İçeriğe Yönlendir

Trafik Kazaları

Hamit inan

Recommended Posts

Hamit inan

Bir kaç gün önce Samsun'da yaşanan bir kaza. 30 ve 25 yaşında 2 senelik evli bir cift makas atıp kazaya yol açan bir sürücü tarafından ölmedi ( ÖLDÜRÜLDÜ ) ve kişi arkasına bakmadan olay yerinden kaçmış. 

Lütfen alkollü trafiğe çıkmayalim yada makas vs hareketlere girmeyelim demeyeceğim zaten o karakterde olana laf fayda etmez. 

Makas atan yada alkollü olan birini görürseniz üşenmeyip 155i arayarak sorumluluğunuzu yapın. Belki bir can kurtulur.

UTSiiI0t_26381182.jpg

• Üzgün 9
Yorum bağlantısı
Hamit inan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Cezalar caydırıcı değil. 

Orası öyle ama biz en azından sorumluluğumuzu yapalım

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Yazık ki bu ülke böyle. Cezası çok olan ve cezayı infaz eden bir merci olsa bu hareketler çok çok aza iner. Ölenlere rahmet diliyorum. Bu haber de bir kaç güne unutulu gider.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Hamit inan yazdı:

Makas atan

yolda fark edince basıyorum kornaya çakıyorum selektörü, böyle böyle herkes yapsa kedi gibi sağdan sağdan gider sığırlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

yolda fark edince basıyorum kornaya çakıyorum selektörü, böyle böyle herkes yapsa kedi gibi sağdan sağdan gider sığırlar.

Yürek yemiş gördüm sizi. Ya da arabada 5 erkek mi geziyorsunuz sürekli 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yürek yemiş gördüm sizi. Ya da arabada 5 erkek mi geziyorsunuz sürekli 

yogh, sağ pedalımın altı dolu ama :mangal: bi de zaten komple boyalı, her tür dosya zevkle açılabilir

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

yogh, sağ pedalımın altı dolu ama :mangal: bi de zaten komple boyalı, her tür dosya zevkle açılabilir

Çuf çuf

IzoysPJ.gif

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

olum-yarisi-filminin-konusu-nedir-olum-y

çağır gelelim :)

335765359-mad-max-fury-road-thumbnail2-3

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran

merak edip cezasına baktım, 1399 liraymış. ceza olarak şöyle 2 yıl ehliyetine el koyup aracının kasko değerinin%10-15i de para cezası versinler bakalım makas atan kalıyo mu

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
Hamit inan yazdı:

155'i arayarak

çoğu zaman birkaç dakikanızı heba edebilirsiniz.

çevirmede önümden arka sisleri açık araba gidiyor, bu serbest herhalde diyorum memura, hangi birine yetişelim diyor. bir yerden başla da yetişebileceğin noktaya gelsin o zaman, anca içinde 3-5 genç gördüğü tofaş vs'ye terörist muamelesi. bu civarda ne kadar apaçi, trafiği rezil eden tip varsa plaka, model veririm beş dk içinde ama videolu ihbar etsem bile bi şey yapmayacaklarına neredeyse eminim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hamit inan
Umut Taşlı yazdı:

çoğu zaman birkaç dakikanızı heba edebilirsiniz.

çevirmede önümden arka sisleri açık araba gidiyor, bu serbest herhalde diyorum memura, hangi birine yetişelim diyor. bir yerden başla da yetişebileceğin noktaya gelsin o zaman, anca içinde 3-5 genç gördüğü tofaş vs'ye terörist muamelesi. bu civarda ne kadar apaçi, trafiği rezil eden tip varsa plaka, model veririm beş dk içinde ama videolu ihbar etsem bile bi şey yapmayacaklarına neredeyse eminim.

Şehir merkezinde dritf yapıp havaya ateş eden herifin videosunu tarih saat ve yer belirterek hem emniyet müdürlüğü web sayfasına hemde valilege açık kimlik bilgim ile yolladım. 1.5 ay sonra arayıp gevşek gevşek plakayı gördünüz mü dediler. Yeri saati tarihi ve esgali belli aracın plakasını olay daha yeni iken bir kameradan bulamadınız öylemi dedim yüzüne kapattım. Fakat ihbar ettiğim aracı beş dakika sonrası çevirdiklerini de gördüm. Hem jandarmada hem trafikte. O yüzden aramakta yinede fayda var.

Çağlar Bayur yazdı:

Onu benim 3 kat boyalı tavanı değişmiş kaskosu bozuk fiestada yapıyordum :)

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Güvenlik kameralarımız 1-2 hafta kadar kayıt saklıyor ancak. Çok kilit noktalar 1 ay gibi saklıyor olabilir. 1,5 ay sonra plaka sormaları bundan olabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Dayak mangaları kurulmalı. Makas atanı, sis farı ile gezeni, trafik magandasını yol ortasında durudurp it döver gibi milletin içinde dövmeli. Cezaymış ikazmış bizde sökmez. 500 yıl sonra ceza konusuna bakarız.

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Alkollü iken kazaya sebebiyet veren kesinlikle cinayete tam teşebbüsle yargılanmalı. Alkollü araç kullanmanın kazaya sebep olmasa bile para  cezası diye bir şey olmamalı. Direk en az 5-6 ay kadar hapis ve 2 yıl ehliyete el konulmalı. 

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Hamit inan
Cem Işık yazdı:

Güvenlik kameralarımız 1-2 hafta kadar kayıt saklıyor ancak. Çok kilit noktalar 1 ay gibi saklıyor olabilir. 1,5 ay sonra plaka sormaları bundan olabilir

Yok hocam benim fikrim tamamen zaman aşımına uğratma gayreti.

Hüseyin Sönmez yazdı:

Dayak mangaları kurulmalı. Makas atanı, sis farı ile gezeni, trafik magandasını yol ortasında durudurp it döver gibi milletin içinde dövmeli. Cezaymış ikazmış bizde sökmez. 500 yıl sonra ceza konusuna bakarız.

Ben bir kaç kez uyguladım harika sonuç veriyor. Fakat ciddi belaya kalma riski var baktım baş olmuyor uymuyorum artık.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Hüseyin Sönmez yazdı:

Bakınız hint polisleri. Hem de hortumla dövmek lazım.

• Teşekkür 2
  • Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Mahmut Yıldız yazdı:

İnnnovatif uygulama şekillerine açığız.

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Hüseyin Sönmez yazdı:

İnnnovatif uygulama şekillerine açığız.

Gelip Keçiören pazarlarını gezebilirsin, en büyük süpermarketin manavlarından daha kibarlar ama diğer ilçelere geçince normale dönüyorlar. Pazarın bir kaç yerinde belediyenin tartıları var, eksik mal veren pazarcı tespit edilince bir kaç hafta rapor veriliyor kendisine.. ?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan
Mahmut Yıldız yazdı:

Çin polisi normal trafikte uzunla yada anormal farla gezenleri tabureye oturtup 50 cm mesafeden uzun uzun kendi farlarını izlettiriyorlardı. Aradım ama bulamadım videosunu :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli
Hamit inan yazdı:

ÖLDÜRÜLDÜ

Bu nedir ya... 2016 da da polis kardeşime temde çarpmıştı birisi 6 ay yattı bacağı paramparça olmuştu. Zar zor platinle filan toparladı.. 

Yaşayan bilir en iyi. Böyle aşağılık mahluklar güneş ışığı görmemeli ölene dek.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Yaklaşık 2 buçuk sene önce güzergah dışına çıkmaya çalışan taksi dolmuş sürücüsü, Üsküdar'da motoruyla gezen kardeşime çarptı. 105 tane dikiş, 6 hafta hastanede yatış, 2 ameliyat (1 daha yolda) sonrası kardeşimin bacağı ancak yürüyebileceği kadar toparlandı. Test sonucu sürücüde uyuşturucu pozitif geldi. Mahkeme devam ediyor, hiçbir şey çıkmıyor. Sürücü halen başka bir hatta çalışmaya devam ediyor. 

Sigorta şirketinden alabildiği tazminat ise devede kulak denecek kadar...

Cezalar hiç caydırıcı değil. Caydırıcı kurum olması gereken polislerin kendisi de makas atarken, kafasına göre şerit ihlali yaparken, sıkışık trafikte sizi sıkıştırırken, günlük kotasını dolduran polis arkadaş kafasını yoldan başka yere çevirirken (her sabah ve akşam görüyorum bu durumları E5 Maltepe - Gebze arası) hiçbir caydırıcılık olmaz. 

Koca yolcu otobüsü emniyet şeridinden gelerek üzerime kırdı, polis kontrol noktasının önünde, bir de bana korna ve küfürler geldiğiyle kaldım. 

Ya arabaya bir haydar alacağım ya da altı patlar :D

Yolda canım sıkılınca ihbar ediyorum bunları. Ama her biriyle uğraşırsam telefon elimden düşmez...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bu tür olaylarda cezalar direk ocak söndürücü hayat bitirici olmalı, bizim millet başkasından anlamaz net, vurup ezip geçeceksin, insanlık kültür empati vs. yok bizde, ez geç gık diyeni itiraz edenide 2 misli ezecekesin arkadaş...

stayla bellidir...

20232696.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Evren Erakçora

Yüksek sürat, suda kızaklama ve sanırım kemer de yok. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Dün biga’da 5 genç öldü. Tırın altına girmişler. Kadran 230’da takılı kalmış. Üniversite öğrencileri

bir de bugün şu kazada 5 yaşındaki çocuk can verdi. Sürücünün acemliği, sanırım da kadın sürücü. Çok üzüldüm

• Üzgün 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...