Türker Üner 15 Kasım 2021 Paylaş 15 Kasım 2021 Herkese selamlar benim 2006 model yüksek tavan uzun şasi 90 lık connectim var aracımdan gayet memnunum ama küçük bir sıkıntım var obd portuna elm 327 v1.5 wifi olan modelini takıyorum telefonum ile eşleşiyor program bağlanıyor ama ecu ya bağlanmıyor hata veriyor elm 327 yi başka araçlarda da denedim 10 sn içinde bağlanıyor bu konu ile ilgi bilgisi olan yardım edebilecek var mı nereye bakmam ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Kasım 2021 Paylaş 15 Kasım 2021 Başka cihazlar ile bağlantı var mı mesela pc ile araca bağlantı oluyor mu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Maalesef Ford'un bazı modellerine bağlanmıyor o cihazlar. Yorum bağlantısı
Türker Üner 16 Kasım 2021 Yazar Paylaş 16 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Başka cihazlar ile bağlantı var mı mesela pc ile araca bağlantı oluyor mu? Onu denemedim Sani Gerşon yazdı: Maalesef Ford'un bazı modellerine bağlanmıyor o cihazlar. 2007 model 110 luk connecte bağladık çalıştı benimkinde çalışmadı tuhafıma giden de o Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Türker Üner yazdı: 2006 model yüksek tavan uzun şasi 90 lık connectim var vesile ile bir süre temizine bakınıp bulamadığım seçenekti. Türker Üner yazdı: benimkinde çalışmadı tuhafıma giden de o obd ye takılan parçada ışıklar yanıyor mu ? sizin araçta Yorum bağlantısı
Türker Üner 16 Kasım 2021 Yazar Paylaş 16 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile bir süre temizine bakınıp bulamadığım seçenekti. obd ye takılan parçada ışıklar yanıyor mu ? sizin araçta Obd cihazı telefona bağlanıyor birbirleriyle eşleştikten sonra ecu araması yapıyor en sonda ecu ya bağlanamadı diye uyarı veriyor Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 2013 c max ve 2001 fiestada v 1.5 bluetooth cihaz ile bağlanabiliyorum. 2006 Connecte v1.5 ile bağlanılabilir bence. Wi-fi li olanlarla ilgili çok fikrim yok ama aklıma gelen seçenekler: 1. Kullanılan programı değiştirin yada silip yeniden yükleyin. 2. Bağlantıyı silip yeniden sıfırdan bağlanın. Yorum bağlantısı
Türker Üner 16 Kasım 2021 Yazar Paylaş 16 Kasım 2021 İnan Çınar yazdı: 2013 c max ve 2001 fiestada v 1.5 bluetooth cihaz ile bağlanabiliyorum. 2006 Connecte v1.5 ile bağlanılabilir bence. Wi-fi li olanlarla ilgili çok fikrim yok ama aklıma gelen seçenekler: 1. Kullanılan programı değiştirin yada silip yeniden yükleyin. 2. Bağlantıyı silip yeniden sıfırdan bağlanın. Versiyon olarak bilerek 1.5 aldım wifi olmasının farkı iphone veya ipad lere bağlanmak için Bluetooth oldumu apple grubuna bağlanamıyorum telefonumda 4 program var ayrıca android telefonda bağlamaya çalıştım cihaz ile bağlantı kuruyorum ama beyinle bağlanamıyorum arkadaşın doblosunda denedin 5 sn sürmedi bağlandı hemen Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 17 Kasım 2021 Paylaş 17 Kasım 2021 Android cihazla bağlandığım ELM327'ye iphone 12 pro max plus giga mega (1 bin birime aldım) ile bağlanamıyorum. Bluetooth bu cihaza uyumlu değil bilmem ne diye hata veriyor. ELM bluetooth 3 telefon 4 olunca bağlanmaz mı? Ne olabilir derdi? Cihaz aşağıda, versiyonu modeli hatırlamıyorum ama. 2-3 sene önce almıştım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım 2021 Paylaş 17 Kasım 2021 Erdem Doğan yazdı: Android cihazla bağlandığım ELM327'ye iphone 12 pro max plus giga mega (1 bin birime aldım) ile bağlanamıyorum. iponelar sadece wifi üzerinden bağlanıyor, obd apaaratı wifi mı bulutuut mu? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 17 Kasım 2021 Paylaş 17 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: iponelar sadece wifi üzerinden bağlanıyor, obd apaaratı wifi mı bulutuut mu? Haydaaa, bunu bilmiyordum. Bluetooth bende ki. O zaman wifi olandan bestellung machen yapcaz. Yorum bağlantısı
Türker Üner 22 Kasım 2021 Yazar Paylaş 22 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Carscanner uygulamasını denesene Onu da denedim protokolleri tek tek deniyor en sonda ecu bağlanamadı yazıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts