Ersen Tapan 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: erken saati iftarı henüz keşfedilmedi ama Şemdinliye gidelim iftara .18.30 da açıyorlar. 2 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Pazar da olur daha iyi olur aslında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Ersen Tapan yazdı: Şemdinliye gidelim iftara .18.30 da açıyorlar. cotobato filipinler 17:59 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Atalım o zaman tarihi.. 10 Nisan Pazar Uygun mudur.. ? (benim için uygundur) 4 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Okulların tatil olduğu hafta olursa katılabilirim Yani haftaya Haftaya okullar tatil mi :S Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Pardon, Ben gelemem o gün.. İstanbul'da olacağım.. 19-22 arası boş olacağım, ama şişlide olacağım. Yine de karar o güne çıkarsa ben organize ederim.. Abi benim dükkan da şişlide, buyur gel 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Azad Mirzade yazdı: Abi benim dükkan da şişlide, buyur gel aaa emmi davet ... emmi kaybolur, onu alıp getireyim Harun Kocaçalışkan yazdı: Haftaya okullar tatil mi :S cuma başlıyor tatil, her okula gidiş geliş 23 TL den 5x23 kardayım 2 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Azad Mirzade yazdı: Abi benim dükkan da şişlide, buyur gel Konum alayım özelden.. Çağlar Bayur yazdı: aaa emmi davet ... emmi kaybolur, onu alıp getireyim cuma başlıyor tatil, her okula gidiş geliş 23 TL den 5x23 kardayım Ben fena kardayım.. Hafta içi normalde günlük 48 km. hafta içi iki gün 48+24 km. Hafta sonları 24 km.. Toplamda sadece okul ve kurs haftalık 336 km. 7 litreden hesaplasak 23,52 litre.. O da muhtemelen 500 lira.. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: aaa emmi davet ... emmi kaybolur, onu alıp getireyim cuma başlıyor tatil, her okula gidiş geliş 23 TL den 5x23 kardayım gelin abi her zaman. Ama sen ramazandan sonra gelirsen daha karlı olur senin için Çağlar abi Çağlar abi senin dmler kapalı. 6 Nisan 2022 tarihinde Azad Mirzade tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Azad Mirzade yazdı: senin dmler kapalı. kota kafi gelmiyor yer açtım yine Mehmet Ozyurek yazdı: Konum alayım özelden.. kaybolursun tek başına oralarda çok kestirme yol yokuşlar felan var, yanlış yere saparsan afrikalı diğer sokakta ıraklı üst mahllede suriyelielr var Mehmet Ozyurek yazdı: 23,52 litre.. O da muhtemelen 500 lira.. bizde 23,52 lt yi 11 ile çarpıyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: kota kafi gelmiyor yer açtım yine kaybolursun tek başına oralarda çok kestirme yol yokuşlar felan var, yanlış yere saparsan afrikalı diğer sokakta ıraklı üst mahllede suriyelielr var Hımm. Risk çokmuş. Yalnız gitmemeliyim. Sen götür beni. Konum bende var. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Tarih: 9 Nisan Cumartesi günü olacak. Yer : Yenikent Mahallesi, Issıkgöl Caddesi No: 180/C Gebze / Kocaeli Navigasyon için: Elmas Düğün Salonu girilebilir. Daha önce gittiğimiz ocak başına 1 km mesafede. Akşam ezanından en az yarım saat önce orada olmak gerekiyor. Menü seçenekleri aşağıdaki gibi olacak. Bizim için % 10 indirim uygulanacak. Katılan arkadaşlarımıza araç kokusu hediyemiz olacak. Çekiliş ile iki arkadaşımıza da kupa hediye edeceğiz. Yönetim kadrosu çekilişe katılmayacak. 9 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Pazar günü karayasu ya babaneyi bırakmaya gideceğim. Dönüşte yetişebilirsem ordayım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Tarih: 10 Nisan pazar günü olacak. Yer : Yenikent Mahallesi, Issıkgöl Caddesi No: 180/C Gebze / Kocaeli Navigasyon için: Elmas Düğün Salonu girilebilir. Daha önce gittiğimiz ocak başına 1 km mesafedeYok. 50 metre civarı mesafesi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Bu fiyatlarla ben de gelemem, aman yani pazar olursa gelemem (Ordayız inşallah) 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Şimdiden hayırlı iftarlar, o tarihte Kocaelide farklı bir adreste planım var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Avrupa yakası ayrı mı olacak?Son hafta avrupa yaparız mis gibi olur bence Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Ayvalıkta yapın. Tüm hesaplamalar benden. 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Yok. 50 metre civarı mesafesi. Kapanan ocak başına evet.. tam karşısında.. Ama en son gittiğimize 1 km vardır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Son hafta avrupa yaparız mis gibi olur bence yaparlar mı acaba? Pazar günü bende araba yok. Yokmuş yani. Yani kendi başıma hareket edince arabayı elimden alıyorlar ceza olarak olmadı trenle gelirim artık 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Az önce herkes pazar olursa gelirim diyordu... Şimdi pazar olursa gelemem deniyor.. Anlamadım ben. Pazar gelemezseniz cumartesiye alalım.. Pazarı da siz istediniz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts