Oğuzkan Işık 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Selamlar Serkan abiyle görüşüp tarih belirledik. Çayyolu Öğütler market lokantasında toplanmayı düşünüyoruz. Konumu Serkan abi ekleyecektir. İmkanı olan üye arkadaşlarımızı bekliyoruz. @Serkan Toker @Zafer Bakar 10 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 (düzenlendi) tüh bi gün sonra olsa...yine gelemezdim şimdiden Allah kabul etsin 8 Nisan 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 1 6 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Selamlar Serkan abiyle görüşüp tarih belirledik. Çayyolu Öğütler market lokantasında toplanmayı düşünüyoruz. Konumu Serkan abi ekleyecektir. İmkanı olan üye arkadaşlarımızı bekliyoruz. [mention=2563]Serkan Toker[/mention] [mention=65046]Zafer Bakar[/mention]Bir aksilik çıkmaz ise inşallah geliyorum ben de. Ankara uyuma 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Nisan 2022 Yazar Paylaş 8 Nisan 2022 Mert Yeldan yazdı: Korsan iftar haa Yoo ezanla açacağız yine orucu ? 2 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Konumu Serkan abi ekleyecektir. en son ekledeği bir konuma giderken karter patlatmıştı arabalar, siz temkinli olun derim, gidince de çay kalmamıştı, termos faydalı bak demedi deme Emin Önal yazdı: Gısganç bebeler market lokantası nasıl birşey, raftan mamül alıp kendin mi pişiriyorusun 1 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Nisan 2022 Yazar Paylaş 8 Nisan 2022 Emin Önal yazdı: Gısganç bebeler Mazot pahalı yoksa yanınıza da gelmek ister gönül. 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 İstanbul iftarına katılanları da bekliyoruz bu arada 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: en son ekledeği bir konuma giderken karter patlatmıştı arabalar, siz temkinli olun derim, gidince de çay kalmamıştı, termos faydalı bak demedi deme market lokantası nasıl birşey, raftan mamül alıp kendin mi pişiriyorusun Onlar hep tecrübeydi, şimdi organizasyon firması gibi olduk.. Alevli meyve tabağı, yanardağ koridoru falan yapıyoruz. Çok güzel olacak kıskanacaksınız.. Murat Sürmeli yazdı: İstanbul iftarına katılanları da bekliyoruz bu arada Bak gelirler falan ateşle oynama bence.. ? 3 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 İş durumunu ayarlayabilirsem katılırım. 2 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Murat Sahın yazdı: İş durumunu ayarlayabilirsem katılırım. Alevli meyve tabağı diyorum iş durumu diyorsunuz. Fazla bilgi vermiyorum ki başka illerin iştahı kabarmasın.. ? 4 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Alevli meyve tabağı diyorum iş durumu diyorsunuz. Fazla bilgi vermiyorum ki başka illerin iştahı kabarmasın.. ? Sarı tutku da ilahi mi söyleyecek? Bu nasıl iftar yahu 2 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Cem Işık yazdı: Sarı tutku da ilahi mi söyleyecek? Bu nasıl iftar yahu Jubilesini yaptı kendileri, angaradan bir sarı tutku geçti.. ? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Alevli meyve tabağı diyorum iş durumu diyorsunuz. Fazla bilgi vermiyorum ki başka illerin iştahı kabarmasın.. ? Abi havalimanında çalışıyorum ya, bizde plan yapmak zor oluyor maalesef Her plan yaptığımda ekstra bir durum çıktığından planımı iptal ettiğim için artık plan yapmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Murat Sahın yazdı: Abi havalimanında çalışıyorum ya, bizde plan yapmak zor oluyor maalesef Her plan yaptığımda ekstra bir durum çıktığından planımı iptal ettiğim için artık plan yapmıyorum. Yapılardan sorumlu inşaat mühendisi kişiye benim selamımı söyle, sıkıntı kalmaz.. ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Jubilesini yaptı kendileri, angaradan bir sarı tutku geçti.. ? ordu da şimdi c.tesileri çıkıyor Serkan Toker yazdı: yanardağ koridoru falan yapıyoruz. pompei? 2 3 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 carsamba günü yine tura cıkıyorum izmir manisa aydın cıvarlarına kalorifer işi hız sabitleme müsteriler bekliyor eger işleri erken bitirir Ankara'ya dönersem gelecegim. 6 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Okay Kaygusuz yazdı: carsamba günü yine tura cıkıyorum izmir manisa aydın cıvarlarına kalorifer işi hız sabitleme müsteriler bekliyor eger işleri erken bitirir Ankara'ya dönersem gelecegim. Umarım biter ve gelirsin abicim 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Zafercim, Serkan abi,Cuma akşam tam aksine Kocaeliye gidiyorum. Pazar olsa iyi olurdu bak! [emoji3] 1 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Bir aksilik olmazsa ben de katılacağım inşallah 3 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Harun Özden yazdı: Bir aksilik olmazsa ben de katılacağım inşallah İnşallah Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Ben de katılmak istiyorum inşallah. (online olarak) 4 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Nisan 2022 Yazar Paylaş 10 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Ben de katılmak istiyorum inşallah. (online olarak) Çok memnun olurum ben Yorum bağlantısı
Recommended Posts