Ahmet Ali Salih Kanneci 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Arkadaşlar forumda fazla fazla konu açıp meşgul etmek istemiyorum fakat araç almadan önce sizin bilginizdende faydalanmak istiyorum. Öncelikle bizim ÖTV muafiyeti ile araç alım işi bitti, hakim reddine diye karar vermiş... Şu anda ikinci ele geri döndük. ÖTV muhafiyetli araç öncesi sıkça baktığımız bir araç olan Renault latitude modeline odaklandık ve bulunduğumuz şehir Eskişehir'den bir latitude bulduk araç 273,000 KM'de, 2011 model, 2.0 DCI 6 ileri BVA şanzımanlı versiyonu ve araç Executive paket + tüm opsiyonları alınmış. Gönlümüzden geçen ekonomik olması sebebiyle 1.5 DCI motordu fakat onların fiyatları en azından 280,000 lira (otomatik ve full paketleri) dolayısıyla bu araca yöneliyoruz. Araç sahibi ile görüştük, bizimde ikamet etmekte olduğumuz Eskişehir'de yaşıyor. Bize özel araca 25,000 TL indirim yapabileceğini belirtti, aynı zamanda tok satıcı olduğunu ve aynı şehirde ikamet ettiğimiz için bu indirimi yapacağınıda söyledi. bu durumlar göz önünde alındığında. Size 200,000 liraya latitude mantıklı mı bu piyasa şartlarında? (Bu arada araçta 9,000 lira tramer kaydı var ve değişen yok. Sol ön kapı, sol arka kapı, sol arka çamurluk boyalı. Sağ arka kapı, sağ arka çamurluk ve bagaj lokal boyalı. Şasi, direk, podya, kapı içleri vs. orijinamiş denildiğinde göre.) Eğer forum tavsiye ederse aracı kesin olarak almayı düşünüyoruz. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Neden Latitude ? Diğer konuda farklı segment araçlardan bahsediyordunuz sanırım ? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ali Salih Kanneci 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 Neden Latitude ? Diğer konuda farklı segment araçlardan bahsediyordunuz sanırım ?Hocam aslında gönlümüzden geçen E segmentin altına düşmemek latitude'da E segment olarak alabileceğimiz en yeni araç diğer konudaki araçları zorunlu olarak ÖTV muhafiyetli olduğu için sorma gereği duyduk yoksa C segment araç düşünmüyoruz. Elbette latitude'ü seçme sebebimiz aynı zamanda bizimde aradığımız donanımlardan olan deri koltuk ve cam tavan oluşu, performansının yerinde oluşu. Yakıt olarak biraz üzebilir fakat babam zaten aracı çok fazla kullanacak biri değil... 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Tok satıcı 25 bin TL den günümüz şartlarında neden vazgeçer ben şahsen yanaşmazdım. Hani 500 600 bin TL üstü için 25 bin anlaşılabilir belki ama bu fiyata biraz şüphe uyandırıyor. 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Ali Salih Kanneci 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 Tok satıcı 25 bin TL den günümüz şartlarında neden vazgeçer ben şahsen yanaşmazdım. Hani 500 600 bin TL üstü için 25 bin anlaşılabilir belki ama bu fiyata biraz şüphe uyandırıyor.Zaten detaylı incelemeden almayı düşünmüyoruz. Burada asıl sormak istediğim. Araç 200,000 TL'yi hakkediyor mu parasına göre sundukları ne seviyede yeterli? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Ahmet Ali Salih Kanneci yazdı: E segmentin altına düşmemek latitude'da E segment D segment değil mi Latitude ? 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Latitude D segmenttir. E segment te bildiğim kadarı ile Renault un aracı yok. Mercedes s series bmw 7 series lere geçmek gerekir. Ayrıca f segment bir aracın yıllık bakımı bile 5-6 bin liranın altına dusmez. Bunlara hazilikli mi aile o önemli. Bu soruları genç bir kardeşimiz soruyor olarak düşünüyorum. Yoksa sorular arasında ve seçimler arasında ciddi tezatliklar var. Genc arkadaşım bir maliyet hesabı yapan internet sitelwri var. Önce oradan bir baksın aile büyükleri. F segment sıradan bi ailenin ocağına incir ağacı diker. Bu bütçe ile tabi ki. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ali Salih Kanneci 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 D segment değil mi Latitude ?Latitude E segment bir araçtır Wikipedia İngilizce sitesinden bakarsanız Executive car olarak geçer. Zaten sundukları (bizim incelediğimiz kadarıyla) D segmentin üzerinde. Hatta araç Meksika'da Renault Safrane olarak satılıyor ki Renault Safrane Renault'un E segmentteki temsilcisidir eski yıllarda. Yorum bağlantısı
Ahmet Ali Salih Kanneci 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Latitude D segmenttir. E segment te bildiğim kadarı ile Renault un aracı yok. Mercedes s series bmw 7 series lere geçmek gerekir. Ayrıca f segment bir aracın yıllık bakımı bile 5-6 bin liranın altına dusmez. Bunlara hazilikli mi aile o önemli. Bu soruları genç bir kardeşimiz soruyor olarak düşünüyorum. Yoksa sorular arasında ve seçimler arasında ciddi tezatliklar var. Genc arkadaşım bir maliyet hesabı yapan internet sitelwri var. Önce oradan bir baksın aile büyükleri. F segment sıradan bi ailenin ocağına incir ağacı diker. Bu bütçe ile tabi ki. Yaklaşık 4900 mm uzunluğa sahip bir aracın D segmentte yer alacağını sanmam.Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Latitude D segmenttir. E segment te bildiğim kadarı ile Renault un aracı yok. Mercedes s series bmw 7 series lere geçmek gerekir. Ayrıca f segment bir aracın yıllık bakımı bile 5-6 bin liranın altına dusmez. Bunlara hazilikli mi aile o önemli. Bu soruları genç bir kardeşimiz soruyor olarak düşünüyorum. Yoksa sorular arasında ve seçimler arasında ciddi tezatliklar var. Genc arkadaşım bir maliyet hesabı yapan internet sitelwri var. Önce oradan bir baksın aile büyükleri. F segment sıradan bi ailenin ocağına incir ağacı diker. Bu bütçe ile tabi ki. Ayrıca biz F segment değil, E segment bir otomobil düşünüyoruz. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Peki bu e segmenti araç daha genç focus , jetta dan iyi midir? Bence değildir. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ali Salih Kanneci 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 Abiler biz bu aracın alınıp alınamayacağı hakkında soru soruyoruz konuyu lütfen başka taraflara çekmezseniz memnun olacağım 2 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Abiler biz bu aracın alınıp alınamayacağı hakkında soru soruyoruz konuyu lütfen başka taraflara çekmezseniz memnun olacağımGenç arkadaşım D segment te olsa E de olsa F de olsa bunların yürütme mailiyetleri fazladır. Önce bunlari hesaplayin. Yoksa bana ne yani. Hangi aracı alirsaniz alın iyi usta ve ekspertiz yaptırmadan almayın derim ben. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Ali Salih Kanneci 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 Peki bu e segmenti araç daha genç focus , jetta dan iyi midir? Bence değildir. Neye göre Focus ve Jetta (Jetta çok sevdiğim bir araçtır) bundan daha iyi bir araç?Genç arkadaşım D segment te olsa E de olsa F de olsa bunların yürütme mailiyetleri fazladır. Önce bunlari hesaplayin. Yoksa bana ne yani. Hangi aracı alirsaniz alın iyi usta ve ekspertiz yaptırmadan almayın derim ben. Çok sağolun yardımcı olmaya çalıştığınız için araç hakkında genel olarak herhangi bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Çok sağolun yardımcı olmaya çalıştığınız için araç hakkında genel olarak herhangi bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.Genc arkadaşım daha önce 1.6 turbo 180 beygir 2009 model Insignia almadan önce bunlara çok baktım. Tek dezavantaj dizel ve yüksek km de ki masraflari olacaktır. Bence araç beğenilir ve ekpertiz artı usta kontrolü sonrası satıcının dedikleri çıkarsa alniabilir. Tabi ben sizin yerinizde olsam olası bu yaş ve km de araç için kenara bir 25 bin lira ayiririm. Muhtemel dir ki triger zinciri değişimi 4 lastik en az artı rutin bakımlar ve enjektör bakımları ile bu rakam en azından ben olsam 25 bin kenara ayirirdim. Karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun. 4 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Dci motor ustası, parçası bol o bakımdan üzmez. İç aksamlar, kaporta, yürüyen parça fiyatlarına bakın rahat bulunabiliyor mu onu araştırın. Bu araç için konuşursak 2 eli oldukça zayıf bir model dolayısıyla hazır müşteri çıkmışken elden çıksın diye bu kadar indirim yapmış olabilir. Siz yine de detaylı bir ekspertize sokun 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 paranın nispeten alabileceği en uzun modeldir latitude, ancak konfor sessizlik vs. gibi şeyler beklemeyin, güzeldir otoparka sığıyorsa alınır 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 25 indirim yapan tok satıcı iyiymiş. Arac için 2.0 DCI ,sırf dci diye alınmaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: 25 indirim yapan tok satıcı iyiymiş. Arac için 2.0 DCI ,sırf dci diye alınmaz. hiç parfüm kartuşun oldu mu araç donanım listende Mustafa Tüfekçi yazdı: 25 indirim yapan tok satıcı iyiymiş. 280 e 210 teklif attım neredyese üstümde kalıyordu... sarı sayfa rakamlarını zaten 25 eksik oku sonra mal elde kalır satılmaz 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Ahmet Ali Salih Kanneci yazdı: Abiler biz bu aracın alınıp alınamayacağı hakkında soru soruyoruz konuyu lütfen başka taraflara çekmezseniz memnun olacağım Alınmaz. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2.0dotomatik-executive-plussedef-beyaz-pluscamtavan-plusbose-plusmasaj-plusnavi-984480021/detay Araç bu sanırım Çağlar Bayur yazdı: hiç parfüm kartuşun oldu mu araç donanım listende Lütfen 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ali Salih Kanneci 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2.0dotomatik-executive-plussedef-beyaz-pluscamtavan-plusbose-plusmasaj-plusnavi-984480021/detay Araç bu sanırım Doğrudur Yorum bağlantısı
Tulak Akan 16 Ocak 2022 Paylaş 16 Ocak 2022 Abi ben butceye ve istege saygi duyuyorum, fakat bu araci 200 bin tlye aldiginda bir daha 200 bin e satamiycaksin buyuk ihtimal ile, yani ne kadar ihtiyacin var arabaya bilmiyorum aile konularda olabilir o yuzden kesin de konusmak yanlis olur. Cok mu ihtiyaciniz var arabaya suan icin ? yoksa bu para hani bi yerden geldi ve oraya veermek durumunda misiniz sizden ciksinda gibi. Eger sizin insiyatifinizdeyse arsa alin ama bu km deki bi araca vermeyin, dedigim gibi durumlari bilmiyorum beklenebilirse lutfen bekleyin milli sermayedir sonucta daha uzun vadeli bir sey alin ama dedigim gibi durumunuz ozel degilse yazin ona gore soyliyim belki bi sey 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ali Salih Kanneci 16 Ocak 2022 Yazar Paylaş 16 Ocak 2022 Abi ben butceye ve istege saygi duyuyorum, fakat bu araci 200 bin tlye aldiginda bir daha 200 bin e satamiycaksin buyuk ihtimal ile, yani ne kadar ihtiyacin var arabaya bilmiyorum aile konularda olabilir o yuzden kesin de konusmak yanlis olur. Cok mu ihtiyaciniz var arabaya suan icin ? yoksa bu para hani bi yerden geldi ve oraya veermek durumunda misiniz sizden ciksinda gibi. Eger sizin insiyatifinizdeyse arsa alin ama bu km deki bi araca vermeyin, dedigim gibi durumlari bilmiyorum beklenebilirse lutfen bekleyin milli sermayedir sonucta daha uzun vadeli bir sey alin ama dedigim gibi durumunuz ozel degilse yazin ona gore soyliyim belki bi seyAslında araca çokta ihtiyacımız yok fakat fiyatların gelecekte dahada artmasından korkuyoruz o sebepten biran evvel almak istiyoruz. Fakat dediğiniz durumlarıda düşünmekte fayda var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts