İçeriğe Yönlendir

Hi Level Tv Hakkında Fikirleriniz

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Selamlar abiler dostlar,

Babamlara yeni bir tv bakıyorum, dahili uydu alıcısı dışında bir özelliği olmasına gerek yok. Yazın kayınpederde 43 inç olanını gördüm, hoşuma da gitti. İçimizde bilen kullanan var mıdır? Fiyat olarak 2000 tl yi geçmese iyi olur(pek seçenek de kalmıyor zaten).

https://www.a101.com.tr/elektronik/hi-level-39hl560-39-uydu-alicili-hd-led-tv/?utm_campaign=E-commerce-21&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_content=smart_shopping&utm_term=yillik&gclid=EAIaIQobChMIirfKlOKA9AIVCKp3Ch1uVwEJEAQYBSABEgLuvPD_BwE

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Kayınpeder kullanıyor 4 yıl civarında. A101 den almıştı sanırım. Bu süre içinde tv sürekli açıktı. Ledleri bitmeye başladı, mavileşme var biraz ama tüm led tv lerd eolan bir sorun .

Görüntü kalitesi yeterli , bence uygun fiyatıyla tercih edilebilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

vaktiyle dedeme aldık 5 sene flan oldu tam 24 saat aralıksız çalışıyor dedemin tarzı öyle tık demedi

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Erhan Doruk yazdı:

Ledleri bitmeye başladı, mavileşme var biraz ama tüm led tv lerd eolan bir sorun

Maşallah diyeyim ama benim LCD 10 sene oldu renkler hala iyi çoğu yeni TV den (46C640) 1 2 sene LED ler çıkmıştı heves etmiştim ama ne varsa eskilerde var demekki :)

Samsung panel varmış, incelenebilir.

https://www.hepsiburada.com/sunny-woon-wn43dlk010-43-uydu-alicili-full-hd-d-dual-led-tv-p-HBV00000OXNI2?magaza=Bazaar&url_src=and-product-detail

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Maşallah diyeyim ama benim LCD 10 sene oldu renkler hala iyi çoğu yeni TV den (46C640) 1 2 sene LED ler çıkmıştı heves etmiştim ama ne varsa eskilerde var demekki :)

Samsung panel varmış, incelenebilir.

https://www.hepsiburada.com/sunny-woon-wn43dlk010-43-uydu-alicili-full-hd-d-dual-led-tv-p-HBV00000OXNI2?magaza=Bazaar&url_src=and-product-detail

LCD ve plazmada böyle sorun olmuyor . Hepsinin farklı avantajı var. Şimdiki piyasa LED ve OLED üzerinden yürüyor. 

Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

Hi level Şu ana kadar iki tane aldım kullandım tam fp ürünü. Üstüne birde android box takılırsa mis oluyor. Bime de mutlaka uğrayın derim. Mağazalara soruyorlar ellerinde yoksa 

Çözünürlük ve tarama hızı olarak bir üstlere bakın derim 

https://www.a101.com.tr/elektronik/hi-level-hl49fal27-49-full-hd-android-smart-led-tv/

https://www.a101.com.tr/elektronik/hi-level-hl43dlk13-tnr-43-fhd-uydu-alicili-android-smart-led-tv/

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Hamit inan
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

İkisi de aynı ürün sanırım

Benim dediklerim smart diğeri normal. Sadece ekran büyüklüğü aynı. Tarama v.s. frekanslarda farklıdır

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

c155eb83-91da-48f2-adea-a9ace284e70a_sizformat:webp

tasarım aynı, sadece marka basılmış üstüne muhtemelen, üretim yeri aynı yani. sizin dediğiniz android li, fiyat farkı da bir TV box kadar zaten, sadece TV izlemek için alınacaksa ucuz olan tercih edilebilir anlamında demiştim.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Selamlar abiler dostlar,

Babamlara yeni bir tv bakıyorum, dahili uydu alıcısı dışında bir özelliği olmasına gerek yok. Yazın kayınpederde 43 inç olanını gördüm, hoşuma da gitti. İçimizde bilen kullanan var mıdır? Fiyat olarak 2000 tl yi geçmese iyi olur(pek seçenek de kalmıyor zaten).

https://www.a101.com.tr/elektronik/hi-level-39hl560-39-uydu-alicili-hd-led-tv/?utm_campaign=E-commerce-21&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_content=smart_shopping&utm_term=yillik&gclid=EAIaIQobChMIirfKlOKA9AIVCKp3Ch1uVwEJEAQYBSABEgLuvPD_BwE
Köksal bey bu konuda sadece bir şeye dikkat etmeni öneriyorum. Hı level alırkan Vestel garantili olması. Hı level in Atmaca holding/ sunny üreticisi olan larıda var piyasada buna dikkat edin derim.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Köksal bey bu konuda sadece bir şeye dikkat etmeni öneriyorum. Hı level alırkan Vestel garantili olması. Hı level in Atmaca holding/ sunny üreticisi olan larıda var piyasada buna dikkat edin derim.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu nasıl ayırt edebilirim abi?
Yorum bağlantısı
Hamit inan
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

tasarım aynı, sadece marka basılmış üstüne muhtemelen, üretim yeri aynı yani. sizin dediğiniz android li, fiyat farkı da bir TV box kadar zaten, sadece TV izlemek için alınacaksa ucuz olan tercih edilebilir anlamında demiştim.

Yayından kalkmış yanlış görmedi isem tarama hızı farklı idi. Dıştan aynı olsada kontrol kartları farklı olabilir ama smart olmayanlar benimde tercihim. Mühim olqn fhd ve yenileme hızı.

Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş

Ben de babama almıştım 49 inç olandan. Genele olarak memnun, yalnız kanal listesi kendi kendine değişiyor. Yazılımsal olarak bir sorun var. Yeni güncelleme falan gönderdiler mi bilmiyorum. İnternette bi araştırın derim. Kronik sorunu.

Ben de eve alacaktım ama bu sorundan dolayı vazgeçtim Vestel aldım. Uhd aldım ama. Vestelden memnun kaldım, balkona da tv ihtiyacı oluştu, oraya da 32 inç android olanından aldım ve memnunum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Bunu nasıl ayırt edebilirim abi?
Senin verdiğin a101 linkinde kenarda küçük kırmızı yazı ile Vestel garantili diye yazıyor. Muhtemelen kutusunda da yazar, satıcıyada sorarsın.

Alta örnek bıraktım

9c63ee816ec3f07831761784e72e4b40.jpg
c55f310dd13981b5a5c42d2d98431838.jpg
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
[mention=13674]Hayrettin Gücin[/mention] abi sana zahmet imzanı kapatabilir misin.
Pardon tlfn değiştim o sebeple açılmış.
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Burak Tokcan

Vestel özellikle televizyon konusunda çok iyi. Fiyatları da uygun. Tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Köksal Yılmaz
Hayrettin Gücin yazdı:

Senin verdiğin a101 linkinde kenarda küçük kırmızı yazı ile Vestel garantili diye yazıyor. Muhtemelen kutusunda da yazar, satıcıyada sorarsın.

Alta örnek bıraktım

9c63ee816ec3f07831761784e72e4b40.jpg
c55f310dd13981b5a5c42d2d98431838.jpg

Konuya can gelsin, geç de olsa 2 hafta önce hi level 39 inç smart(denk geldi aramıyordum) tv yi ilandaki 1999 tl yerine bir yıl sonra 3100 tl ye yolun karşısındaki marketten aldım. 228 tl kurulum bedeli ile +1 yıl garanti olmak üzere 3 yıl garantili kullanılmaya başlandı. Bizimkiler çok beğendi, ilk izlenimler çok iyi ama aşırı hafif , o kadar para verdik az ağır olsaydı diyor insan :D 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Çekinerek alip 1 yıldır kullandığım bi tv.

Smart özelliğinden tv+ ile kullanıyorum guzel oluyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Hi-level in diğer tv lere göre daha az sıra led i var, bir sıkıntı yaratıyor mu , hayır.

Kanal geçişleri de biraz yavaş ama o da sıkıntı değil. Bende alınabilir.

Kayınpeder 5 yıldır kullanıyor. TV sabah 8 akşam 12 açık, ledler bitti, ekran masmavi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...