İlkay Başaran 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Ali Cihangiroğlu abi jantlarda plazma mlazma yok mu? Onlar naylon mu şimdi Ali abiyi war moduna aldın şimdi bak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Aralık 2021 Yazar Paylaş 30 Aralık 2021 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ali abiyi war moduna aldın şimdi bak. Yanlış müzik. Napolyon bonapart çalacaksın. Ama. Emin değilim. Şu da olabilir. Uzay teknolojisinden bahsediyoruz 30 Aralık 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Kilyo işte artık kilyo 5 ten başlar diyoruz kardeş, zaten kilyoda değildir başka şeye dönüşmüştür artık.... bagaj havuzuda vardır tam boy stepne içinde yatmaktadır İlkay Başaran yazdı: Ali abiyi war moduna aldın şimdi bak. abooo tamda WOT oyunuyordum, İS 7 ile dalarım bak müzkte kesmez, anca bu keser sonrada sakinleşmek için 30 Aralık 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: artık kilyo 5 ten başlar diyoruz kardeş, zaten kilyoda değildir başka şeye dönüşmüştür artık.... bagaj havuzuda vardır tam boy stepne içinde yatmaktadır abooo tamda WOT oyunuyordum, İS 7 ile dalarım bak iyi counter strike oynardım. Hala da oynuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 İlkay Başaran yazdı: iyi counter strike oynardım. Hala da oynuyorum. kaç madalya var? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: kaç madalya var? Kütahyada öğrenciyken yerlilerle oynayıp kazanıp kafe hesabını kilitleyince darp edilmişliğim vardı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Ali Gök yazdı: sis atmayın beyler kasıyor spyreyi paintten değiştirip garaj önüdür park etmeyin yapardık. Sesleri değiştirirdik falan süper oyundu be 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 İlkay Başaran yazdı: spyreyi paintten değiştirip garaj önüdür park etmeyin yapardık. Sesleri değiştirirdik falan süper oyundu be beyaz çatıda Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Ali Gök yazdı: beyaz çatıda cs_assault : Yiğidin harman olduğu yer. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: artık kilyo 5 ten başlar diyoruz kardeş, zaten kilyoda değildir başka şeye dönüşmüştür artık.... bagaj havuzuda vardır tam boy stepne içinde yatmaktadır Bak açık ve net, çiğnerim Abi hissetmem bile Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Bak açık ve net, çiğnerim Abi hissetmem bile kızdırma araç hazır bak, duman ederim Not: önce yakalaman lazım 30 Aralık 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Ali Gök yazdı: hırsız senden vizyonlu onamı uğraşacak yahu teneke jantlı clio lastiğini napcak bmw ekranı söker adam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Ali Gök yazdı: sis atmayın beyler kasıyor sis içindeyken flash yedin mi hiç İlkay Başaran yazdı: cs_assault : Yiğidin harman olduğu yer. çatıda pusanı atarım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 çatıda pusanı atarımAwp ile pususuz olur mu abi ya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 İlkay Başaran yazdı: Çağlar Bayur yazdı: çatıda pusanı atarım Awp ile pususuz olur mu abi ya negevle alıyorum onları, çatı öndulin malzeme Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 negevle alıyorum onları, çatı öndulin malzeme İtalya haritasında pikaba sordum sarı çiçeğe çaldırıyorduk aklıma geldi şimdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 İlkay Başaran yazdı: İtalya haritasında pikaba sordum sarı çiçeğe çaldırıyorduk aklıma geldi şimdi italide çok pis molotowla yakarım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Aralık 2021 Yazar Paylaş 30 Aralık 2021 Buluşma yerine bi server mı açsak? 1 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Yağ bakım aralıkları bilerek ülkemizde kısa tutuluyor. Avrupa'ya Amerika'ya bakınca 2 yıl hatta 3 yıl da degisim var km desen orada da aynı fark var. Kapitalizm bile biz 3. Dünya ulkerine farkli uygulanıyor. Counter strike içinse en sevdigimdir 1 in 5 i olması lazım. Affetmem kafadan alırım. [emoji8] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Aralık 2021 Yazar Paylaş 30 Aralık 2021 Hacı Şenyurt yazdı: Yağ bakım aralıkları bilerek ülkemizde kısa tutuluyor. Avrupa'ya Amerika'ya bakınca 2 yıl hatta 3 yıl da degisim var km desen orada da aynı fark var. Kapitalizm bile biz 3. Dünya ulkerine farkli uygulanıyor. Counter strike içinse en sevdigimdir 1 in 5 i olması lazım. Affetmem kafadan alırım. Gece gece steam yükleyim source indirdim. Tee 7 sene önce satın almıştım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buluşma yerine bi server mı açsak? açılmışı var beleş tarife 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 kızdırma araç hazır bak, duman ederim Not: önce yakalaman lazım [emoji3]O küçük ama o gösterdiğin.Yakalamak mı, iyi araştır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: O küçük ama o gösterdiğin. Yakalamak mı, iyi araştır. yakalamakla kastın hız değilmi, şansın yok bu açıdan landa da geçer gider bu arada... bence sen araştır, büyüklük olaraksa lafım yok, şimdilik ama... 30 Aralık 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Gece gece steam yükleyim source indirdim. Tee 7 sene önce satın almıştım [emoji4] Özel bir PC yok. Olsa herhalde hergece 10 tur oynamadan yatmazdim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts