İçeriğe Yönlendir

Hp Laser MFP 135A - Windows 11 Driver

Oğuzkan Işık

Recommended Posts

Oğuzkan Işık

Merhaba

Site yönetiminde kullandığımız bir bilgisayar ve yazıcımız var.

Bilgisayardan pek anlamayan bir abimiz sürekli altta çıkan windosw 11e yükseltin uyarısına tıklamış.

Windows 11e geçtiğinden sonra yazıcımız sağlıklı çalışmamaya başaldı.

11e göre driver bulamadım.

Bilgisayarı her açtığımda yazıcıyı yeniden yüklemek zorunda kalıyorum. Yazıcı ekleme butonundan ekliyorum, herhangi bir driver kullanmadan.

Yine de sağlıklı çalışmıyor. Belki defalarca kaldırıp yüklemek zorunda kalıyorum. Çıktı için gönderilen belge sürekli hataya düşüyor.

Ben inanıyorum ki bir üyemiz bana windows 11 için bu yazıcının driverını bulacak :) Ben bulamadım.

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Merhaba

Buradan gerekli güncellemeleri yaparak scan doctor programını kurun. Güncel driver varsa o yükleyecektir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Teşekkür ederim. Akşam eve dönünce bakacağım mutlaka bunlara. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Yazıcının ethernet veya wifi si varsa yazıcıya IP adresi ile web tabanlı bağlanın. Çoğu zaman web tabanlı arabirimde driver indirme linki oluyor.

HP zaman ilerledikçe eski yazıcılara destek vermeyip yeni modelle değiştirmeye zorluyor.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Erhan Doruk yazdı:

Yazıcının ethernet veya wifi si varsa yazıcıya IP adresi ile web tabanlı bağlanın. Çoğu zaman web tabanlı arabirimde driver indirme linki oluyor.

HP zaman ilerledikçe eski yazıcılara destek vermeyip yeni modelle değiştirmeye zorluyor.

Cihaz daha yeni mayısta aldık. Modeli eski mi bilmiyorum ama. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Çağlar Bayur yazdı:

10 geri dönüş tıklayın

Tekrar sistem yüklememiz gerekiyor Çağlar abi. Tıklamayla olsa keşke 😃

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Çağlar Bayur yazdı:

geri dönüş yok mu 10 a? old windows diye kayıt etmemişmi

Geri dönüş pasif. 10 günü geçti. Sistem üzerinden son güncelleştirmeyi de denedim ama malesef geri dönmedi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...