Bilal Sevim 18 Aralık 2021 Paylaş 18 Aralık 2021 Merhabalar, titreme nedeniyle fiesta aracımın motor takozunu değiştirmek istiyorum orjinalini bulmak hem zor hem de çok pahalı, internetten baktığımda ecem-kraftvoll-mks-cm-febi gibi markalar var hangisini önerirsiniz Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 18 Aralık 2021 Paylaş 18 Aralık 2021 Orjinalini bulmak zor değil fakat maliyetine bir şey diyemem. Dizel benzinli ve model yılına göre farkeder. Diğer markalardan tercih konusu da modele göre değişebilir Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 18 Aralık 2021 Paylaş 18 Aralık 2021 Fiestayı bilemiyorum ama honda accord da yan sanayi dikiş tutmuyor.Bozuk orjinal, sıfır yan sanayiden daha az titreşim yapıyordu. Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay 18 Aralık 2021 Paylaş 18 Aralık 2021 (düzenlendi) Febi alın orjinale en yakın olanıdır. Swag= febi. Kraftvoll un motor yağını nette görmüştüm alman uretimiydi. Takozu asla yerli almam çünkü hem zaman hemde ekonomik yönden uzun vadede zarariniza olabilir 18 Aralık 2021 tarihinde Doğukan Çoktay tarafından düzenlendi . Yorum bağlantısı
Süleyman Can 19 Aralık 2021 Paylaş 19 Aralık 2021 Şanzıman alt takozunu febi marka aldım, bir sorun yaşamadım şimdilik. Sanırım orjinale en yakın marka febi. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 19 Aralık 2021 Paylaş 19 Aralık 2021 Bilal Sevim yazdı: Merhabalar, titreme nedeniyle fiesta aracımın motor takozunu değiştirmek istiyorum orjinalini bulmak hem zor hem de çok pahalı, internetten baktığımda ecem-kraftvoll-mks-cm-febi gibi markalar var hangisini önerirsiniz orjinal takoz yaglı takozduz içinde yag var yan sanayiler kaucuk bozuk takoz ile takacagın yeni kaucuk takoz arasında hiçbir artı verim alacagını sanmıyorum https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-fiesta-motor-takoz-1.0-ecoboost-2013-979012609/detay bu ürün orjinale benziyor bir sor Yorum bağlantısı
Bilal Sevim 19 Aralık 2021 Yazar Paylaş 19 Aralık 2021 Erkan Işık yazdı: orjinal takoz yaglı takozduz içinde yag var yan sanayiler kaucuk bozuk takoz ile takacagın yeni kaucuk takoz arasında hiçbir artı verim alacagını sanmıyorum https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-fiesta-motor-takoz-1.0-ecoboost-2013-979012609/detay bu ürün orjinale benziyor bir sor bu yeni model için hocam benim 2009 1.4 otomatik https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-fiesta-1.25-1.4-1.6-benzinli-motor-takozu-orjinal-968149996/detay bu gerçekten orjinal ise fiyatı iyi, 2000'e yakın satanlarda var 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 21 Aralık 2021 Paylaş 21 Aralık 2021 Aşağıda bilgileri yazan yeri bir arayın. Ford orjinal ve muadil parçalarının tamamını satıyorlar. Fiesta kullanırken tüm ihtiyaçlarımı onlardan alıyordum. Şase numarasını verin yeterli. Piyasada sapıtmamış satıcılardan birisiydi (en azından 6 ay öncesine kadar, 6 aydır hiç gitmedim). Şeneller Otomativ, (0262) 641 32 23 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 24 Aralık 2021 Paylaş 24 Aralık 2021 febi tavsiye ederim. orijinalini aratmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts