İçeriğe Yönlendir

Toyota Yaris 2008 1.4d-4d Terra 1


Timuçin Duru

Recommended Posts

Timuçin Duru

Merhabalar yakın zamanda almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir kronik rahatsızlığı varmıdır? Almadan özellikle kontrol etmem gereken birşey var mı? Yardımcı olırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Adem Kazıl

aynı motoru corolla 2007 plusline da kullanıyorum sıfır aldık 250 binde şu an halen yetkili servis bakımlı motoru sağlam trigeri zincirli değişim periyodu yok değişmiyormuş ses yaparsa diyorlar ama ses yapacağıda yok çok sağlam bi zincirmiş, servis 1 milyonu görür diyor inanması güç tabi, sakin kullanırsanız yakıtı koklar bizdeki mmt şanzıman,  dandik konforsuz bi şanzıman alışması zor, 235 binde turbo bozuldu revize edildi, enjektörler hiç işlem görmedi, yarisdeki de 90hp yaris hafif olduğu için iyi bi performans ve daha fazla yakıt ekonomisi sunacaktır.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

1.0 benzinliyi 2 yıl kullanmıştık. Şanzımanı konforsuz, arka koltukların hareketli olması iç hacmi verimli kullanmayı sağlıyor. Gösterge paneli çok net görünmüyor, bizdeyken sadece marj motorunum kömürü bittiği için değiltirmiştik. Başka masraf açmadı. Birde radyo çevirme düğmeleri kronik çabuk kırılıyor  , çoğu araçta eksik oluyor. 

Yorum bağlantısı
Murat Azalma

Yaris küçük sınıfta içi ferah bir otomobildir.Toyota dizel motorları 10-11 de üretilenler dışında kronik soruna sahip değildir.10-11 de corolla aurislerde gelen dizellerde turbo ve intercooler değişimi , geri çağırma kampanyası ile ücretsiz yapıldı. az yakar az gider. manueli sorunsuz kullanılır. otomatikleri ise tek kavrama yarı otomatiktir. geçişler belirgindir. kaçırma-kaydırma yapar ve manuel gibi baskı balata bitirir. ayrıca mmt denilen bu yarı otomatik şanzımanda robotlar 100-150 bin arasında değişim  gibi masraflar çıkarabilir. triger zincirdir. değişim istemez . yaşı itibarı ile özellikle servis bakımlısı , uygun fiyatlara servisten hizmet alabilir. Toyota yaşı büyüyen araçlara daha fazla indirim yaparak servis hizmeti sağlıyor. eski dostlar diye bir kampanyası mevcut bununla ilgili. ayrıca hava yastık fişekleri direksiyon kolonu gibi bazı kronik parçalar ücretsiz değiştirildi.

şu siteden şasi no ile sorgulayabilirsiniz Geri Çağırma Sorgulama

yine şu siteden servis kampanyası sorgulayabilirsiniz Toyota Eski Dostlar

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...