Murat Sürmeli 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Etobur Ankaralılar toplanalım o zaman. Ben yürüyüşü sevmem ama olsun, konumuz yemek 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: 1- Emmi 2- Mustafa Tüfekçi 3- King 4- Başkan 5- ÇB 6- Cem Işık 7- Emin Önal 8- Tansu Kalafatoğlu 9- Mutlu Kanter 10- Önder Özcan 11- Mehmet Kazancıoğlu 12-Murat Azalma 13- Fatih Evcin 14- Suha Demirtaş 15- MTK Roll var gel.. arazi de buluruz sana Selçuk, geliyor musun. malesef ilkine söz vermiştim, o güne 2 davet vardı bununla üç oldu. Beleş derseniz satarım ama Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Murat Sürmeli yazdı: Etobur Ankaralılar toplanalım o zaman. Ben yürüyüşü sevmem ama olsun, konumuz yemek Ortak bir nokta belirleyelim, mesela İncek.. Herkese yakın sayılır.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Ortak bir nokta belirleyelim, mesela İncek.. [emoji3] Herkese yakın sayılır..Ortak ve uygun fiyatlı olsun mümkünse İncekte yer çok ama ortamı sen daha iyi bilirsin, ben kapısından geçtim hep, içine girmedim 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: Maalesef, "Konumunuz" - "Tucumcari Historical Museum, " arası arabayla yol tarifini hesaplayamadık fasdan bi çıkacan arabalı vapurla kosta rika. ordan sahil yolundan .. Serkan Toker yazdı: Perşembe ve Pazar işyerinde iftar yapıyorum, diğer günlerden biri belki olabilir. (Etoburum, 47 yaşındayım, doğa yürüyüşlerini severim, diğer oruç tutanlara başarılar diliyorum) https://goo.gl/maps/FJhvwTA8tTQW8VmY9 Bir cumartesiye ayarlayalım öylese. yani bence. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: . Hocam geliyorsun değil mi. ? Şehir dışındayım köydeyim. cumartesi de gelemem Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Murat Sürmeli yazdı: Ortak ve uygun fiyatlı olsun mümkünse İncekte yer çok ama ortamı sen daha iyi bilirsin, ben kapısından geçtim hep, içine girmedim Ümitköy civarında bir yerler olur ya, buluruz Ekrem Coşkun falan.. Diğer gençler nerelere yakınlar sormadık.. Bir tanesi Eryaman onu biliyorum da konuyu fark etmedi uyandırmıyorum dikkat ettiysen hocam.. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 (düzenlendi) Serkan Toker yazdı: Ümitköy civarında bir yerler olur ya, buluruz Ekrem Coşkun falan.. Diğer gençler nerelere yakınlar sormadık.. Bir tanesi Eryaman onu biliyorum da konuyu fark etmedi uyandırmıyorum dikkat ettiysen hocam.. Eryamandaki Zaferse ben öttüm ona ? Ben de çakırlardayım zaten yakınız Zafercimle 7 Nisan 2022 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Eryamandaki Zaferse ben öttüm ona ? Ben de çakırlardayım zaten yakınız Zafercimle Bir yer buldum ama sizin ikinizin gözlerini bağlayıp götürmemiz lazım. Yeri öğrenip zırt pırt gidersiniz.. 2 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Bir yer buldum ama sizin ikinizin gözlerini bağlayıp götürmemiz lazım. Yeri öğrenip zırt pırt gidersiniz.. Para veriyorsak korkmana gerek yok abi zırt pırt gidecek para yok ?? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Eryamandaki Zaferse ben öttüm ona ? Ben de çakırlardayım zaten yakınız Zafercimle Biz Murat abinizle konuştuk, Çayyolunda bir yer bakacağız. Haftaya hazır olun, park sorunu yok rakamlar uygun. Daha uygununu bulursanız Çakırlara geliriz ama bulamazsınız. ( Zafer bulabilir, gidip ötme) Başka konudan devam edebiliriz burada metropol ahalisi toplaşmaya (Bak bi gülme geldi yeminlen) çalışıyorlar. Telle irtibat kurarız gerekirse.. Ya nasip.. 3 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Acilen forumda küfürün serbes bırakılmasını talep ediyorum Sabır ayında değil miyiz Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Biz Murat abinizle konuştuk, Çayyolunda bir yer bakacağız. Haftaya hazır olun, park sorunu yok rakamlar uygun. Daha uygununu bulursanız Çakırlara geliriz ama bulamazsınız. ( Zafer bulabilir, gidip ötme) Başka konudan devam edebiliriz burada metropol ahalisi toplaşmaya (Bak bi gülme geldi yeminlen) çalışıyorlar. Telle irtibat kurarız gerekirse.. Ya nasip.. Anlaştık haberleşiriz öyleyse abi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Biz Murat abinizle konuştuk, Çayyolunda bir yer bakacağız. Haftaya hazır olun, park sorunu yok rakamlar uygun. Daha uygununu bulursanız Çakırlara geliriz ama bulamazsınız. ( Zafer bulabilir, gidip ötme) Başka konudan devam edebiliriz burada metropol ahalisi toplaşmaya (Bak bi gülme geldi yeminlen) çalışıyorlar. Telle irtibat kurarız gerekirse.. Ya nasip.. Serkan abi bu arada haftaya cumartesiye ayarlayalım mı? Bu hafta Zafer akşamcı çalışıyor. Bize de misafir gelecek. Erkenden söyleyim didim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Serkan abi bu arada haftaya cumartesiye ayarlayalım mı? Bu hafta Zafer akşamcı çalışıyor. Bize de misafir gelecek. Erkenden söyleyim didim zaten öbür cumartesi diyoruz. Bu cumartesi benim de Ramazan kolisi işi var çok yoruluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Selçuk Keleş yazdı: malesef ilkine söz vermiştim, o güne 2 davet vardı bununla üç oldu. Beleş derseniz satarım ama Kabak çekirdeği, araç kokusu, otoclub kupası ? Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Ümitköy civarında bir yerler olur ya, buluruz Ekrem Coşkun falan.. Diğer gençler nerelere yakınlar sormadık.. Bir tanesi Eryaman onu biliyorum da konuyu fark etmedi uyandırmıyorum dikkat ettiysen hocam.. Merhaba Ankara'dan katılıyorum ? @Serkan Toker @Oğuzkan Erışık @Murat Sürmeli ben tamamım varmi başka görmediğim Ankara adamı ? 3 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Bunu da kaçırıyorum Akşam çalışıyorum o gün, birdahakine inşallah Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 @Levent Güzelkalp gelmezse ben de gelmem Levent gelsene sana bi şey anlatacağım 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Fatih Keskin yazdı: @Levent Güzelkalp gelmezse ben de gelmem Levent gelsene sana bi şey anlatacağım Bana da anlat abi meraktayım 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Zafer Bakar yazdı: Merhaba Ankara'dan katılıyorum ? @Serkan Toker @Oğuzkan Erışık @Murat Sürmeli ben tamamım varmi başka görmediğim Ankara adamı ? Ben de katılabilirim 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Cem Işık yazdı: Bana da anlat abi meraktayım ara beni o zaman çok önemliymiş acilmiş. Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Bende@Ersen Tapan gelmezse gelmem. La Angaralılar az ötede kendi konunuzu açın ? 3 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Emin Önal yazdı: Bende@Ersen Tapan gelmezse gelmem. Benim yetişmem zor görünüyor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Emin Önal yazdı: Bende@Ersen Tapan gelmezse gelmem. La Angaralılar az ötede kendi konunuzu açın ? zaten 3 kişiler karışma çocuklara başta her toker olmak üzere 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts