Tahir İlter 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 Türkiye bir mangal sever kaybetti, İsviçre ne kazandı? ? Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Bahattin Akkaya 19 Kasım 2021 Yazar Paylaş 19 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Soğuk ve düzenli memleket. Km2’ye 16 insan düşüyor Türkiye’de 106. Ona göre hesplayın bi kız arkadaşım gitti. Evlendi orada. 4 sene oldu hala alışamadı. Ama iş ve düzen anlamında çok iyi diyor. Kişiye göre değişir tabi yaşam koşullarının hoşnutluğunu. Çocukların geleceği göz önünde olunca alışırız diye düşünüyorum İlkay Başaran yazdı: Kilo alıp gidin bence yurttaş tavsiyesi malum aç kalacaksınız Baktım pidecilerin yerini favoriye aldım ? Burak Kuşçu yazdı: Hayırlı olsun ? 2017 senesinde askerlik yaptım nizamiye de sabah nöbetlerini bana yazarlardı. Yakın arkadaşlarımın hepsine tezkere alıp gittikleri gün kapıyı açıp gidişlerini seyrettim. Yazıyı okurken 4 yıl sonra aynı hissiyatı nedense tekrar yaşadım ? Burak Hocam Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin. 16 yıldır bu amaç uğruna didiniyorum kısmet bu zamanaymış. Furkan Avcı yazdı: Adamı nasıl korkuttuysak, İzmir'i bırak ülkeyi terk ediyor Bu Çağlar abi, Servet abi emmi falan gelir ha demedi deme Furkan Hocam misafir severiz. Hepinize kapım açık bir telefon uzağınızdayım yeterki gelen olsun 1 Yorum bağlantısı
Bahattin Akkaya 19 Kasım 2021 Yazar Paylaş 19 Kasım 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Salonda divan var mı? Valla ev bakıyoruz şimdilik şehir içindekiler küçük biraz dışarda villa bakıyorum kiralık. Oda ayırırız Mehmet abi ne demek ? İlkay Başaran yazdı: Hocam bende 300 tl mil var. 320 ye satarım size. (şuanki 2.el piyasasını örnek aldım.) Haha çok güldüm. Satılık ölü parasına fabia var ?? Tahir İlter yazdı: Türkiye bir mangal sever kaybetti, İsviçre ne kazandı? ? Hayırlı olsun Mangalda somon sever ?? 1 Yorum bağlantısı
Bahattin Akkaya 19 Kasım 2021 Yazar Paylaş 19 Kasım 2021 Yakında youtube kanalımda iş görüşmesi sürecini anlatacağım zaten. İşi nasıl kaptım taktikler vs bahsedeceğim. Birde şaşırtıcı derecede hızlı gelişti 3 Kasımda ilk görüşmeyi yaptım 16 Kasım'da sözleşmeyi imzaladım. Allah isteyen herkese nasip etsin. 6 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 Hayırlı olsun, adınıza sevindim. Kurulu düzen loading. Aramıza hoş geldiniz ? Youtube kanal linkini bekliyoruz. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: İzmir iptal mi şimdi .? sen bi travego al, 40 koltuklu olsun 1 Yorum bağlantısı
Bahattin Akkaya 20 Kasım 2021 Yazar Paylaş 20 Kasım 2021 Erdem Doğan yazdı: Hayırlı olsun, adınıza sevindim. Kurulu düzen loading. Aramıza hoş geldiniz ? Youtube kanal linkini bekliyoruz. Teşekkür ederim Erdem Bey Bahattin AKKAYA - YouTube 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: sen bi travego al, 40 koltuklu olsun Src1 aliyom. Artık Uluslararası gideriz 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Adamı nasıl korkuttuysak, İzmir'i bırak ülkeyi terk ediyor [emoji3] Bu Çağlar abi, Servet abi emmi falan gelir ha demedi deme [emoji6]Abi açıklasanıza adama durumu gidiyor bak.Gelin Bursa’ya İskender falan yeriz. Adamın da düzeni bozulmasın [emoji2] 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 isveç çeliğinin çay ile etkileşminini deneyelim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts