Nuri Akkaya 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Focus 3 aracım var. Ayda bir dış aks körüğü değişiyorum. Sürekli sağ taraf patlıyor! Genelde sakin kullanırım. Ayda 1 belki patinaja kalkar , direksiyonu tam kırarım. Bu nedir ya! Allah aşkına ne yapabilirim? Ben hatalıysam neden sol patlamıyor? Neden sürekli sağ ve aynı yerden? Lastiklerim eski , rot balans yeni yapıldı sağa sola çekme yok. Önceki hali , sonraki hali. Arada 7 gün var! Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Aks değişti mi hiç? Kısa olmasın Ve körük kaliteli mi? 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Sağ ve solun aks uzunlukları farklı. Genellikle sol kısa olur. Rot ayarına bakıldı mı? Rot bozuk ise teker fazla dışa açılıyorsa körük zorlanıp yırtılır. Ayrıca kullanılan körük orjinal mi? Kaliteli ürün mü? Çok fazla sebep olabilir, belki takan kişi çok sıkıyor kelepçeyi ve gerilip esnemiyor yırtılıyor. Yorum bağlantısı
Nuri Akkaya 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: Aks değişti mi hiç? Kısa olmasın Ve körük kaliteli mi? Sol aks değişti , sağ aks stok focus aksı. Körük kalitesini bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Kalitesiz körük.. değişimi geciktirirseniz aksı da bozarsınız.. orijinal parça bulun. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Nuri Akkaya yazdı: Sol aks değişti , sağ aks stok focus aksı. Körük kalitesini bilmiyorum.. Üçel marka kalitelidir. Onu tavsiye ederim. Ama sürekli neden yırtılır bilemiyorum. Körüğe temas eden başka birşey mi var acaba ? Yorum bağlantısı
Nuri Akkaya 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Ü.Emre Kartal yazdı: Sağ ve solun aks uzunlukları farklı. Genellikle sol kısa olur. Rot ayarına bakıldı mı? Rot bozuk ise teker fazla dışa açılıyorsa körük zorlanıp yırtılır. Ayrıca kullanılan körük orjinal mi? Kaliteli ürün mü? Çok fazla sebep olabilir, belki takan kişi çok sıkıyor kelepçeyi ve gerilip esnemiyor yırtılıyor. Sol aks 3-4 ay önce değişti hocam. Ondan öncede sağ yırtılıyordu ama. Kalitesini bilmiyorum 4-5 aydır duruyordu dolapta onu taktım. Bsg markaydı galiba. Sol ve sağ ön lastik rot ayarları düzgün. Arkalar bozuk olsa yapar mı? Mehmet Ozyurek yazdı: Kalitesiz körük.. değişimi geciktirirseniz aksı da bozarsınız.. orijinal parça bulun. Körük gerçekten kalitesiz olabilir. İçinden kelepçesi bile çıkmadı. Orjinal parçayı nerden bulabilirim? Veya kaliteli körük... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Sert körük olacak. Yumuşak olan patlıyor yağın momentumuna dayanamayıp Yorum bağlantısı
Nuri Akkaya 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Kalitesiz körük.. değişimi geciktirirseniz aksı da bozarsınız.. orijinal parça bulun. Vallahi kitledim garaja birdaha ölüm olmadan binmeyeceğim. Binersemde yaptırmam. Servet Aydın yazdı: Sert körük olacak. Yumuşak olan patlıyor yağın momentumuna dayanamayıp Bsg markaydı... Oğuzkan Erışık yazdı: Üçel marka kalitelidir. Onu tavsiye ederim. Ama sürekli neden yırtılır bilemiyorum. Körüğe temas eden başka birşey mi var acaba ? Markası bsg imiş. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Araçta bsg marka parça kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Arabanın suçu yok BSG takan suçlu... 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 (düzenlendi) fotolar herşeyi anlatıyor zaten. tamamen montaj hatası. körük kelepçelerinin başlangıç bitiş yerleri bellidir. şanzıman tarafındaki kısım yanlış yerden sabitlenmiş gerilme payı bırakılmamış. ilk gerilmede körük yırtılıyor haliyle. zaten lastık tarafındaki tesisat kelepçesi takan kişinin bilgisini özetliyor tamam bsg çok iyi bi marka değil ama 1 hafta da yırtılacak kadar da değil. kendi aracıma 2016 da taktığım bsg marka dış körük sapasağlam duruyor hala 8 Aralık 2021 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Nuri Akkaya 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Coşku Mert yazdı: fotolar herşeyi anlatıyor zaten. tamamen montaj hatası. körük kelepçelerinin başlangıç bitiş yerleri bellidir. şanzıman tarafındaki kısım yanlış yerden sabitlenmiş gerilme payı bırakılmamış. ilk gerilmede körük yırtılıyor haliyle. zaten lastık tarafındaki tesisat kelepçesi takan kişinin bilgisini özetliyor İşçilik ucuzdu diğer yerlere göre doğru. O kelepçenin takılma sebebi daha önce kopmuş olması. Sağlam olur böyle dedi bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Hortum kelepcesi takan yerde su bile içmem 1 Yorum bağlantısı
Nuri Akkaya 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: Hortum kelepcesi takan yerde su bile içmem Bundan sonra bende içmem Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Bundan sonra bende içmemHerhangi bir yerde değişmi yaptır devam et. Sorun ustacık kaynaklı bariz belli Yorum bağlantısı
Coşku Mert 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 yanlış yapmış, inşaat teli gerdirip toplaması lazım en sağlam o şekilde olur Nuri Akkaya yazdı: İşçilik ucuzdu diğer yerlere göre doğru. O kelepçenin takılma sebebi daha önce kopmuş olması. Sağlam olur böyle dedi bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Hamit inan 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Çağatay Kılınç yazdı: Araçta bsg marka parça kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın. Ve wenderpart. İki markada ya tr de üretiyor yada Çin'den getiriyor. Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Körükte bir yerlerde “Germany” yazacak ömürlük olur. 1 Yorum bağlantısı
Nuri Akkaya 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Peki dostlar ayda 1-2 patinaj çekmenin , direksiyonu tam kırıp gazlamanin yırtılmaya sebeb olur mu? Bu kadar dayanıksız mi bunlar Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Tahir İlter yazdı: Bsg ise iyi bile dayanmış... Bu dediğinize katılmıyorum. 1 haftada bu hale gelecek kadar kötü değil, yanlış montaj. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Nuri Akkaya yazdı: Peki dostlar ayda 1-2 patinaj çekmenin , direksiyonu tam kırıp gazlamanin yırtılmaya sebeb olur mu? Bu kadar dayanıksız mi bunlar Bunlarla körüğe bir şey olmaz.. İşi körüklük yapmaktır. Her şartta yapalı. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 yukarida detaylica yazdığım gibi, yirtilmanin sebebi hatali montaj urunde hata arama Peki dostlar ayda 1-2 patinaj çekmenin , direksiyonu tam kırıp gazlamanin yırtılmaya sebeb olur mu? Bu kadar dayanıksız mi bunlar Yorum bağlantısı
Nuri Akkaya 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Coşku Mert yazdı: yukarida detaylica yazdığım gibi, yirtilmanin sebebi hatali montaj urunde hata arama Körük değişti. Başka yere yaptırdım. Garanti verdi bakalım göreceğiz! 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts