İçeriğe Yönlendir

Focus 3.5 Far Sensörü

Eray Eski

Recommended Posts

Eray Eski

Herkese merhaba.

2017 model focus dizel otomatik trend x paket aracıma far sensörü takmak istiyorum konu açmadan önce Forum araştırdım benzer bir konu bulamadım bu tarz bir çalışma yapan oldu mu. Sonradan far sensörü takılabilir mi.

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Orjinal parçalarla uygun bağlantı yöntemi ile yapılabilmesi mümkün. Yağmur sensörü-oto kararan dikiz aynası ve far sensörü aynı anda oluyor. Cama sensörün yapışacağı parçalar ve kararan dikiz aynası set halinde lazım .

WjXgyasg_59079DF5-B09F-4C57-BBC0-A30ABF8

Kararan dikiz aynası kodu:

*BU5A-17E678-VA

*AU5A-17E678-AC

*AU5A-17E678-AB

Sensör:

*BV6T-17H761-AA

Öncelikle yolcu torpido tarafındaki bcm modülüne diafon dt8 kablosu ile gem bağlantısı yapılması için işin ehli biri gerek. Kablo bağlantı ve içerden dikiz aynasına kadar çekilme işlemlerinden sonra yağmur sensörünü alıyorsunuz far sensörü onda zaten orjinal kapağı ile birlikte ön cama gerekli konumda montajını sağlıyorsunuz. Far anahtarını ya auto fonksiyonlu olan tip alacaksınız ya da elinizden geliyorsa mevcut anahtarın bazı tırnaklarını videodaki şekilde 

by pass ederek kullanabilirsiniz. Bağlantı bitikten sonra elm ile Foccus yazılımı üzerinden bağlanıp #24 rain sensor ----rain sensor olacak  ve #88 automatic lights-------- automatic lights olacak şekilde seçip BCM e yazdırarak aktif ediyorsunuz işlem tamamlanıyor.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Eray Eski

Ali ekspreste bi aparat buldum. Far açma düğmesine gelen kabloyu o cihaza takıp cihazın çıkış kablosunuda far düğmesine takıyoruz. Bu ek cihazın uzun kablolu ışık sensörü var onuda sol direk dibine ön cama en yakın noktaya yapıştırıyorlar. Far düğmesi 0 konumunda far sensörü aktif. Park ve normal far konumunda manuel açabiliyoruz. Bu cihazın montajı daha kolay geldi bana. 700 tl civarı fiyatı. Link yada fotoğrafını yükleyemedim buraya. Bu bahsettiğim cihazdan takıp kullanan oldumu acaba. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...