Aytac Sakal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ne acaip şey, sanki citroen gibi ? yok toyota, yok yok opel.. neydi bu ya Hepsi abi 🙂. Arkadaşımda Toyota var aynı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Aytac Sakal yazdı: Hepsi abi 🙂. Arkadaşımda Toyota var aynı. şimdi toyota olan nefis doblo çok verimsiz diye gelmeden sıvışalım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ne güzel olmuş işte. Firmalar fan boylum yapmayin alın işte demişler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Artık ithal ediyoruz bunları değil mi? 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Artık ithal ediyoruz bunları değil mi? Evet, yerine bir büyük boyu scudo lar üretiliyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: Sen önceden makul bi adammışsın noldu da böyle oldun Pil yüzünden. Manyetik ıvır zıvır 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Evet, yerine bir büyük boyu scudo lar üretiliyor. Uretilmesi planlaniyordu hayata gecti mi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Uretilmesi planlaniyordu hayata gecti mi? eskiden servisler ford-mercedes olurdu. Şimdi çok fazla fiat marka minibüs görüyorum istanbulda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: eskiden servisler ford-mercedes olurdu. Şimdi çok fazla fiat marka minibüs görüyorum istanbulda Eskiden ben de yumurtayı çiftlikten alıyordum.. Şimdi hangi markette ucuz ise oradan alıyorum 4 Yorum bağlantısı
Murat Küçük 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Uretilmesi planlaniyordu hayata gecti mi? Uzun süredir üretimi yapılıyor ama sadece kapalı kasa olarak. Temmuz ayından sonra koltuklu camlı versiyonu üretime alınacak. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Uretilmesi planlaniyordu hayata gecti mi? Üretilecekti okumuştum ve yerli diye rsdyo reklamını duydum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts