İçeriğe Yönlendir

Mikroskop Tavsiye Edemisiniz

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Erhan Doruk
Mahmut Yıldız yazdı:

İyi akşamlar, bayramınız kutlu olsun. 7 yaşındaki 1. sınıf öğrencisi kızım bayramda topladığı parasıyla mikroskop alır mısın deyince aklımdaki alımı erkene çekeyim dedim ve bu konu aklıma geldi. 

@Mehmet Kazancıoğlu siz aldınız mı? 

Bushman 300x-1200x

Zoomex 50x-1200x set

Zoomex 50x-1200x set

Ya da daha ucuza aşağıdakiler mi?

Zoomex 300x

Bushman 100x-750x

Bunlar tamamen oyuncak. Sahibinden yada letgo dan gerçek mikroskobu ikinci elde 3- 10 bin tl civarına bulabilirsiniz. Ancak ne yapacağınıza karar vermelisiniz. Hücre inceleyecekseniz binoküler , böcek-devre bakacaksanız steryo tip almalısınız. İlk hevesini alsın diye düşünüyorsanız en azından şöyle birşey almalısınız. 

https://www.edulab.com.tr/urun/mikroskop-600-buyutme

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Erhan Doruk yazdı:

Bunlar tamamen oyuncak. Sahibinden yada letgo dan gerçek mikroskobu ikinci elde 3- 10 bin tl civarına bulabilirsiniz. Ancak ne yapacağınıza karar vermelisiniz. Hücre inceleyecekseniz binoküler , böcek-devre bakacaksanız steryo tip almalısınız. İlk hevesini alsın diye düşünüyorsanız en azından şöyle birşey almalısınız. 

https://www.edulab.com.tr/urun/mikroskop-600-buyutme

Dediğim gibi, bayram harçlığım ile al diyor ve heves gibi geliyor. Ucuz yollu oyuncak olanlardan alıp ilgiyi görmek en mantıklısı. Teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Mahmut Yıldız yazdı:

Dediğim gibi, bayram harçlığım ile al diyor ve heves gibi geliyor. Ucuz yollu oyuncak olanlardan alıp ilgiyi görmek en mantıklısı. Teşekkürler. 

Bu hata olabilir alıp beğenmediği için vaz geçebilir. ama kaliteli biri ile bakılırsa heves uyanabilir. 

bence almadan önce çevrenizde bilim teknoloji atölyeleri varmı onları araştırın. belediyelerin genelde oluyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Selim Kaya yazdı:

Bushman Junior Biotar 300X-1200X Öğrenci Mikroskobu

https://www.hepsiburada.com/bushman-junior-biotar-300x-1200x-renci-mikroskobu-p-HBV00000I1256?magaza=Dürbündünyası&url_src=ios-product-detail

Okulda arkadaşından görünce merak etmiş oğlum. Biraz derli toplu olsun, parçaları sağa sola dağılmasın diye linkteki ürünü aldım. 

Zamanında okul laboratuvarlarında kullandığımız döküm malzeme gibi değil tabi. Daha çok oyuncak kıvamında ama verdiği görüntü oldukça tatmin edici. Aklımıza gelen bir çok sıvı vs mikroskop altında inceledik. Belli bir zaman sonra heves azalıyor ama ilerleyen yıllarda yine iş görür gibi. 

Sadece ana makine yeterli olacaktır böyle bir şey düşünülürse. Yanındaki diğer parçalar çokta önemli değilmiş.

Bu arada 11 yaş için beklentiyi karşılar mı emin değilim. Biz 5-6 yaş için kullanıyoruz. 

Mahmut Yıldız yazdı:

İyi akşamlar, bayramınız kutlu olsun. 7 yaşındaki 1. sınıf öğrencisi kızım bayramda topladığı parasıyla mikroskop alır mısın deyince aklımdaki alımı erkene çekeyim dedim ve bu konu aklıma geldi. 

@Mehmet Kazancıoğlu siz aldınız mı? 

Bushman 300x-1200x

Ben zamanında şu ürünü almıştım. Hatta yorumumu da eklemişim. Uzun zamandır çantasında duruyor. Çocukta merak varsa başlangıç seviyesi için idare eder. Önemli olan gördüğünü anlamlandırabilmek. Belki okul derslerini bununla pekiştirebilir. Onunda zamanı var yaşından anladığım kadarıyla. En nihayetinde malzeme kalitesi olarak oyuncaktan hallice.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...