Alptuğ Özcan 12 Nisan 2022 Paylaş 12 Nisan 2022 Bu gidişatın sonunu merak ediyorum 1 5 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 12 Nisan 2022 Paylaş 12 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Biz öyle şatafatlı, önüne meyireleslerin park edildiği, demirhindi şerbeti ve pastırmaların havada uçuştuğu gül yapraklarıyla süslü masaları olan restoranlarda iftar yapmayacağız. Burası Anadolu, ramazan pidesini gül reçeline batırıp ardından tulum peynirine bandıranların sofrasıdır bu, Kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış Anadolu'dur burası.. Anlayamazsınız, motorun dalgaları köpürtmesi gibi değil yani.. Tahinli çöreğim.. Gül reçeli kırmızı çizgimizdir ? 2 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Merhabalar 23 nisan cumartesi günü katılım daha fazla olacağından, iftarı bir hafta erteledik. @Serkan Toker @Zafer Bakar @Murat Sürmeli @Murat Sahın @Aydın Perçem @Harun Özden @Remzi Karaca @Ersev Kaya @Enes Talha Tüfekçi @Erhan Doruk @Okay Kaygusuz Kadroya bak yaaa. Maşallah. Yıldızlar karması. 3 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Zafer Bakar yazdı: Çukulata ikramimizdir. bizde tahinli katmer vardı ama 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 bizde tahinli katmer vardı amaVarsa getir hocam, yeriz 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: bizde tahinli katmer vardı ama Bizim soframız iftar çadırı gibi, tulumba tatlısı yeter bize ayçöreğim... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Bizim soframız iftar çadırı gibi, tulumba tatlısı yeter bize ayçöreğim... lem başlangıçta gül reçelli pideyi tuluma gömüyordun ama, tatlıya gelince mutfak çöktü mü 2 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: lem başlangıçta gül reçelli pideyi tuluma gömüyordun ama, tatlıya gelince mutfak çöktü mü Onlar kişi sayısını artırmak için reklamdı, baktık artmıyor gerçeği söylemeye başladık kişi sayısı arttı.. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Nisan 2022 Yazar Paylaş 13 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Onlar kişi sayısını artırmak için reklamdı, baktık artmıyor gerçeği söylemeye başladık kişi sayısı arttı.. Alevli kebap tabağı fasafisomuydu ? Ben isterim abi. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Alevli kebap tabağı fasafisomuydu ? Ben isterim abi. [emoji3] İspirto getiririm, benzin pahalı 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Alevli kebap tabağı fasafisomuydu ? Ben isterim abi. Alevli meyve tabağı yazıyor orada kebap tabağı nedir, oruç mu tutuyor ? ? Bu mevsimde meyveyi nereden bulacağız, menüde var ama reelde yok maalesef. Turfanda çilek var elma kadar onu da yemiyoruz pasta süsü falan oluyor.. ? 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Alevli meyve tabağı yazıyor orada kebap tabağı nedir, oruç mu tutuyor ? [emoji23] Bu mevsimde meyveyi nereden bulacağız, menüde var ama reelde yok maalesef. Turfanda çilek var elma kadar onu da yemiyoruz pasta süsü falan oluyor.. [emoji2]Şerıtında mıyız kardeşim, hiç 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Nisan 2022 Yazar Paylaş 13 Nisan 2022 Murat Sürmeli yazdı: Serkan Toker yazdı: Alevli meyve tabağı yazıyor orada kebap tabağı nedir, oruç mu tutuyor ? Bu mevsimde meyveyi nereden bulacağız, menüde var ama reelde yok maalesef. Turfanda çilek var elma kadar onu da yemiyoruz pasta süsü falan oluyor.. Şerıtında mıyız kardeşim, hiç Siz gelmiyor musunuz? Çağırmadı mı yoksa? Ben yarın takım elbise almaya gideceğim sırf ona ? 2 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: bizde tahinli katmer vardı ama Godiva kurtarmaz mi abey ? 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Abbooovv,Forumdan çok uzak kalmışım..Portakallı cheescake, alevli kebap dabaa, gül reçelinden kırmızı çizgi..Valla anlamadım [emoji419]En son king Servet abi bişeyler patlatıyordu eskiden..23 nisanda çocuklar gibi şenlenip güncellemem lazım yazılımımı.. 6 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Aydın Perçem yazdı: Abbooovv, Forumdan çok uzak kalmışım.. Portakallı cheescake, alevli kebap dabaa, gül reçelinden kırmızı çizgi.. Valla anlamadım En son king Servet abi bişeyler patlatıyordu eskiden.. 23 nisanda çocuklar gibi şenlenip güncellemem lazım yazılımımı.. Sen daha bişi görmedin abi. Canlı yayında soyunanlar mı ararsın. Yeni elektrikli cip alanlar mı. Kudurdu zamane kudurdu. 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Zafer Bakar yazdı: Godiva kurtarmaz mi abey ? tüm sözlerimi geri aldım acaip iknayım şuan 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Nisan 2022 Yazar Paylaş 19 Nisan 2022 Perşembe günü sayı vereceğiz. Perşembe saat 17:00 da arayıp bildireceğim sayıyı. İftar yerimiz Öğütler Restoran / Çayyolu Konum : https://goo.gl/maps/Nce691k9MNqRi5nC7 1 - Serkan Toker 2 - Oğuzkan Erışık 3 - Birhan Uysal 4 - Murat Sürmeli 5 - Harun Özden 6 - Kesin olanlar listeye devam etsin lütfen. 4 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Kesin olmamakla birlikte: 1 - Serkan Toker 2 - Oğuzkan Erışık 3 - Birhan Uysal 4 - Murat Sürmeli 5 - Harun Özden 6 - Ersev Kaya ? 7- 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Nisan 2022 Yazar Paylaş 20 Nisan 2022 Yarın akşam sayı vereceğiz. Sonra karışmam valla ? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Kaç kişi gelecekse ona göre çükolatte alacağız, şelale hazır 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Hadi Ankara... Hadi bebeler.... Bak kızdırmayın beni Şırnak'dan kalkıp gelirim oraya... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts