Mert Yeldan 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Son durumda... 16 kişi görünüyoruz arkadaşlar.. Sayı bildiriyorum. 1- Emmi 2- Mustafa Tüfekçi 3- King 4- Başkan 5- ÇB 6- Cem Işık 7- Emin Önal 8- Tansu Kalafatoğlu 9- Mutlu Kanter 10- Önder Özcan 11- Mehmet Kazancıoğlu 12-Murat Azalma 13- Fatih Evcin 14- Suha Demirtaş 15- MTK 16- Mert Yeldan menü orada mı seçeceğiz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Mert Yeldan yazdı: menü orada mı seçeceğiz. yok onlline, QR kod yolliim mi? ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: yok onlline, QR kod yolliim mi? ? yolla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Mert Yeldan yazdı: yolla iban veriiim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Mert Yeldan yazdı: menü orada mı seçeceğiz. Evet. Erken gelin. Hem ayak üstü sohbet olur. Hem siparişi veririz. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet. Erken gelin. Gelmiycez! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Gelmiycez! Gelmelisin!!! Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Gelmiycez! Günün en güzel haberi Mert Yeldan yazdı: menü orada mı seçeceğiz. 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Günün en güzel haberi ne vereceksin bana 9 Nisan 2022 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Katılan arkadaşlarımıza araç kokusu hediyemiz olacak. Çekiliş ile iki arkadaşımıza da kupa hediye edeceğiz. Yönetim kadrosu çekilişe katılmayacak. Belki başka züprüzlerimizde olur 3 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Çok gelmek isterdim. Sağ olsun torunlarda arayıp "dedem götürelim dediler" ancak, Bir diş sorunu yaşıyorum. çene içinde dikiş var. İnşallah başka sefere. Hepinize çok selam ve iyi eğlenceler. 11 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Haşmet Güngör yazdı: Çok gelmek isterdim. Sağ olsun torunlarda arayıp "dedem götürelim dediler" ancak, Bir diş sorunu yaşıyorum. çene içinde dikiş var. İnşallah başka sefere. Hepinize çok selam ve iyi eğlenceler. Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Haşmet Güngör yazdı: Çok gelmek isterdim. Sağ olsun torunlarda arayıp "dedem götürelim dediler" ancak, Bir diş sorunu yaşıyorum. çene içinde dikiş var. İnşallah başka sefere. Hepinize çok selam ve iyi eğlenceler. abey geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Geçmiş olsun Haşmet abi. Biz çıktık yola geliyoruz . 5 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Haşmet Güngör yazdı: Çok gelmek isterdim. Sağ olsun torunlarda arayıp "dedem götürelim dediler" ancak, Bir diş sorunu yaşıyorum. çene içinde dikiş var. İnşallah başka sefere. Hepinize çok selam ve iyi eğlenceler. Geçmiş olsun Haşmet Abi, tez zamanda şifalar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Haşmet abi 20’likleri mi aldırdın, geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Emre Şimşek yazdı: Haşmet abi 20’likleri mi aldırdın, geçmiş olsun. Yaşı genç daha, süt dişlerini aldırmış. 1 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Emre Şimşek yazdı: Haşmet abi 20’likleri mi aldırdın, geçmiş olsun. Yok bende bazılarında olduğu gibi 20 yaş dişleri hiç çıkmadı. Diş kırıldı , kökü çıkarmak için epey uğraştı dr. bende geç iyileşmesi normaldir diyip uzun süre iyileşmeyince aradım bu geç iyileşiyor ve burnumdan nefes çıkıyor diyince fırçayı yedim. "Sinüs deliği açıklığı" var niye söylemiyorsun diye, ne biliyim hiç başıma gelmedi ki. neyse gittim 2 dikiş attı bekliyorum şimdi . Dikişler alınacak. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Haşmet Güngör yazdı: Yok bende bazılarında olduğu gibi 20 yaş dişleri hiç çıkmadı. Diş kırıldı , kökü çıkarmak için epey uğraştı dr. bende geç iyileşmesi normaldir diyip uzun süre iyileşmeyince aradım bu geç iyileşiyor ve burnumdan nefes çıkıyor diyince fırçayı yedim. "Sinüs deliği açıklığı" var niye söylemiyorsun diye, ne biliyim hiç başıma gelmedi ki. neyse gittim 2 dikiş attı bekliyorum şimdi . Dikişler alınacak. Haşmet abi geçmiş olsun Toplantı başladımı kaçta mekanda olalım mekan öncesi toplanma yeri var mı 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Haşmet Güngör yazdı: Yok bende bazılarında olduğu gibi 20 yaş dişleri hiç çıkmadı. Diş kırıldı , kökü çıkarmak için epey uğraştı dr. bende geç iyileşmesi normaldir diyip uzun süre iyileşmeyince aradım bu geç iyileşiyor ve burnumdan nefes çıkıyor diyince fırçayı yedim. "Sinüs deliği açıklığı" var niye söylemiyorsun diye, ne biliyim hiç başıma gelmedi ki. neyse gittim 2 dikiş attı bekliyorum şimdi . Dikişler alınacak. cok gecmis olsun dedem ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts