iyi kalksın yeter.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Aytac Sakal yazdı:

Tce Captur kullandım araç resmen belirli bir nokta sonrası uçuyor.Tabi bana göre 🙂 çok hız yapan biri değilim iyi kalksın yeter.

Tabi hacmine göre konuşuyoruz.  

Babamda 1,3 yaris var. Benim araba ile biyere gidip geldi. Bu nasıl 1.3 kandırmışlar seni diyor 

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mahmut Yıldız yazdı:

Kol çıkar, yen içinde kalır

Öyle değil bi kere

kol çıkar segman içinde kalır

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Servet Aydın yazdı:

Öyle değil bi kere

kol çıkar segman içinde kalır

Kol çıkar, blok patlar. Pistonu zaten herkes biliyor.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Aytac Sakal

Lastik inmiş ne zaman aldığımı alıp bagaja attığımı unuttuğum Pompa Pazar Sabahı Lastikçi bulma derdinden beni kurtardı.

20241030_183833.jpg

20241030_183550.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Babamda 1,3 yaris var.

capon tekstil sanayinin XXL tişörtü bana olmuyor, tecrübe ile sabit.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Aytac Sakal

Capturdan memnunum ama yeni bir maceraya atılma zamanı geliyor ; hazırlıklar başladı.

Paspasları yeniledim , bagaj amortisörleri iyice yumuşadı ortada bagajı tutamıyordu.Servise sordum tanesine 3700 tl civarı fiyat çektiler.!!.Malum Alışveriş sitelerinden birinden sipariş verdim geldi uymadı piston boyu 5 cm uzun başka satıcıdan sipariş verdim 2 adet 406.80 tl  geldi kendim bağladım ; halloldu.

Sipariş verdiğim piston 620 N gelenlerde aynı ama daha sert.Hiç problem değil tanesine 3700 vereceğime 10 taķım alır bagaja atarım.

20250310_184402.jpg

20250310_183938.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Kaputa takarsın hiç olmadı. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Aytac Sakal yazdı:

Capturdan memnunum ama yeni bir maceraya atılma zamanı geliyor ; hazırlıklar başladı.

Paspasları yeniledim , bagaj amortisörleri iyice yumuşadı ortada bagajı tutamıyordu.Servise sordum tanesine 3700 tl civarı fiyat çektiler.!!.Malum Alışveriş sitelerinden birinden sipariş verdim geldi uymadı piston boyu 5 cm uzun başka satıcıdan sipariş verdim 2 adet 406.80 tl  geldi kendim bağladım ; halloldu.

Sipariş verdiğim piston 620 N gelenlerde aynı ama daha sert.Hiç problem değil tanesine 3700 vereceğime 10 taķım alır bagaja atarım.

Parça kodu paylaşırsanız Çağlar abi'nin deyimiyle GAAGGIIL'dan gelenlere bilgi olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Sani Gerşon yazdı:

Parça kodu paylaşırsanız Çağlar abi'nin deyimiyle GAAGGIIL'dan gelenlere bilgi olur.

Sani Bey Fotografta Piston üzerinde var.Bunuda paylaşayım iş görür 

Mertol Kip yazdı:

Kaputa takarsın hiç olmadı. 

Kaput piston daha küçük.

20250310_194414.jpg

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Aytac Sakal yazdı:

20250310_184402.jpg

20250310_183938.jpg

Başka maceralara atılma denmiş, bildirim geldi. Ucuz pistonlu araçlarınız değerinde alınır. 

Fiyat ne düşünülüyor?  

Bir de ADBLUE var mı araçta 😀

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
İnan Çınar yazdı:

Başka maceralara atılma denmiş, bildirim geldi. Ucuz pistonlu araçlarınız değerinde alınır. 

Fiyat ne düşünülüyor?  

Bir de ADBLUE var mı araçta 😀

🙂 Adblue yok önce güncel Expertiz yaptırıp öyle fiyat belirleyeceğim.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Aytac Sakal yazdı:

🙂 Adblue yok önce güncel Expertiz yaptırıp öyle fiyat belirleyeceğim.

