İlkay Başaran 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Evren Erakçora yazdı: Tam olarak mevkiler neresi. Dikili, bademli, denizköy. Dikili sahil yolundan Çandarlı. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Servet Aydın yazdı: Bize henüz gelen yok Gönderdim, çıktı yola. Bu hafta 20 ler 25 ler havada uçuşacak. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Mart Paylaş 16 Mart https://www.ekuralkan.com/dominar-d-250?srsltid=AfmBOorE0Tf5LscMRSHZ2__iGxcHu3cqndrg3ieSVUHRcyOIpjUkEQ-X bundan mı alacağız? memnuniyet derecesi nedir? sıcak iklimde dağ bayır tırmanmaya uygun mu? artıları eksileri sence nedir? stabilize yolda gider mi? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Mart Paylaş 16 Mart https://www.ekuralkan.com/bajaj-dominar-d-400-euro-5?srsltid=AfmBOop7PUz9Mk2mbMF8trZSlk5KJvAuTeJnF2B8KiqDlsnhQMPnyEpA Olması gereken 😉🛵🏍️ 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Emre Şimşek yazdı: https://www.ekuralkan.com/dominar-d-250?srsltid=AfmBOorE0Tf5LscMRSHZ2__iGxcHu3cqndrg3ieSVUHRcyOIpjUkEQ-X bundan mı alacağız? memnuniyet derecesi nedir? sıcak iklimde dağ bayır tırmanmaya uygun mu? artıları eksileri sence nedir? stabilize yolda gider mi? 250 den ziyade 400lük öneririm. Sıfır 250 almaktansa 2.el 400 lük. Ben 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum. 3 tane bajaj marka motosikletim oldu ve toplamda yaptığjm km yi bilmiyorum ama (60 70 k olmuştur sanırım)yağ değişmekten başka birşey yapmadım. Sıcak iklim olayına gelirsek, hindistanda tepesinde min 2 3 kişi ile dolaştığına göre bizim buraları duymaz ki üçünde de sorun yaşamadım ilki hava soğutmalı olmasına rağmen. Katır gibi alet her yola geliyor. Titreşim var mı evet var. Parçaları ara ara bakıyorum cidden pahalı ama parça değişecek bir arıza ya da hasar yaşamadım. Yağ filtresi harici parça ihtiyacım olmadı. Stabilize yola gelir dişli lastikle çok daha iyi olur. Üzerinde gelen lastikleri yol kuru ve hava 15 ve üzeri olduğu sürece iş yapıyor. Bu arada bende satabilirsem (piyasa çok durgun deniyor) aklımda 2 3 model var. Konu açıp danışacağım foruma. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Mart Paylaş 16 Mart (düzenlendi) Ducati 900cc V2 multistrada 687 bin TL fuar fiyatı param olsada alsam 16 Mart tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart Paylaş 16 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Kemikleri ısınanlar piyasaya çıkmış. 😁😁😁 Sen de çok geziyorsun.. Bi otur artık.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Kemikleri ısınanlar piyasaya çıkmış. 😁😁😁 Bu kış maks 1 ay kullanmadım abi. Zaten kış olmadı pek. Satabilirsem eğer, 2015 vstrom 650 mi 2015 kawasaki versys 650 mi 2015 tracer 700 mü? 2015 xtz 660 za tenere mi? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Mart Paylaş 17 Mart Tenere:) Abim bana CRF 250L aldıracak galiba ya. Başlangıç için ideal diyor. Bir de boyuma uygun (1.78) Ayrıca dağ bayır işin ideal ve hafif. Satarken de çeyrek altın gibi.. Kursa da dün yazıldım kafadan A ehliyeti almayı düşünüyorum. İlkay Başaran yazdı: 250 den ziyade 400lük öneririm. Sıfır 250 almaktansa 2.el 400 lük. Ben 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum. 3 tane bajaj marka motosikletim oldu ve toplamda yaptığjm km yi bilmiyorum ama (60 70 k olmuştur sanırım)yağ değişmekten başka birşey yapmadım. Sıcak iklim olayına gelirsek, hindistanda tepesinde min 2 3 kişi ile dolaştığına göre bizim buraları duymaz ki üçünde de sorun yaşamadım ilki hava soğutmalı olmasına rağmen. Katır gibi alet her yola geliyor. Titreşim var mı evet var. Parçaları ara ara bakıyorum cidden pahalı ama parça değişecek bir arıza ya da hasar yaşamadım. Yağ filtresi harici parça ihtiyacım olmadı. Stabilize yola gelir dişli lastikle çok daha iyi olur. Üzerinde gelen lastikleri yol kuru ve hava 15 ve üzeri olduğu sürece iş yapıyor. Bu arada bende satabilirsem (piyasa çok durgun deniyor) aklımda 2 3 model var. Konu açıp danışacağım foruma. 400’lük eskiden çok yakıyormuş sonradan düzeltilmiş bir de bajajın arka freni hiç yok gibiymiş bunlar motosiklet gurularından gelen bilgiler. Tabiki bunlar subjektif veriler bence çok da yol gösterici değil. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Emre Şimşek yazdı: 400’lük eskiden çok yakıyormuş sonradan düzeltilmiş bir de bajajın arka freni hiç yok gibiymiş bunlar motosiklet gurularından gelen bilgiler. Tabiki bunlar subjektif veriler bence çok da yol gösterici değil. Hiç alakası yok. Bendeki ilk kasa 2017 model. 3 litre ortalama ile yol yaptığım da oldu, 5 ile de. Arka frenle durmaya kalkıp diski ve balatayı camlaştırırlarsa h2 de durmaz. Brembonun üretimi fren kaliperleri var üzerinde. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Mart Paylaş 17 Mart İlkay Başaran yazdı: Hiç alakası yok. Bendeki ilk kasa 2017 model. 3 litre ortalama ile yol yaptığım da oldu, 5 ile de. Arka frenle durmaya kalkıp diski ve balatayı camlaştırırlarsa h2 de durmaz. Brembonun üretimi fren kaliperleri var üzerinde. Demekkiiii Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Mart Paylaş 17 Mart (düzenlendi) tarzım değil dersen ... Not: Japondan şaşma, benim son kararımda bu yönde artık, hiç uğraşamam... 17 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: tarzım değil dersen ... Not: Japondan şaşma, benim son kararımda bu yönde artık, hiç uğraşamam... Hayırlı olsun. Konusunu bekliyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Mart Paylaş 17 Mart 300 binlik motorun konusuna 500 binlik motor atarsan olmaz Ali abi. Bütçeye göre her şey. Tabiki param yeterse Japon'dan şaşmam ama bi yere kadar. F/P bir şeyler varsa diye araştırıyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Emre Şimşek yazdı: 300 binlik motorun konusuna 500 binlik motor atarsan olmaz Ali abi. Bütçeye göre her şey. Tabiki param yeterse Japon'dan şaşmam ama bi yere kadar. F/P bir şeyler varsa diye araştırıyorum. 2.eli 130 bin tl hatta. Bu özellikleri 130 bin tlye veren japon varsa alalım hemen. Ben ilan açtım 129 bintl ye. İnanamazsınız biri 75 teklif etti. Paraya ihtiyaçtan falan satıyor olsan meletirler bu memlekette adamı... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Mart Paylaş 17 Mart (düzenlendi) canım 2015 lerine bakacak işte bu arada benin Royal Enfield Bear 650 ye 500 kaat fiyat çekmişler, son sahibi olacağım motor için hemde bu marka için aşırı pahalı, ben almıyorum arkadaş, bekleyeceğim, zevke alacağım aletin alt seviyesini alacak kadar zengin değilim, buna bu parayı vereceğime gider arabayı satar reno5 alırım aynı paraya gelir... 2. el şuan ölü, hep dediğim gibi, satılmayan malın değeri sıfırdır zamanlarına gelmeye başlıyoruz artık ... İlkay işte sana fırsat, niyetin varsa 3 e 5 e bakma alıcı bulursan anında sat gitsin, daha sonra ise alacağın motoru daha ucuz alacak gibisin... 17 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: canım 2015 lerine bakacak işte bu arada benin Royal Enfield Bear 650 ye 500 kaat fiyat çekmişler, son sahibi olacağım motor için hemde bu marka için aşırı pahalı, ben almıyorum arkadaş, bekleyeceğim, zevke alacağım aletin alt seviyesini alacak kadar zengin değilim, buna bu parayı vereceğime gider arabayı satar reno5 alırım aynı paraya gelir... 2. el şuan ölü, hep dediğim gibi, satılmayan malın değeri sıfırdır zamanlarına gelmeye başlıyoruz artık ... İlkay işte sana fırsat, niyetin varsa 3 e 5 e bakma alıcı bulursan anında sat gitsin, daha sonra ise alacağın motoru daha ucuz alacak gibisin... Daha artacak gör bak. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Mart Paylaş 17 Mart (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Daha artacak gör bak. sıfırlar artacak evet, mecbur, kendileri siler parlatır artık galeride, tabii getirirlerse... 17 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: tarzım değil dersen ... Not: Japondan şaşma, benim son kararımda bu yönde artık, hiç uğraşamam... son karar mı ? 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Selçuk Keleş yazdı: son karar mı ? büyük ihtimalle Yorum bağlantısı
Recommended Posts