İçeriğe Yönlendir

Yatan Araç

Yücel Gezgin

Recommended Posts

Sani Gerşon

Senesi mi dolmuş yahu... Vay be. Ben dolmadığını düşünerek 5000km'de bekleyin dedim. Siz servisle görüşün, garanti için ne gerekliymiş öğrenin. Beklemeyin derim.

Gerekirse mercedes'ten temin etsinler...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Ali Cihangiroğlu yazdı:

öyle vallahi, zaman su gibi aktı geçti, birşey olmaz aslındada bakım iyidir, ilk değişim fazla uzatmadan yağını değişeyim diyorum, malum durum ortada, son aracım olabilir, bakmak lazım :)

Sizin oralarda Eurorepar yok mu? Periyodik bakımda 550 TL'den başlayan fiyatlar diye reklam vardı sayfalarında. PSA grubu araçlarda sorun olmuyor ama Röno grubunda garanti olayı nasıl bilmem.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Sani Gerşon yazdı:

Senesi mi dolmuş yahu... Vay be. Ben dolmadığını düşünerek 5000km'de bekleyin dedim. Siz servisle görüşün, garanti için ne gerekliymiş öğrenin. Beklemeyin derim.

Gerekirse mercedes'ten temin etsinler...

servise Mersoyu arayın dediğimi düşünüyorumda :)  

Yurdaer Elay yazdı:

Sizin oralarda Eurorepar yok mu? Periyodik bakımda 550 TL'den başlayan fiyatlar diye reklam vardı sayfalarında. PSA grubu araçlarda sorun olmuyor ama Röno grubunda garanti olayı nasıl bilmem.

Bosch servis var o olur sanırım, TS belgeli sonuçta...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ali Cihangiroğlu yazdı:

onlar olacak İlkay, kaçış yok ve kesin  yaz kenara....

yağ fitresi dolu piyasada, ben alırsam adamlar sistemde göremiyormuş garantiden çıkarmış :)

TS12047 belgesi olan her yerde orajinal ve onaylı malzemeyle yaptırır geçerim arkadaş..

Yağ filtresi hariç bakım yapılır, dışarıdan aldığın filtreyi ustaya taktırırsın, çıkanı atmazsın. Orijinal filtre gelince çıkanı ustaya geri taktırıp servise gider ve orijinal filtreyi taktırırsın. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mahmut Yıldız yazdı:

Yağ filtresi hariç bakım yapılır, dışarıdan aldığın filtreyi ustaya taktırırsın, çıkanı atmazsın. Orijinal filtre gelince çıkanı ustaya geri taktırıp servise gider ve orijinal filtreyi taktırırsın. 

buda olur tabide gerek yok, orjinal oluktan sonra birşey diyemezler, çözüm merkezine yönlendirdiler zaten, ya çözüm yada ikame araç diye direttim, bakalım ne yapacaklar :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Bosch servis var o olur sanırım, TS belgeli sonuçta...

ts belgesi egzoscuda da var, o tükkan işletme şeysi,

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
500 gramlık çekiç 2 yıldız bir düz tornavida yetiyprdu hatta bi ara almaya o belgeyi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

ts12047  düz ts değilkine :)

bu arada bastım kalayı, çözüm merkezine aktarıldık, bakalım ne diyecekler, olmadı Bosch servise gider işime bakarım aga...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:
Çağlar Bayur yazdı:

500 gramlık çekiç 2 yıldız bir düz tornavida yetiyprdu hatta bi ara almaya o belgeyi.

biz 2 kg baklava ile almıştık

Ali Cihangiroğlu yazdı:

düz ts değilkine 

düzü yamuğu fark etmez yahu hallederiz,

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...