Alıcı zaten expertiz yaptırır. Bence onu da fiyattan düşün.😀

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
İnan Çınar yazdı:

Alıcı zaten expertiz yaptırır. Bence onu da fiyattan düşün.😀

:)  Aracı alırken Exper yaptırmadım Tanıdıktan aldım ne olur ne olmaz içim rahat etmez Kimseye mahçup olmak istemem.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Aytac Sakal yazdı:

:)  Aracı alırken Exper yaptırmadım Tanıdıktan aldım ne olur ne olmaz içim rahat etmez Kimseye mahçup olmak istemem.

Sürpriz olur işte. Benim ilk aracımı memleketten  babam bulup sanayide gösterip satın almıştı. Boyasız diye biliyorduk. On kusür yıl kullandım ve ben satarken kendi boyattığım yerleri söyledim.  Expertiz yapan arkadaş benim söylediğim yerler dışında sol iki kapıda çok ince macunsuz çizik boyası var  ama motoru saat gibi deyince alıcı benim de bilgim dışında olduğunu görüp sorun etmeden fiyat kırmadan anlaştığımız fiyata aldı aracımı.

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)
İnan Çınar yazdı:

Sürpriz olur işte. Benim ilk aracımı memleketten  babam bulup sanayide gösterip satın almıştı. Boyasız diye biliyorduk. On kusür yıl kullandım ve ben satarken kendi boyattığım yerleri söyledim.  Expertiz yapan arkadaş benim söylediğim yerler dışında sol iki kapıda çok ince macunsuz çizik boyası var  ama motoru saat gibi deyince alıcı benim de bilgim dışında olduğunu görüp sorun etmeden fiyat kırmadan anlaştığımız fiyata aldı aracımı.

Bu araç 41 aydır bende ve 12 yaşında 165 k.  ne çıkar belli olmaz.Uzak Şehirden geleceksiniz  prensip meselesi.

Ne zaman Şehir dışı araç baksam hep bir şey çıktı bilen vardır bilmeyen vardır Günahları Boyunlarına.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

İlk mesajda tanıdık indirimi falan yazınca bayiden 2021 de sıfır km alındı diye düşünmüştüm ben. Siz 12 yaşında yazınca ilk sayfadaki fotoları inceledim ve yanıldığımı anladım.

C Max  188k de  km  çok diye satıldı. 

100k altı  araç düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
İnan Çınar yazdı:

İlk mesajda tanıdık indirimi falan yazınca bayiden 2021 de sıfır km alındı diye düşünmüştüm ben. Siz 12 yaşında yazınca ilk sayfadaki fotoları inceledim ve yanıldığımı anladım.

C Max  188k de  km  çok diye satıldı. 

100k altı  araç düşünüyorum. 

Tamamdır 🙂 problem yok.Bu arada 1,3 Tce İcon Paket Captur öneririm.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Aytac Sakal

42 Aylık birlikteliğimiz sona erdi bugün yollarımız ayrıldı.

Garibim bilinen Marka İmajının aksine ... Parasına göre ... gayet iyi bir araçtı beni hiç üzmedi.

20250411_102534.jpg

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Aytac Sakal yazdı:

Garibim bilinen Marka İmajının aksine ... Parasına göre ... gayet iyi bir araçtı beni hiç üzmedi.

Hayirli olsun, yasina gore cok diri ve temiz duruyormus.

Yeni macera nereye dogru?

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Gökhan Tuna yazdı:

Hayirli olsun, yasina gore cok diri ve temiz duruyormus.

Yeni macera nereye dogru?

Teşekkürler...

Aklimda 2 net seçenek var Focus ve Megane.Duster Skoda Scala Astra ihtimaller arasında.Mayıs başı maddi olarak müsait olacağım konu açıp danışmak istiyorum.

1000000 bütçe 100 k altı araç bakmak istiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi
Aytac Sakal yazdı:

Hayırlısı olsun

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Osman Ünal

Hayırlı olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...