Fatih Evcin 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 keşke bende alsam bi tane dağa bayıra çıkarım bunla. yani oğlum çıkar 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Nisan 2022 Yazar Paylaş 21 Nisan 2022 hava biraz güneşli olunca çıktık dışarıya, baktım Göktuğ'un pedala basma prensibi ya hep ya hiç peşinden koşup yakalamak sıkıntı uzaktan kumandaya geçtim bu arada 5. seviye hızda 8-9 km/s hıza çıkıyor, bayağı hızlı geldi akülü araba için. Bir iki off-road testi yaptık, 4x4 ama önden arkaya şaft yok, bağımsız çalışıyor iki aks, çapraz iki teker boşa düşerse biraz sıkıntı yani Bildiğin çok pahalı uzaktan kumandalı araba modundayız şu an ama Göktuğ memnun şimdilik otonom sürüşten 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Furkan Avcı yazdı: pedala basma prensibi ya hep ya hiç bunlarda pedal altında gaz kısıcı birşey olabilir? kurcalamak lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Furkan Avcı yazdı: hava biraz güneşli olunca çıktık dışarıya, baktım Göktuğ'un pedala basma prensibi ya hep ya hiç peşinden koşup yakalamak sıkıntı uzaktan kumandaya geçtim bu arada 5. seviye hızda 8-9 km/s hıza çıkıyor, bayağı hızlı geldi akülü araba için. Bir iki off-road testi yaptık, 4x4 ama önden arkaya şaft yok, bağımsız çalışıyor iki aks, çapraz iki teker boşa düşerse biraz sıkıntı yani Boşver Sani’nin duster da öyleydi. ? 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Nisan 2022 Yazar Paylaş 21 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: bunlarda pedal altında gaz kısıcı birşey olabilir? kurcalamak lazım Yok abi elektronik olarak sürüş modundan ayarlanıyor, comfort modunda dip gaz yaparsa bile yavaş kalkıp yavaş duruyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Boşver Sani’nin duster da öyleydi. ? Füze atsaydın emmi ya Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Nasıl bişiy biz cahillere elektrik verip ışık tutsanız 2. Sayfaya bakmak.lazimmis 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 Adam genetik kodları ellemeden devralmış, sol el kapıdan aşağı, sağ el iki parmak direksiyonda, sola kaykılmış oturuş pozisyonu Genetik derken benden değil direk milletimizden Not: Kesinlikle kurgu değildir 2 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts