Ümit Türk 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Casper Excalibur notebook cihazım için harici CD/DVD sürücü ihtiyacım var. Marka önerilerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 (düzenlendi) . harici dvd. bende asus var uzun yıllardır düştü kaktı hala sağlam . 8 Kasım 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Asus, LG, Samsung bugüne kadar kullandıklarım. Güncel olarak 3 yıldır LG ile devam ediyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Herhangi bir notebooktan eski/çıkma sata cd/dvd sürücü bulup birde örnekteki gibi disk kutusu alırsanız daha uygun fiyatlı olur kanısındayım. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Dinçel 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Lg marka var elimde, kenarda duruyor, nadiren kullanıyorum. Modelini hatırlamıyorum ama akşam fotoğraf çekerim isterseniz. Üzerindeki koruma bantları dahi duruyor ama kutusu yok. Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Benim tecrübelerime göre İlk tercihiniz Asus'dan yana olsun, ikinci tercihiniz olarak LG düşünebilirsiniz Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Bence kullanım sıklığınız belirleyici olacaktır. Geçtiğimiz hafta bende aldım adı sanı belli olmayan bir marka ürünü okumam gereken cd lerin tamamını yedeğe aldım. Üstüne arabaya müzik cd si de yaptım ihtiyacımı gördü Yorum bağlantısı
Recommended Posts