Mehmet Kazancıoğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Ben cumartesi de gelirim pazarda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Çekiliş ile iki arkadaşımıza da kupa hediye edeceğiz. beeenn? ⛵ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: beeenn? ⛵ Lpg’lilere çift koku verilecekmiş 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kapanan ocak başına evet.. tam karşısında.. Ama en son gittiğimize 1 km vardır. B12 nin faydasını izliyoruz, saçı uzun olunca insan unutkan oluyor mirim 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Benim için farketmez ama cumartesi daha iyi olurdu geç saat e kadar muhabbet ederdik pazar eve dönüşüm geç olacak sabah 7 de işte olacağım sıkıntı yani 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Az önce herkes pazar olursa gelirim diyordu... Şimdi pazar olursa gelemem deniyor.. Anlamadım ben. Pazar gelemezseniz cumartesiye alalım.. Pazarı da siz istediniz.. Cumartesi olduğu için gelirim dedim abi, Pazar günü sıkıntı Fatih Keskin yazdı: Benim için farketmez ama cumartesi daha iyi olurdu geç saat e kadar muhabbet ederdik pazar eve dönüşüm geç olacak sabah 7 de işte olacağım sıkıntı yani bizim dertte bu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Fatih Keskin yazdı: Benim için farketmez ama cumartesi daha iyi olurdu geç saat e kadar muhabbet ederdik pazar eve dönüşüm geç olacak sabah 7 de işte olacağım sıkıntı yani ben bırakrımı seni km de 74 kr İlkay Başaran yazdı: Ayvalıkta yapın. Tüm hesaplamalar benden. ne tesadüf tam da yolumun üstü 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: ben bırakrımı seni km de 74 kr ne tesadüf tam da yolumun üstü Aha. E5’ten mi tüplü arabaya ne zamandır binmek istiyordum. Hatta cipe bile binmedim hiç 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aha. E5’ten mi tüplü arabaya ne zamandır binmek istiyordum. Hatta cipe bile binmedim hiç kombi lpgye geçene kadar ne kadar benzin yakıyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: kombi lpgye geçene kadar ne kadar benzin yakıyor lpg’den daha iyisi ballantines Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aha. E5’ten mi olıur mu hiç, artık paralı yollardan gidebiliyoruz, malum km de 74Kr Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: olıur mu hiç, artık paralı yollardan gidebiliyoruz, malum km de 74Kr E5’in tadını vermez Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Tarih: 10 Nisan pazar günü olacak. Yer : Yenikent Mahallesi, Issıkgöl Caddesi No: 180/C Gebze / Kocaeli Navigasyon için: Elmas Düğün Salonu girilebilir. Daha önce gittiğimiz ocak başına 1 km mesafede. Akşam ezanından en az yarım saat önce orada olmak gerekiyor. Menü seçenekleri aşağıdaki gibi olacak. Bizim için % 10 indirim uygulanacak. Katılan arkadaşlarımıza araç kokusu hediyemiz olacak. Çekiliş ile iki arkadaşımıza da kupa hediye edeceğiz. Yönetim kadrosu çekilişe katılmayacak. Neden açık hava bahçeli bir yer seçilmedi ? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Nisan 2022 Yazar Paylaş 6 Nisan 2022 Pazarı ben attım ortaya ama herkese cumartesi uyuyorsa kendimi feda ederim ben. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Selçuk Keleş yazdı: Neden açık hava bahçeli bir yer seçilmedi ? Açık hava ve bahçeli olanda alternatif menü yok Selçuk. Arkadaşlar. Cumartesi günü toplanıyoruz. Son kararımız. 6 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: E5’in tadını vermez çıkmacılar pazarında buluşalım e5 kenarı teras? loca ? halk ile iç içemi olacağız 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: çıkmacılar pazarında buluşalım e5 kenarı teras? loca ? halk ile iç içemi olacağız V6 belki cevizlibağ’dan alır beni. Yanlayarak geliriz ? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Nisan 2022 Yazar Paylaş 6 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: V6 belki cevizlibağ’dan alır beni. Yanlayarak geliriz ? Alır almasına da cumartesi olunca ben elendim maalesef. ? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Selim Bilgin yazdı: Alır almasına da cumartesi olunca ben elendim maalesef. ? alternatif yapalım son haftai devriyede Mehmet Taner Kadak yazdı: Si yu Cumartesi. 2.0 da gelecek mi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Selim Bilgin yazdı: Alır almasına da cumartesi olunca ben elendim maalesef. ? Tcdd ile yanlarım ben de 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: alternatif yapalım son haftai devriyede 2.0 da gelecek mi 2.0 st170 de iftar da ? Lpg yi faaliyete geçiriyim en iyisi ? 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Nisan 2022 Yazar Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: alternatif yapalım son haftai devriyede Yapalım bence de, Avrupa'da olsun biraz medeniyete yakın olsun. Bizim eve 50mt bir yer biliyorum. ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Selim Bilgin yazdı: Bizim eve 50mt bir yer biliyorum 4x4 ü olmayanları da alıyorsa gelmem ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: alternatif yapalım son haftai devriyede Avrupada olsun. Selim Bilgin yazdı: Yapalım bence de, Avrupa'da olsun biraz medeniyete yakın olsun. Bizim eve 50mt bir yer biliyorum. ? Artık burdaki 20 çeşit menü parasına bi çorba falan alırız ama. Yapacak bir şey yok. Avrupanın migrosu bile pahalı ya ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts