İlkay Başaran 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Adnan Çakır yazdı: NC 750X Genişlet Tam üstüne bastın abi. 10 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Mart Paylaş 25 Mart Hayırlı olsun , kazasız belasız binersin inşallah. 750 cc, tork yüksek galiba. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Mart Paylaş 25 Mart İlkay Başaran yazdı: Tam üstüne bastın abi. Genişlet Maşallah 🧿 hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Mart Paylaş 25 Mart İlkay Başaran yazdı: Genişlet Ali abi? Sen misin? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Mart Paylaş 25 Mart İlk tanismayi bir papatya çayı ismarlayarak baslamissindir inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart Paylaş 25 Mart İlkay Başaran yazdı: Guru gitti...... Genişlet gerildim ama şimdi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Evren Erakçora yazdı: Hayırlı olsun , kazasız belasız binersin inşallah. 750 cc, tork yüksek galiba. Genişlet Tork yüksek de beygir yok. 55 beygir 69 nm Teşekkür ederim Mehmet Ozyurek yazdı: Bu daha gergin duruyor. Genişlet Bipolar bu İki polar olduk beraber.. Mehmet Yeter yazdı: İlk tanismayi bir papatya çayı ismarlayarak baslamissindir inşallah. Genişlet Lüstral attım depoya. 1 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Mart Paylaş 25 Mart İlkay Başaran yazdı: Tork yüksek de beygir yok. 55 beygir 69 nm Teşekkür ederim Genişlet Chopper gibi galiba ,daha zevklidir kullanımı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Evren Erakçora yazdı: Chopper gibi galiba ,daha zevklidir kullanımı. Genişlet Yüksek devir sevmeyen için evet iyi. Şanzıman d modunda motorun canını çıkarıyor. 50 metrede 6 ya atıyor 7 8 olsa devam edecek mercedes connecto iç hatlar otobüsü gibi. Ş.içinde d de kullanılmaz. Vitesler çok hızlı quick shifter gibi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Mart Paylaş 25 Mart Forum bir gerginden kurtuldu ama ya japon samurayı gelirse ortalığı kan götürür. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Mart Paylaş 25 Mart İlkay Başaran yazdı: Yüksek devir sevmeyen için evet iyi. Şanzıman d modunda motorun canını çıkarıyor. 50 metrede 6 ya atıyor 7 8 olsa devam edecek mercedes connecto iç hatlar otobüsü gibi. Ş.içinde d de kullanılmaz. Vitesler çok hızlı quick shifter gibi. Genişlet Otomatik vites bir de, çok lüks. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart Paylaş 25 Mart oo ilkay hayırlı olsun Nc haa, güzeeel, hemide dct ekstra gergin 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Mart Paylaş 26 Mart Hayırlı olsun abi. Dominar kaç kmde kaç paraya gitti? Bende bakınıyorum sanırım alacağım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun abi. Dominar kaç kmde kaç paraya gitti? Bende bakınıyorum sanırım alacağım Genişlet 2017 20 binde 110 bine aldı galeri. 130 a verir demekki. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Mart Paylaş 26 Mart İlkay Başaran yazdı: 2017 20 binde 110 bine aldı galeri. 130 a verir demekki. Genişlet Fakaaat..? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Mart Paylaş 26 Mart İlkay Başaran yazdı: Tam üstüne bastın abi. Genişlet Hay maşallah o nasıl bir sis farı. Projektöre motorsiklet takmışlar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Emin Önal yazdı: Hay maşallah o nasıl bir sis farı. Projektöre motorsiklet takmışlar Genişlet Sökeceğim onu ya evet. Tavşan avına gittiler heralde Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Mart Paylaş 26 Mart İlkay Başaran yazdı: 2017 20 binde 110 bine aldı galeri. 130 a verir demekki. Genişlet Km çok düşükmüş valla ya. Denk getirebilirsem 400 ug param denk gelmezse 23 24 model 250 d almayı düşünüyorum. Nisanda ehliyeti aradan çıkarmam lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts