İlkay Başaran 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Adnan Çakır yazdı: NC 750X Tam üstüne bastın abi. 10 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Mart Paylaş 25 Mart Hayırlı olsun , kazasız belasız binersin inşallah. 750 cc, tork yüksek galiba. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Mart Paylaş 25 Mart İlkay Başaran yazdı: Tam üstüne bastın abi. Maşallah 🧿 hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Mart Paylaş 25 Mart İlk tanismayi bir papatya çayı ismarlayarak baslamissindir inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart Paylaş 25 Mart İlkay Başaran yazdı: Guru gitti...... gerildim ama şimdi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Evren Erakçora yazdı: Hayırlı olsun , kazasız belasız binersin inşallah. 750 cc, tork yüksek galiba. Tork yüksek de beygir yok. 55 beygir 69 nm Teşekkür ederim Mehmet Ozyurek yazdı: Bu daha gergin duruyor. Bipolar bu İki polar olduk beraber.. Mehmet Yeter yazdı: İlk tanismayi bir papatya çayı ismarlayarak baslamissindir inşallah. Lüstral attım depoya. 1 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Mart Paylaş 25 Mart İlkay Başaran yazdı: Tork yüksek de beygir yok. 55 beygir 69 nm Teşekkür ederim Chopper gibi galiba ,daha zevklidir kullanımı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Evren Erakçora yazdı: Chopper gibi galiba ,daha zevklidir kullanımı. Yüksek devir sevmeyen için evet iyi. Şanzıman d modunda motorun canını çıkarıyor. 50 metrede 6 ya atıyor 7 8 olsa devam edecek mercedes connecto iç hatlar otobüsü gibi. Ş.içinde d de kullanılmaz. Vitesler çok hızlı quick shifter gibi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Mart Paylaş 25 Mart Forum bir gerginden kurtuldu ama ya japon samurayı gelirse ortalığı kan götürür. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Mart Paylaş 25 Mart İlkay Başaran yazdı: Yüksek devir sevmeyen için evet iyi. Şanzıman d modunda motorun canını çıkarıyor. 50 metrede 6 ya atıyor 7 8 olsa devam edecek mercedes connecto iç hatlar otobüsü gibi. Ş.içinde d de kullanılmaz. Vitesler çok hızlı quick shifter gibi. Otomatik vites bir de, çok lüks. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart Paylaş 25 Mart oo ilkay hayırlı olsun Nc haa, güzeeel, hemide dct ekstra gergin 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Mart Paylaş 26 Mart Hayırlı olsun abi. Dominar kaç kmde kaç paraya gitti? Bende bakınıyorum sanırım alacağım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun abi. Dominar kaç kmde kaç paraya gitti? Bende bakınıyorum sanırım alacağım 2017 20 binde 110 bine aldı galeri. 130 a verir demekki. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Mart Paylaş 26 Mart İlkay Başaran yazdı: 2017 20 binde 110 bine aldı galeri. 130 a verir demekki. Fakaaat..? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Mart Paylaş 26 Mart İlkay Başaran yazdı: Tam üstüne bastın abi. Hay maşallah o nasıl bir sis farı. Projektöre motorsiklet takmışlar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Emin Önal yazdı: Hay maşallah o nasıl bir sis farı. Projektöre motorsiklet takmışlar Sökeceğim onu ya evet. Tavşan avına gittiler heralde Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Mart Paylaş 26 Mart İlkay Başaran yazdı: 2017 20 binde 110 bine aldı galeri. 130 a verir demekki. Km çok düşükmüş valla ya. Denk getirebilirsem 400 ug param denk gelmezse 23 24 model 250 d almayı düşünüyorum. Nisanda ehliyeti aradan çıkarmam lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts