İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta- Kapı Direği Problemi

Alper Bayata

Recommended Posts

Ü.Emre Kartal

Direk ile camın temas noktalarında da ezilmeler var sanki. Meges kısımlarından ziyade ezilmelerin sebebi önemli bence. 

Fabrikasyon olduğunu düşünmüyorum, gördüğüm kadarı ile kesme kaynak izi yok. Daha aşağıdan veya yıkarıdan bir işlem olabilir. Bakıldı mı araca hiç? 

Yorum bağlantısı
Alper Bayata
Çağlar Bayur yazdı:

meges var düzeltme derken?

meges nedir sanki kapı direğinde düzeltme var gibi geldi bana

Ü.Emre Kartal yazdı:

Direk ile camın temas noktalarında da ezilmeler var sanki. Meges kısımlarından ziyade ezilmelerin sebebi önemli bence. 

Fabrikasyon olduğunu düşünmüyorum, gördüğüm kadarı ile kesme kaynak izi yok. Daha aşağıdan veya yıkarıdan bir işlem olabilir. Bakıldı mı araca hiç? 

bu tarafından kazası olduğunu biliyorum aracın ama diğer tarafları orjinal expertiz yaptırtım benim bu direk kısmındaki yamukluğu görünce morallerim çok bozuldu bu bir sorun yaratır mı 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

meges: siyah lastikimsi şeyler, camı yapıştırmak , direktei plasitği yapıştırmak için sürülmüş olan

Yorum bağlantısı
Alper Bayata
Çağlar Bayur yazdı:

meges: siyah lastikimsi şeyler, camı yapıştırmak , direktei plasitği yapıştırmak için sürülmüş olan

anladım hocam sorum o değil kapı direğinin cama yakın olan kısmında bir yamukluk var gibi geldi bana

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Alper Bayata yazdı:

anladım hocam sorum o değil kapı direğinin cama yakın olan kısmında bir yamukluk var gibi geldi bana

dış ta direkte boya ölçümü yapılmışmıydı, beceriksiz bir camcı işi de olabilir bu bölüm. içerideki plastiği de yapıştrımaya çalışmak yerine 3 tane klips te almamışlar

Yorum bağlantısı
Alper Bayata
Çağlar Bayur yazdı:

dış ta direkte boya ölçümü yapılmışmıydı, beceriksiz bir camcı işi de olabilir bu bölüm. içerideki plastiği de yapıştrımaya çalışmak yerine 3 tane klips te almamışlar

Cevaplarınız için teşekkür ederim linkteki https://ibb.co/v3DwP4R işaretlediğim yerdeki yamukluk fabrikasyon mu yoksa işlem görmüş olabilir mi sadece bu kafa takıldı oradaki yamukluk bir sorun yaratır mı 

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Hiç fabrikasyon durmuyor. Kaza kaynaklı ezilme gibi geldi bana 

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Sağ aynada ayar düğmesi olması garip

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Alper Bayata yazdı:

Cevaplarınız için teşekkür ederim linkteki https://ibb.co/v3DwP4R işaretlediğim yerdeki yamukluk fabrikasyon mu yoksa işlem görmüş olabilir mi sadece bu kafa takıldı oradaki yamukluk bir sorun yaratır mı 

pot yapmış gibi yani sağ altta bire çarparsa gider illa kasada bir yerde pot yapar, meslea önden çarpan arabada el freni yamulabilir, taban sacında bir yer potluk yapar

Yorum bağlantısı
Alper Bayata
Koray Demir yazdı:

Tavan mı değişmiş aracın diğer tarafa da bakalım bi.

Diğer taraflari orjinal ama buradaki eziklik sinirimi bozdu araba 2004 model 195 binde 89 bin tl ye aldim

Çağlar Bayur yazdı:

pot yapmış gibi yani sağ altta bire çarparsa gider illa kasada bir yerde pot yapar, meslea önden çarpan arabada el freni yamulabilir, taban sacında bir yer potluk yapar

İlk defa duyuyorum sanirim çarpma aninda enerjiyi o tarafa dogru iletmiş ve pot yapmış

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

İşçilik berbat, binme niyetiniz varsa güzelce elden geçirtseniz iyi olur. Ufak ufak pas yapmaya başlamış gibi zaten. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Kesme biçme kaynaklama görünmüyor fotoğraflarda. Tahir üstadın dediği gibi, işçilik nanay. Düzgün bir usta bir el atsa, boyasız kısımları boyansa faalan, sanki daha uzun ömüğrlü olur. Onun dışında, o işaretli alanda bir eğrilik var gibi, ama fotoğraf yanıltıcı da olabilir. Kesip biçmeden cam takabilmişlerse, kapı da düzgün kapanıyorsa bence çok dert etmeye gerek yok.

Hasar kaydı ne kadar aracın? Bu kazada airbag açmamış mı?

Murat Atagenç yazdı:

Hakikaten, sağda neden ayna ayarı var ki :) 

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Murat Atagenç yazdı:

Benim de dikkatimi çekti. 10 yıldır aynı arabaya biniyorum. Acaba var mıydı diye kendime sormadım değil. :) 

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

O ayar düğmesi çalışıyor mu acaba? Çıkma o denk geldi taktı geçtiler belki 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sağdan sağlam bi darbe almış araç. Camı tutturamamışlar gövdeye resmen.

Yorum bağlantısı
Alper Bayata
Tahir İlter yazdı:

O ayar düğmesi çalışıyor mu acaba? Çıkma o denk geldi taktı geçtiler belki 

Cikma denk gelmis takilmis bir işlevi yok o aynanin

Murat Sahın yazdı:

Kesme biçme kaynaklama görünmüyor fotoğraflarda. Tahir üstadın dediği gibi, işçilik nanay. Düzgün bir usta bir el atsa, boyasız kısımları boyansa faalan, sanki daha uzun ömüğrlü olur. Onun dışında, o işaretli alanda bir eğrilik var gibi, ama fotoğraf yanıltıcı da olabilir. Kesip biçmeden cam takabilmişlerse, kapı da düzgün kapanıyorsa bence çok dert etmeye gerek yok.

Hasar kaydı ne kadar aracın? Bu kazada airbag açmamış mı?

Hakikaten, sağda neden ayna ayarı var ki :) 

Kapılar düzgün kapaniyor herhangi bir problem yok o kismi boyamayi düşünüyorum pas tutmaya baslamis yavastan

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...