Ahmet Gül 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 (düzenlendi) Servet Abi kedi kucağında aynı Godfather gibi. Darlamayın, baba ne diyorsa o ? 22 Kasım 2021 tarihinde Ahmet Gül tarafından düzenlendi İmla 3 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 @Aydil Ferhat Celikeli dinledik. Yurtdışı tecrübeleri güzeldi. @Oktay Göktaş hocamı tanıma fırsatımız oldu. Emekli öğretmen bir hocam vardı, dinliyordu sadece. Hocama yazdım ama görmedi. Ben de covid etkisiyle herhalde herkese laf yetiştirdim. ? 7 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 [mention=92049]Aydil Ferhat Celikel[/mention]i dinledik. Yurtdışı tecrübeleri güzeldi. [mention=88702]Oktay Göktaş[/mention] hocamı tanıma fırsatımız oldu. Emekli öğretmen bir hocam vardı, dinliyordu sadece. Hocama yazdım ama görmedi. Ben de covid etkisiyle herhalde herkese laf yetiştirdim. [emoji3]Valla ben de çok keyif aldım. Bi dahaki sefere daha kalabalık oluruz inşallah. 5 Yorum bağlantısı
Aydil Ferhat Celikel 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 katilan herkesin zamanina emegine saglik gercekten cok guzeldi en kisa sürede tekrardan yapalim. keske erken kalkma sorunum olmasaydi sabaha kadar konussaydik evet simdi bir sonraki toplanti ne zaman onu kararlastiralim bence 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Kasım 2021 Yazar Paylaş 22 Kasım 2021 Bir sonrakini pazar değil de.. Cumartesi yapalım.. 4 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 Bir sonrakini pazar değil de.. Cumartesi yapalım.. Mantıklı [emoji1303] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 katilan herkesin zamanina emegine saglik gercekten cok guzeldi en kisa sürede tekrardan yapalim. keske erken kalkma sorunum olmasaydi sabaha kadar konussaydik [emoji3] evet simdi bir sonraki toplanti ne zaman onu kararlastiralim bence [emoji3] Sen katılma bir daha. Moraller bozuk kapıda PorscheM yok zaten 1 Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Emekli öğretmen bir hocam vardı, dinliyordu sadece. Hocama yazdım ama görmedi. Ben de covid etkisiyle herhalde herkese laf yetiştirdim. ? Eyvah ! Galiba o benim. Evet hiç araya girip kesmeden dinledim. Henüz yüzyüze tanışma aşamasından olmalı.. Olsun hoş vakit geçti gerçekten. ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Sen katılma bir daha. Moraller bozuk kapıda PorscheM yok zaten dövelim? vesile ile isviçre sınırınnı da gezmiş oluruz? 2 Yorum bağlantısı
Aydil Ferhat Celikel 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir sonrakini pazar değil de.. Cumartesi yapalım.. Cok daha guzel olur abi daha uzun sohbet ederiz. Servet Aydın yazdı: Sen katılma bir daha. Moraller bozuk kapıda PorscheM yok zaten Benimde yok benimde burda moralimi bozuyolar dostlar abiler olarak hep beraber morallerimizi bozsak olmaz mi ? Çağlar Bayur yazdı: dövelim? vesile ile isviçre sınırınnı da gezmiş oluruz? haydaa ihale bana kaldi yine siz gelin bas göz üstüne beraber bol bol gezeriz buralari. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Aydil Ferhat Celikel yazdı: siz gelin bas göz üstüne beraber bol bol gezeriz buralari. iknayım , dövmeyelim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Önce dövelim sonra gezelim hatta sakalını keselim Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Önce dövelim sonra gezelim hatta sakalını keselim Elinizden almaya yardıma geleyim, en çok beni gezdirsin? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Elinizden almaya yardıma geleyim, en çok beni gezdirsin[emoji16]Adalet gezmenin temelidir. Yok öyle değildi 2 2 Yorum bağlantısı
Aydil Ferhat Celikel 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Önce dövelim sonra gezelim hatta sakalını keselim abi dövün hic sknti degil de sakala dokunmayin ya valla onu ellemeyin Cem Işık yazdı: Elinizden almaya yardıma geleyim, en çok beni gezdirsin? Cem abi nerelere götüriim seni yeter ki iste 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: hatta sakalını keselim yok kızgın yağdan çıakrtıp tavuk tüyüne yatırlaım oldu olacak 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Kürşat Gönüllü yazdı: Eyvah ! Galiba o benim. Evet hiç araya girip kesmeden dinledim. Henüz yüzyüze tanışma aşamasından olmalı.. Olsun hoş vakit geçti gerçekten. ? Evet Kürşat hocam. İlk başta isminiz yazmıyordu. “PC” yazınca bilemedim. Size özelden yazdım zoom üzerinden görmediniz. Yine bekleriz hocam. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts