Oğuzkan Işık 23 Nisan 2022 Yazar Paylaş 23 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Maşallah ne güzel ortam, afiyet olsun. ? Gönül sizleri de isterdi abim. Teşekkür ederiz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Afiyet olsun beyler Şeytanın bacağını kırdınız 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Nisan 2022 Yazar Paylaş 23 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Afiyet olsun beyler Şeytanın bacağını kırdınız Sağol emmi ? Yakıtda düşerse değmesinler keyfimize 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Sağol emmi ? Yakıtda düşerse değmesinler keyfimize Adam çok zenginmiş ama gün gelmiş iflas etmiş. Evde yaşam epey değişmiş. Sofradaki çeşit azalmış. Alışveriş kısıtlanmış vs. Evin küçük çocuğu merak etmiş, sormuş. Baba demiş, ne olacak böyle. Ne zaman normalleşeceğiz. Babası, 40 gün oğlum demiş. 40 gün sonra normale döneceğiz. Çocuk, 5-10-15 gün izlemiş, gözlemiş. Bakmış bir şey olduğu yok. Baba demiş, 40 gün demiştin ama 15 gün geçti. Bir şey olduğu yok. 40 gün sonra ne olacak demiş. Babası cevap vermiş. Alışacağız oğlum. 7 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Nisan 2022 Yazar Paylaş 23 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kupa sahibini bulmuş görünüyor Aynen emmi. Emeği geçen herkese teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 (düzenlendi) Güzel akşam güzel bir ortamdı. Gelenlerin ayaklarına sağlık, Servet kaptanın katılımı bizi ziyadesiyle mutlu etti. Mütevazi soframıza iştirak etti kendileri.. ? Ben de güzel yer seçmişim laf aramızda, mekanın sigorta tablosunu gösterip, ışıkları söndürüp gidersiniz dediler ve gittiler. Dükkanı biz kapattık.. ? Oğuzkan Erışık yazdı: Gönül sizleri de isterdi abim. Teşekkür ederiz Ateşle oynama, bak gelirler.. ?Öncü gönderdiler gerisi gelebilir.. ? 23 Nisan 2022 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi 6 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: mekanın sigorta tablosunu gösterip, parmağını sokmasın mukayyet ol bişi deneyebilir 3 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Güzel bir akşam oldu. Gelenlere ve gelmek isteyipte gelemeyenlere tekrardan teşekkürler.Tekrarı nasip olur inşallah... 4 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: parmağını sokmasın mukayyet ol bişi deneyebilir Onu hesapla oyaladık, garsonu tembihlemiştik görmedi sigortaları.. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 King yaa..Adam taa gebzelerden hemşerisine kupa hediye etmeye gelmiş. Tekerine daş değmesin.Emmi kupa için teşekkür ederim. Emeği geçen Angaralı ve angarasızlara teşekkür ederiz.Yalınız ben alevli kebap tabağı göremedim. Yanlış masaya mı gitti?!&₺!? Kupayı Aydın abimiz kaptı [emoji4] Zafercim kamp planları yapıldı. Bayram sonrası hazır ol. Kupayı da senin için kaldırdım.Hediyemdir sana. Kampta taktim ederim.. 6 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Nisan 2022 Yazar Paylaş 23 Nisan 2022 Aydın Perçem yazdı: King yaa.. Adam taa gebzelerden hemşerisine kupa hediye etmeye gelmiş. Tekerine daş değmesin. Emmi kupa için teşekkür ederim. Emeği geçen Angaralı ve angarasızlara teşekkür ederiz. Yalınız ben alevli kebap tabağı göremedim. Yanlış masaya mı gitti?!&₺!? Zafercim kamp planları yapıldı. Bayram sonrası hazır ol. Kupayı da senin için kaldırdım. Hediyemdir sana. Kampta taktim ederim.. Serkan abi hepimizi kandırdı. Alevli tabaklar pastadan çıkan... Neyse ? 5 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: Herkese benden çay. Bir kişi hariç. Ona kahve Döverim seni Cem Işık yazdı: Fransız şalgamı da yok o nasıl masa ? Madur bırakıldım Mehmet Ozyurek yazdı: Kupa sahibini bulmuş görünüyor Emmi ben klub üyeliği için ön ödemeleri aldım. Kişi başı 250avro di mi? Hata olmasın 3 Yorum bağlantısı
Birhan uysal 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Güzel bi akşamdı herkese teşekkürler 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Nisan 2022 Yazar Paylaş 23 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Kişi başı 250avro Benden 427 euro nakit aldın amma? 11 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Faiz farkı o cnm. Vesile oldu iyi oldu. Tanış olduk iyi ağırlandım. Kesenize bereket dostlar 4 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Güzel bi akşamdı herkese teşekkürlerBirhan birdahaki sefere evliler gelmesin. Biz iki bekar akarız gecelere [emoji91] 4 Yorum bağlantısı
Birhan uysal 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Birhan birdahaki sefere evliler gelmesin. Biz iki bekar akarız gecelere Aynen abi zevceleri hallederim ben ??? 2 2 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Aydın Perçem yazdı: King yaa.. Adam taa gebzelerden hemşerisine kupa hediye etmeye gelmiş. Tekerine daş değmesin. Emmi kupa için teşekkür ederim. Emeği geçen Angaralı ve angarasızlara teşekkür ederiz. Yalınız ben alevli kebap tabağı göremedim. Yanlış masaya mı gitti?!&₺!? Zafercim kamp planları yapıldı. Bayram sonrası hazır ol. Kupayı da senin için kaldırdım. Hediyemdir sana. Kampta taktim ederim.. Sabırsızlık içindeyim 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Pasta da mı kesmediniz la adama Yan masada doğum günü vardı oradan bi dilim istediler 1 1 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Yan masada doğum günü vardı oradan bi dilim istediler Allah tekrarına kavuştursun. 8 güzel insan birarada İftara katılabilmiş olsam kendim söyler, Angara temalı bi kutlama yapardım 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Emin Önal yazdı: Pasta da mı kesmediniz la adama çıkma pasta ayarlanmış 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Güzel, hoş sohbet bir akşam oldu. Katılan ve katılmak isteyip katılamayan bütün arkadaşlara teşekkürler. Servet abinin güzel süprizi sayesinde kendisiyle tanışmış olduk. Mehmet abinin (emmi) hediyeleri ile sevindik, kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle 8 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Bu ne güzel görüntü. Bu ne güzel foto. Hepiniz varolun. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts