Osman Ünal2 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Merhabalar, yeni almış olduğum televizyon için akım korumalı ve regülatörlü priz arıyorum daha önce kullanım deneyimi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Piyasada şuana kadar Cata marka bir cihaz buldum ama onun da regülatörlü olmadığı yazılmış kafam karıştı. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Bence iyi markalı bir ürün alın. Cata o kadar da kaliteli bir marka değil. Tunçmatik , philips filan iyidir. Apc de iyidir. Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 26 Kasım 2021 Yazar Paylaş 26 Kasım 2021 Asıl olarak regülatör kullanılması gerektiğinden bahseldilmiş ama akım korumalı priz de iş görür diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Tunçmatik f p ürünü. Bütçeye göre philips schneider alınabilir Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 s-link vb fasonlardan uzak durmanızı tavsiye ederim Burada yazılanlar dışında brennenstuhl isimli bir Alman markası var, öneririm. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Regulatöre ne gerek var ki.. Şimdiki cihazlar çok geniş bir aralıkta çalışabiliyor.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Belkin kullanıyorum. Çok memnunum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Gökhan Tuna yazdı: brennenstuhl isimli bir Alman markası var, seviommm bu almanları, bizde olsa, pazara, yanan sandalye markası ile akım koruma cihazı süremezdik, sürsek, 2 günde iflas restoran açarsam, ismini buldum: YanıkEt 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 TV'ler 90 260v arası çalışır ekseri 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Osman Ünal2 yazdı: Asıl olarak regülatör kullanılması gerektiğinden bahseldilmiş ama akım korumalı priz de iş görür diye düşünüyorum görmez. regülator dalgalanmalı önler. akım korumalı priz basitçe üzeirndeki sigortahyı attırıyor hepsi o. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Elektronik ve elektrikli eşya yüksek voltaj ile yanar. Yapmak isteyen 260volt 10amper varistör alıp evin ana sigorta çıkışına faz ve nört hattına soketli bir şekilde bağlasın. Yüksek gerilim gelirse varistör kısa devre olur sigorta atar ve tüm ev koruma altına girer. Maliyeti 20tl civarı olacak sistemin 3 3 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Ben evde trifaz parafudr kullanıyorum. İhtiyaç olmaz inşallah ama görevini yapıyor. Kısa devre testimde otomatik kapatıyor. 380v vermeye korktuğumdan veremedim. Yüsek Voltaja Karşı Koruma Peak'lere Karşı Koruma Led Gösterge Toprak Hattından Gelen Darbelere Karşı Koruma Nötr-Faz Karışması Durumunda Koruma Topraklamanın Zayıf Olması yada Hiç Olmaması durumunda Koruma Kabiliyeti Aşırı Gerilim Sönümleme Kabiliyeti Yıldırıma Karşı Koruma Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 26 Kasım 2021 Yazar Paylaş 26 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Regulatöre ne gerek var ki.. Şimdiki cihazlar çok geniş bir aralıkta çalışabiliyor.. Abi çok para verince bozulur diye korktum valla😅 bizim seri tv'nin biraz anakartı narinmiş öyle yazılmış yorumlara bu cihazlardan tavsiye edilince akıl danışayım dedim. Servet Aydın yazdı: Elektronik ve elektrikli eşya yüksek voltaj ile yanar. Yapmak isteyen 260volt 10amper varistör alıp evin ana sigorta çıkışına faz ve nört hattına soketli bir şekilde bağlasın. Yüksek gerilim gelirse varistör kısa devre olur sigorta atar ve tüm ev koruma altına girer. Maliyeti 20tl civarı olacak sistemin Abi bu söylediğini aynı şekilde elektrikçi arkadaşa aktarsam yapabilir mi bu olursa ucuz yollu halletmiş olacağız😅 Erdoğan Temur yazdı: Ben evde trifaz parafudr kullanıyorum. İhtiyaç olmaz inşallah ama görevini yapıyor. Kısa devre testimde otomatik kapatıyor. 380v vermeye korktuğumdan veremedim. Yüsek Voltaja Karşı Koruma Peak'lere Karşı Koruma Led Gösterge Toprak Hattından Gelen Darbelere Karşı Koruma Nötr-Faz Karışması Durumunda Koruma Topraklamanın Zayıf Olması yada Hiç Olmaması durumunda Koruma Kabiliyeti Aşırı Gerilim Sönümleme Kabiliyeti Yıldırıma Karşı Koruma Hangi cihazları bağladın bu alete abi bir de link verme şansın olur mu Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Osman Ünal2 yazdı: Hangi cihazları bağladın bu alete abi bir de link verme şansın olur mu Evin içindeki sigorta kutusunda kaçak akım sigortasının çıkışına bağlanıyor. https://trimbox.com.tr/ym3expr-gold 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Hangi cihazları bağladın bu alete abi bir de link verme şansın olur muErdoğan'nın ürün zirve. Pahalı ancak senin ev monofaze giriş ise uygun çıkıyor rakam. Dediğim sistemi elektrikçi çok kolay yapar ancak sadece yüksek gerilim koruması yapar. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Regulatöre ne gerek var ki.. Şimdiki cihazlar çok geniş bir aralıkta çalışabiliyor.. Bizim tv nin guc karti yanmisti. Konusu vardi. Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 27 Kasım 2021 Yazar Paylaş 27 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: Bizim tv nin guc karti yanmisti. Konusu vardi. bir kez de benim eski tv'nin başına gelmişti aynı olay abi 2 sene önce 500 TL'e yaptırmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 27 Kasım 2021 Yazar Paylaş 27 Kasım 2021 Şuan bulabildiğim şu ürün var ; https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-ls595-rs-600va300w-3-schuko-cikis-otomatik-voltaj-regulatoru-p-HBV00000NPAKR?magaza=shydepo&url_src=and-product-detail TV'nin Güç Özellikleri https://www.hizliresim.com/f70jtgm Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: seviommm bu almanları, bizde olsa, pazara, yanan sandalye markası ile akım koruma cihazı süremezdik, sürsek, 2 günde iflas restoran açarsam, ismini buldum: YanıkEt Abi ne yalan söyleyeyim ben de "brennen stuhl"'un anlamının yanık sandalye olduğunu bilseydim almadan önce bir düşünebilirdim 🤣 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Decdeal 63A 220V Din Ray Ayarlanabilir Aşırı Gerilim ve Düşük Gerilim Koruyucu Cihaz Koruyucu Röle Aşırı Akım Koruması Ev Kullanımı Çift LED Ekran https://www.amazon.com.tr/dp/B08ZNLLS8N/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_2F1XF7APRXJ302XF1FRG?_encoding=UTF8&psc=1 Bu ürün ile yarar mı sizce? Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Elektronik ve elektrikli eşya yüksek voltaj ile yanar. Yapmak isteyen 260volt 10amper varistör alıp evin ana sigorta çıkışına faz ve nört hattına soketli bir şekilde bağlasın. Yüksek gerilim gelirse varistör kısa devre olur sigorta atar ve tüm ev koruma altına girer. Maliyeti 20tl civarı olacak sistemin Eğer tatilde iken böyle bir olay olursa buzdolabı içindekiler ile birlikte direk çöp oluyor ama Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 27 Kasım 2021 Yazar Paylaş 27 Kasım 2021 Erdoğan Temur yazdı: Ben evde trifaz parafudr kullanıyorum. İhtiyaç olmaz inşallah ama görevini yapıyor. Kısa devre testimde otomatik kapatıyor. 380v vermeye korktuğumdan veremedim. Yüsek Voltaja Karşı Koruma Peak'lere Karşı Koruma Led Gösterge Toprak Hattından Gelen Darbelere Karşı Koruma Nötr-Faz Karışması Durumunda Koruma Topraklamanın Zayıf Olması yada Hiç Olmaması durumunda Koruma Kabiliyeti Aşırı Gerilim Sönümleme Kabiliyeti Yıldırıma Karşı Koruma Abi bugün ilk iş parafudr'u bağlatmak olacak daha sonra voltaj regülatörü alacağım. "APC Schneider LS1000-RS" modeli sanırım işimi görecek. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 1970 lerde vardı regulatörler.. o zaman elektrik hep düşük gelirdi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts