Fatih Kurhan 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 herkese selamlar 1.Ford Connect v kayışı hangi parçaları hareket ettirir 2. Ford Connect dış triger kayışı hangi parçaları hareket ettiği 3. (En önemli nokta hiç bilmiyorum) Ford Connect iç triger kayışı yani yağlı kayış hangi parçaları hareket ettirir Bunları kaç yılda ve kaç km de değişmesi gerekiyor ? Saygılar. Yorum bağlantısı
Fatih Kurhan 3 Aralık 2021 Yazar Paylaş 3 Aralık 2021 V kayışı klima direksiyon pompası şarj demosu galiba Dış triger eksantrik mili su devirdaim pompası mazot pompası galiba İç triger yağlı kayış nedir acaba yağ pompası mı başka birşey mi anlayamadım abi iki triger seti nedir yaaaa Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Fatih Kurhan yazdı: V kayışı klima direksiyon pompası şarj demosu galiba Dış triger eksantrik mili su devirdaim pompası mazot pompası galiba İç triger yağlı kayış nedir acaba yağ pompası mı başka birşey mi anlayamadım abi iki triger seti nedir yaaaa Bu araçlarda çift triger oluyor iç kısımda çalışan ve dışarıda çalışan olmak üzere ama hiç merak etmedim neyi çevirdiklerini:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts