Önder Özcan 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: git gel 800 km yol, baktım şimdi. Minibüsü olan yokki olsa keşke toplanır geliriz Fatih Evcin yazdı: 4 kişi de olur ya Sahuru da Servet abimizde yapar yatarız, yola sabah çıkarız gibi bir düşünceye sakın kapılmayın, o gece biz çökücez oraya, baştan konuşalım 8 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Sahuru da Servet abimizde yapar yatarız, yola sabah çıkarız gibi bir düşünceye sakın kapılmayın, o gece biz çökücez oraya, baştan konuşalım aklımdan geçti ama bir sille ile kendime geldim hemen 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 1- Emmi 2- Mustafa Tüfekçi 3- King 4- Başkan 5- ÇB 6- Cem Işık 7- Emin Önal 8- Tansu Kalafatoğlu 9- Mutlu Kanter 10- Önder Özcan 11- Mehmet Kazancıoğlu 12-Murat Azalma 13- Fatih Evcin 14- Suha Demirtaş 15- MTK 16- Mert Yeldan Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Ben o tarihte iş yerinde nöbetçiyim maalesef.. Size hayırlı iftarlar.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Cumartesi geliyor musun ? Cumartesi boş musun.. Cumartesi yaptık.. geliyor musun.. Hocam geliyorsun değil mi. ? Ne yazık ki cumartesi öğlen gibi köye geçeceğim abi okul tatilinde bikaç gün ordayım. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: git gel 800 km yol, baktım şimdi. Minibüsü olan yokki olsa keşke toplanır geliriz Olur da ayarlarsanız Düzceden geçerken katılabilirim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Olur da ayarlarsanız Düzceden geçerken katılabilirim. Zor gibi hocam. Ama ayarlarsak mutlaka haberdar ederim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Sahuru da Servet abimizde yapar yatarız, yola sabah çıkarız gibi bir düşünceye sakın kapılmayın, o gece biz çökücez oraya, baştan konuşalım Acilen forumda küfürün serbes bırakılmasını talep ediyorum 3 5 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Acilen forumda küfürün serbes bırakılmasını talep ediyorum Fransızca mert merd vs denebiliyor Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Ben her ihtimale karşı uyku tulumumu alırım yanıma 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Fransızca mert merd vs denebiliyorYol olmaz. Daha kimse üstünde demediğim küfürlerim var 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Yol olmaz. Daha kimse üstünde demediğim küfürlerim var Whatsapp tan yolladıklarından başka mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Whatsapp tan yolladıklarından başka mı[emoji851]Onlar ikinci elllenmiş 1 3 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Cumartesi yaptık.. geliyor musun.. Mehmet abi, cumartesi bana uygundu, fakat hanım misafir çağırmış. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Menü de güzel, mekan da çoook uzak değil, cumartesi günü kayınçonun ikizlerinin iftarı var, kuzu kesmiş de akika niyetine valla iki arada bir deredeyim, bir türlü iştirak edemediğim için bu tip toplantılara çok hüzünlüyüm. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Şu bardakla ne latte cappuccino videoları çeker youtube’ye koyarım bee 7 Nisan 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Ankara iftarı ile bombayı patlatırım ama yaşlandım... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Ankara iftarı ile bombayı patlatırım ama yaşlandım... Gelirim! 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Gelirim! Gizli tapınakta toplanacağız, bulamazsın.. !! Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Gizli tapınakta toplanacağız, bulamazsın.. !! Konum atarsın ? 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: tapınakta toplanacağız İftar olduğuna eminmiyiz? 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Ankara iftarı ile bombayı patlatırım ama yaşlandım... Sen yeri zamanı ayarla biz gelip yiyelim yormayız seni Serkan abim Gerçekten yapalım bir iftar. Haftaya olma mı ? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Sen yeri zamanı ayarla biz gelip yiyelim yormayız seni Serkan abim Gerçekten yapalım bir iftar. Haftaya olma mı ? Perşembe ve Pazar işyerinde iftar yapıyorum, diğer günlerden biri belki olabilir. (Etoburum, 47 yaşındayım, doğa yürüyüşlerini severim, diğer oruç tutanlara başarılar diliyorum) Önder Özcan yazdı: Konum atarsın ? https://goo.gl/maps/FJhvwTA8tTQW8VmY9 1 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Perşembe ve Pazar işyerinde iftar yapıyorum, diğer günlerden biri belki olabilir. (Etoburum, 47 yaşındayım, doğa yürüyüşlerini severim, diğer oruç tutanlara başarılar diliyorum) https://goo.gl/maps/FJhvwTA8tTQW8VmY9 Maalesef, "Konumunuz" - "Tucumcari Historical Museum, " arası arabayla yol tarifini hesaplayamadık 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts