Doğukan Özdemir 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Arkadaslar bende torpido uzerine kirmizi renk led cekilmisti..simdi yanmiyor..araba sanayide baya zaman gecirdi.gogus dahi sokuldu..acaba ozaman birseymi oldu..onu nasil aktif edebiliriz? Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Arkadaslar bende torpido uzerine kirmizi renk led cekilmisti..simdi yanmiyor..araba sanayide baya zaman gecirdi.gogus dahi sokuldu..acaba ozaman birseymi oldu..onu nasil aktif edebiliriz.Eğer sökülüp takıldıysa soket ters takılmış olabilir. Düz takmayı deneyin bence. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Soketi nerde hocam?Muhtemelen sigorta kutusuna yakın bir yerde [emoji847] Yorum bağlantısı
Çözüm Ahmet Aybeyaz 9 Aralık 2021 Çözüm Paylaş 9 Aralık 2021 Soket takılmamış olabilir, torpidoyu açın elinizi sokun sağ üst köşede ince bir kablo gidecek soket o Ters takılma şansı yok, tırnaklı çünkü, torpidoyu sökerken kopartmış olabilirler, ya da toplarken takmayı unutmuş da olabilirler. Diğer bir ihtimal teyp ayarlarından kapalı olabilir, teyp menüsünde araç ayarlarına girin (kontak açıkken) ortam aydınlatmaydı sanırım adı, ya da ambiyans da olabilir, o menüde açık yazması lazım. Yorum bağlantısı
Doğukan Özdemir 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 İlk isim sabah bakacagim teşekkürler👍 1 Yorum bağlantısı
Doğukan Özdemir 11 Aralık 2021 Yazar Paylaş 11 Aralık 2021 Valla baktim ince bir soket yerine takilmamis fakat bu soketi yeri neresi onu bulamadim..bilen varmi acaba🙏foto cektim ama buraya paylasabiliyormuyum foto yu ? Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 Doğukan Özdemir yazdı: Valla baktim ince bir soket yerine takilmamis fakat bu soketi yeri neresi onu bulamadim..bilen varmi acaba🙏foto cektim ama buraya paylasabiliyormuyum foto yu ? E tarif ettim ya "torpidoyu açın elinizi sokun sağ üst köşede" Yine yapamazsanız bana özelden yazın, yardımcı olmaya çalışayım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts