Alper Bayata 15 Kasım 2021 Paylaş 15 Kasım 2021 Karbüratörlü 97 model aracim var fotoğrafda gösterdiğim hava filitre kutusunun ucundaki hortum gösterdiğim yere mi takılıyor ve takılı olmazsa sorun yaratır mı aracı benzinde kullanmayı düşünüyorum herhangi bir problem olurmu Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2021 Paylaş 15 Kasım 2021 her türlü vakum hortumu boşta durmaz işlevi vardır. Yorum bağlantısı
Alper Bayata 15 Kasım 2021 Yazar Paylaş 15 Kasım 2021 her türlü vakum hortumu boşta durmaz işlevi vardır.Fotoğrafdaki yere mi takılmalı hocam?Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2021 Paylaş 15 Kasım 2021 yerlerini bilmiyorum da biri emiş çıkışı diğeri de giriş muhtemeeln Yorum bağlantısı
Barış Özarslan 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 1. resim PCV valfi, manifolttan hava filtre kutusunun bir yerlerine takılan arada bir hortum olması lazım. Aracınız yağ eksiltiyor mu ? Genelde yağ yakıp duman atan araçlarda duman atmayı gizlemek için sökerler aradaki bağlantıyı ama yağ yakmayı engellemez. Yada Pcv valfinin içinde manifolttan gelen yağ gazını basınca göre açıp kapatan için bilye gibi birşey var o tıkanmışsa da iptal edilebiliyor. Külbitör kapağında vakumlama arızası varsa da iptal ediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Alper Bayata 16 Kasım 2021 Yazar Paylaş 16 Kasım 2021 Barış Özarslan yazdı: 1. resim PCV valfi, manifolttan hava filtre kutusunun bir yerlerine takılan arada bir hortum olması lazım. Aracınız yağ eksiltiyor mu ? Genelde yağ yakıp duman atan araçlarda duman atmayı gizlemek için sökerler aradaki bağlantıyı ama yağ yakmayı engellemez. Yada Pcv valfinin içinde manifolttan gelen yağ gazını basınca göre açıp kapatan için bilye gibi birşey var o tıkanmışsa da iptal edilebiliyor. Külbitör kapağında vakumlama arızası varsa da iptal ediliyor. peki hocam 2. resimdeki hortum yeri nereye takılıyor arabada bilginiz var mı ? Yorum bağlantısı
Barış Özarslan 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Alper Bayata yazdı: peki hocam 2. resimdeki hortum yeri nereye takılıyor arabada bilginiz var mı ? maalesef bilgim yok biraz araştırırsanız internetten muhtemelen bulursunuz. Bende öyle bulmuştum Yorum bağlantısı
Recommended Posts