Ahmet Çalışkan 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Merhaba, Banyodaki lambada bi problemimiz var. Anahtarı birkaç kez açıp kapatmadan lambalar kendine gelmiyor. Yarım yanıyor. Spot denilen lambalardan sanırım. Birkaç kez aç kapa yaptıktan sonra yakın olan lamba açılıyor ama uzaktaki lamba hep yarım yanıyor. Sorun nedir sizce? Ampullerin mi değişmesi lazım? Anlayan varsa bi el atarsanız çok sevinirim https://imgyukle.com/f/2022/04/01/E9q6zG.jpg Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Direk 220 ile çalışıyor ise lambalar nemden bozuldu. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 1 Nisan 2022 Yazar Paylaş 1 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Direk 220 ile çalışıyor ise lambalar nemden bozuldu. Ampullerin değişmesi sorunu çözer sanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 spot lambalar çok fena elektrik harcar bu arada? Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 (düzenlendi) Aynısı tuvalet lambasında başıma geldi. Asma tavandan çıkarıp bağlantılarıyla oynadım geri taktım o gündür normal yanıyor. Değişik bir LED lamba ilk kez gördüm ben de kağıt karton gibi bi yüzeyin arkasında lamba. 1 Nisan 2022 tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: spot lambalar çok fena elektrik harcar bu arada? Abi yaksan da yakmasan da bir sürü elektrik faturası geliyor. Evdeki bütün lambalar led ile değişti, buna rağmen 400 tl altına inemedik. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Murat Sahın yazdı: Abi yaksan da yakmasan da bir sürü elektrik faturası geliyor. Evdeki bütün lambalar led ile değişti, buna rağmen 400 tl altına inemedik. Fırın , ütü , kettle, mikrodalga, termosifon , fön makinası , tost makinası , çok kullanıyorsunuzdur. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Ahmet Çalışkan yazdı: Merhaba, Banyodaki lambada bi problemimiz var. Anahtarı birkaç kez açıp kapatmadan lambalar kendine gelmiyor. Yarım yanıyor. Spot denilen lambalardan sanırım. Birkaç kez aç kapa yaptıktan sonra yakın olan lamba açılıyor ama uzaktaki lamba hep yarım yanıyor. Sorun nedir sizce? Ampullerin mi değişmesi lazım? Anlayan varsa bi el atarsanız çok sevinirim https://imgyukle.com/f/2022/04/01/E9q6zG.jpg Söküp arkasına bi bak çok kolay. Nasıl bağlanmış , adaptör (ya da beyin her neyse) olan model mi ? Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 3 Nisan 2022 Yazar Paylaş 3 Nisan 2022 Selçuk Keleş yazdı: Söküp arkasına bi bak çok kolay. Nasıl bağlanmış , adaptör (ya da beyin her neyse) olan model mi ? Söktüm. Aşağıda fotoları var. Klipsinden sök-tak yaptım bi işe yaramadı. Led lambaymış galiba. Çözümü nedir acaba bu sorunun? Komple o yuvarlak kısmın yenisini mi almalıyım acaba? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Bu ledler çok kolay bozulmaz aslında. Balastını kontrol etme imkanı olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Ladler sağlamdır. Tesisat üstündeki driverler bozuk muhtemelen. İçini açıp kondansatörler değişimi gerekecektir. Emin olmak için iki ledi yer değiştir dene. Arıza aynı ledlerde mi kalacak bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Erhan Doruk yazdı: Fırın , ütü , kettle, mikrodalga, termosifon , fön makinası , tost makinası , çok kullanıyorsunuzdur. Ütü pek kullanmıyoruz, termosifon yok, mikrodalga ve tost makinası da çok nadir. Fırın haftada 1 kez en fazla. Evde durmaya vakit yok ki Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 3 Nisan 2022 Yazar Paylaş 3 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Ladler sağlamdır. Tesisat üstündeki driverler bozuk muhtemelen. İçini açıp kondansatörler değişimi gerekecektir. Emin olmak için iki ledi yer değiştir dene. Arıza aynı ledlerde mi kalacak bakalım. Cem Işık yazdı: Bu ledler çok kolay bozulmaz aslında. Balastını kontrol etme imkanı olur mu? Lambaların yerlerini birbiriyle değiştirdim. Lambalarda değişiklik olmadı. Yarım yanan yine yarım yanıyor yeri değişmiş olsa da. Sorun ledlerde diyebilir miyiz artık? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Evet. İçini aç. Ledler ne alemde bakalım. Belki lehimleri tazelemek gerekebilir Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 3 Nisan 2022 Yazar Paylaş 3 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Evet. İçini aç. Ledler ne alemde bakalım. Belki lehimleri tazelemek gerekebilir Açtım şimdi napcam 😅 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Çevre şerit led. 5050 ledler görünüşe göre. Üzerinde kod var mı bakalım. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Yeni alırsan sarı ışık olanını öneririm sıcak renk her zaman iyidir, bunlar morg ışığı gibi yanıyor. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 3 Nisan 2022 Yazar Paylaş 3 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Çevre şerit led. 5050 ledler görünüşe göre. Üzerinde kod var mı bakalım. 2835-6-9W-3B(ya da 38)-15C 368-6mm Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Direk led şerit satılıyor ise rakama bak hele 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 3 Nisan 2022 Yazar Paylaş 3 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Direk led şerit satılıyor ise rakama bak hele Satılıyor abi. Alıp değiştireyim madem. Sağol yardımın için Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Bişey daha yapalım tam olsun. Tavanda duran led sürücüleri çıkar içine bak. Kondansatörler olacak. Şayet kurudu ise üstleri biraz şişik olur. Onları da yenilersek enfes olacaktır 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Bişey daha yapalım tam olsun. Tavanda duran led sürücüleri çıkar içine bak. Kondansatörler olacak. Şayet kurudu ise üstleri biraz şişik olur. Onları da yenilersek enfes olacaktır Bir de mümkünse daha yeni bir daireye taşınalım di mi, arabanın da 5 model yenisini. 😒 1 Yorum bağlantısı
Murat Karadağ 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Onarımından ziyade yenisini alıp takın bence. Driver ile birlikte 40-50tl civarı, delik çapına göre aşağıdaki linkteki spotlardan birini seçebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/ara?q=sıva altı led&sayfa=2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Banyoda Nemli yer Led armatür daha uzun ömürlü olur buhar bunları hallediyor. https://www.3faz.com/borled-12w-nemliyer-led-armatur-6500k Yorum bağlantısı
Recommended Posts