Öner Kurukuz 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 (düzenlendi) Haşmet Güngör yazdı: Çok gelmek isterdim. Sağ olsun torunlarda arayıp "dedem götürelim dediler" ancak, Bir diş sorunu yaşıyorum. çene içinde dikiş var. İnşallah başka sefere. Hepinize çok selam ve iyi eğlenceler. Geçmiş olsun, Şifalar dilerim Ortam çok güzel olmuşa benziyor. İnşallah benim de katılacağım zamanlar denk gelir. 10 Nisan 2022 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi iki kere göndermiş aynı mesajı... 3 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Oruçlu ve uykusuz olduğumuz için biraz zorlansak da geldiğimiz için çok mutluyum. Herkese tek tek teşekkür ederim. Kendimi çok rahat hissettim. İlk defa yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarım abilerim de vardı ama sanki yıllardır tanışıyoruz gibi bir ortam vardı. Böyle bir gruba mensup olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Katılan herkesin ayağına sağlık , bir daha olsa yine geliriz tekrardan çok teşekkür ederim. 15 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Bu arada bir konu beni çok üzdü , şimdi geldi aklıma . Servet abi dükkandan içeri almadı beni kapının önünde bekletti . 2 7 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: Bu arada bir konu beni çok üzdü , şimdi geldi aklıma . Servet abi dükkandan içeri almadı beni kapının önünde bekletti . 3 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: uykusuz olduğumuz için koltukları birleştirip yatak yapanın kim olduğunu bulduk sonunda 1 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Yalnız güzel yedik. Kabul edelim iyi yedik. Özlemişiz. Katılan herkese özellikle Bursadan gelen @Fatih Evcin ve @Mutlu Kantere teşekkürler ayaklarına sağlık. Servet saçlarını kutlamak için herkesin hesabını öde(me)di. Kendisine selamlarımı iletiyorum. Güzel bir buluşma oldu hepimize teşekkürler 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: Bu arada bir konu beni çok üzdü , şimdi geldi aklıma . Servet abi dükkandan içeri almadı beni kapının önünde bekletti . Servet'in kapısının önü: 3 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Gerçekten çok samimi ortamdı. Katılan arkadaşlara teşekkürler ? 8 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gerçekten çok samimi ortamdı. Katılan arkadaşlara teşekkürler ? çağlar abiye öpücük atarken ben ? 2 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Bu arada bir konu beni çok üzdü , şimdi geldi aklıma . Servet abi dükkandan içeri almadı beni kapının önünde bekletti . İhtiyarlara özel mi yoksa diye düşündüm şuan [emoji28] 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: Bu arada bir konu beni çok üzdü , şimdi geldi aklıma . Servet abi dükkandan içeri almadı beni kapının önünde bekletti . Cebinde öğrosu olmayan giremez oraya 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Cebinde öğrosu olmayan giremez oraya Doğrudur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Mert Yeldan yazdı: çağlar abiye öpücük atarken ben ? leblebilerin nerden geldiğini araştırıyoruz imza:oyi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Mert Yeldan yazdı: çağlar abiye öpücük atarken ben ? Çağlar abi de boş değilmiş sana karşı 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Güzel buluşma olmuş. Arkadaki balonları anlamadım ben. Bayi toplantısı falan mı dediniz yer ayırtırken? ?? 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Güzel buluşma olmuş. Arkadaki balonları anlamadım ben. Bayi toplantısı falan mı dediniz yer ayırtırken? ?? ben açikliyimicim. Korkuyorum ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çağlar abi de boş değilmiş sana karşı derhal kürdan ile karşılığı verdik boş geçmedik tabii 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Güzel buluşma olmuş. Arkadaki balonları anlamadım ben. Bayi toplantısı falan mı dediniz yer ayırtırken? ?? servet abinin sünneti aman saç ettirmesini kutladık Çağlar Bayur yazdı: derhal kürdan ile karşılığı verdik boş geçmedik tabii mancınıkla atılmış gibiydiler mübarek 2 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Tasindik gittik cook uzak kaldik be su ortamlara.. Hayirli ramazanlar abiler, afiyet seker olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Mert Yeldan yazdı: mancınıkla atılmış gibiydiler mübarek çay kaşığı her tür işe yarıyor, nimettir Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Haşmet Güngör yazdı: Yok bende bazılarında olduğu gibi 20 yaş dişleri hiç çıkmadı. Diş kırıldı , kökü çıkarmak için epey uğraştı dr. bende geç iyileşmesi normaldir diyip uzun süre iyileşmeyince aradım bu geç iyileşiyor ve burnumdan nefes çıkıyor diyince fırçayı yedim. "Sinüs deliği açıklığı" var niye söylemiyorsun diye, ne biliyim hiç başıma gelmedi ki. neyse gittim 2 dikiş attı bekliyorum şimdi . Dikişler alınacak. Çok geçmiş olsun. Sağlıklı günler dilerim. Servet Aydın yazdı: Müthiş bir yer seçilmiş. Katılanherkese afiyet olsun. İlerde Eşlerle birlikte olacak bir toplantıya mutlaka katılmak istiyoruz. 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts