Ali Gök 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Selim Bilgin yazdı: Yavaşlarken oluyor ama D'de dururken de oluyor, durunca kesilmiyor yani. motorun rolantisinde sorun varmı ? 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Bildiğim kadarıyla enjektörler yenilendi. Öncesinde titreme/silkeleme var mıydı? Bizim Jetta motor sıcakken, durmak üzereyken ve durduğunda ara ara silkeleme yapıyordu. Enjektör'den demişlerdi bana ama belli ediyordu kendini. Şanzımandan şüphelenmeye gerek yoktu yani. Benzer bir durum olabilir mi motorda? ZF sorun yok dediği için motor geliyor aklıma. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Şanzıman yağ pompası dağıtan hiç duymadım ben. Tabi ki tedbiren değişebilir ama o mantıkla değiştirecek çok fazla parça var abi. Motor yağ pompası da var mesela, turbo var, enjektör var. Bence bir semptom yoksa gerek yok ellemeye o kısma. Örneğin benim ortağımın arabasında şanzıman yağ soğutucu yağ kaçırıyordu, direk değiştirdik. Ustamın da görüşü bu şekilde.Yetkili serviste aynı şeyleri söyledi. Sıkıntı yoksa elleme diye. İşte bizimkisi cinslikten gelen bir akım selim üstad. Tekrardan ilgin için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Aralık 2021 Yazar Paylaş 2 Aralık 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Sıkıntı yoksa elleme diye. Bana bu sözü çok söylüyorlar. Erdem Doğan yazdı: Bildiğim kadarıyla enjektörler yenilendi. Öncesinde titreme/silkeleme var mıydı? Bizim Jetta motor sıcakken, durmak üzereyken ve durduğunda ara ara silkeleme yapıyordu. Enjektör'den demişlerdi bana ama belli ediyordu kendini. Şanzımandan şüphelenmeye gerek yoktu yani. Benzer bir durum olabilir mi motorda? ZF sorun yok dediği için motor geliyor aklıma. Enjektörler değişti, öncesinde de vardı titreşim, hatta enjektörü değiştirme sebeplerimden biri oydu, ancak geçmedi. Sanırım zincir gergi vs. setine doğru gidiyorum. Bir yabancı forumda propshaft center bearing değişimi ile benzer sorunu çözen gördüm, şaft askı takozu sanırım Türkçesi, daha önce duymamıştım bu parçayı. Ali Gök yazdı: motorun rolantisinde sorun varmı ? Titreşim var yine rölantide, ama çalışmasında herhangi bir problem yok. Dalgalanma vs. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 ciğerli makine, sinrili çalışıyordur Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Belki titremeye programlanmıştır ? Alfa'yı da titriyor diye kurcalayıp durdun şimdi sıra buna mı geldi. Bırak titresin ya öyro olmuş 15,50 adam sanayiye giderken titriyor, Audi titremiş çok mu. Hem memleketinden uzak yıllardır özlemiştir belki. Hisli makina ? Gönder bana ben ona bi Deutshland havası aldırayım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Aralık 2021 Yazar Paylaş 25 Aralık 2021 Benim görüştüğüm arkadaşlar, bıyıklı abi (Ahmet bey) bayağı bilgili. Sekiz silindir sektirmiyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Aralık 2021 Paylaş 25 Aralık 2021 Çok güzel video olmuş, çocuğa anlatır gibi anlatmışlar ama BMW'm olursa ilk işim yanlamak olurdu ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts