Furkan Avcı 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Aslında Göktuğ'a aldım ama sanırım işin aslı ben bunu kendime aldım sanırım, benim bırakın akülü arabam, kablolu kumandalı arabam bile olmadı çocukluğumda 24 Volt bir şeyler bakarken bu oyuncağa denk geldim ama sıfırı epey artmış ve pandemi ile birlikte üretimi de durmuş parasını verseniz bile sıfırı yok. ikinci el araştırırıken bir şekilde bir yerde ilanı olmayan bulduk bir tane düşük kilometre boyasız tramersiz (emmi kontrol etti ) aldık. Biraz muhabbet ederiz diye böyle bir konu açtım Henes Broon T870 Hasan Yıldız yazdı: T870 Nokta atışı olmuş hocam, tekbirkler. Emre Şimşek yazdı: İçine insan binebiliyor mu?:) Yorumlara baktıktan sonra böyle bir şüpheye düştüm? İnan Çınar yazdı: Küçük insan arabası sanki. Farlar öyle diyor. Edit: Daha da küçük olabilirmiş. Tekrar inceleyince bu kanıya vardım ? Bende öyle düşünmüştüm ama şu videoyu görünce yuh dedim Servet Aydın yazdı: 4ghz altı değildir 2.4 Ghz imiş Cem Işık yazdı: Pilsan marka mı? Hayırlı olsun? Henes Broon marka abi Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun Furkan Bey kazasız günlerde binin inşallah . Tam anlamadım ama modeli güzel bişeydir diye düşünüyorum Hocam sanırım şimdilik ben daha çok kullanacağım Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun ama çarşı karışmış gibi. Az karıştırdım hocam 5 3 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 E tama abi budur işte. Süper olmuş. Bence tercih doğru Dai Wuuuuuuuu Hayırlı olsun gerçekten. Ben de düşünüp duruyorum bu ne acaba diye. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Cem Dilmen yazdı: E tama abi budur işte. Süper olmuş. Bence tercih doğru Dai Wuuuuuuuu Hayırlı olsun gerçekten. Ben de düşünüp duruyorum bu ne acaba diye. @Servet Aydın abiye sordum teknik özellikleri ; o bile "bu ne la" diyince, dedim doğru seçim herhalde 3 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Ve hepimizin bunu yemesi... ? Fara zoom yapsak yetiyormuş aslında ya ? 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Ve hepimizin bunu yemesi... ? Fara zoom yapsak yetiyormuş aslında ya ? @Tansu Kalafatoğlu hocam Compass vs diyince, dedim aha amacıma ulaştım 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Furkan Avcı yazdı: @Tansu Kalafatoğlu hocam Compass vs diyince, dedim aha amacıma ulaştım Tansu abi heyecanlandı. Alternatörsüz bir araba daha var forumda diye. ? 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Hayırlı olsun abi tahmin ettim böyle bir şey olacağını. Bu arada benim oğlanın pilsan offroad yaparken bozuldu. Çok enteresan, kumandadan yürüyor ama gaza basınca bir anda elektriği kesiyor ve bir müddet çalışmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Olaydan sonra önce parmağımı prize soktum sonra soğuk duş aldım. Yapmayın böyle şeyler arkadaşlar ?? 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 (düzenlendi) Şu hayırlı olsun mesajlarımızı silseniz de yeniden yazsak? Okuyan okudu artık ama okumayanlar var. İyice dalga geçmesinler bizle ? En kötüsüde compass diyen kimdiyse o. Yazık ? 14 Nisan 2022 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 güncel bimilyonluk arabalardan bile güzelmiş, bunun üretimi niye durmuş ki Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Şu hayırlı olsun mesajlarımızı silseniz de yeniden yazsak? Okuyan okudu artık ama okumayanlar var. İyice dalga geçmesinler bizle [emoji2] En kötüsüde compass diyen kimdiyse o. Yazık [emoji2]Ben Hummer dedim yaaa [emoji23][emoji23] 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Cihat Küçükay yazdı: Ben Hummer dedim yaaa Dalga geçtiğini düşünüp dalga geçmemişlerdir bence Cihat abi ? 5 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Hayırlı olsun güle oynaya kullansın çocuk 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Farından anında tanıdım ama ses çıkarmadım... Küçük çocuğu olmayan bilemez böyle şeyleri... Furkan abi herhalde bir 15 bin TL vermişsindir Henes'e... fiyatlar uçmuş uçmş... 2 sene önce benim oğlana 1850 TL ye almıştım ilandaki akülü arabayı şimdi fiyatlara bakayım dedim... Meğer benim oğlan benden zenginmiş... https://www.hepsiburada.com/andcar-mercedes-gl-63-akulu-araba-uzaktan-kumandali-12-v-pm-HB000007FTZK 2 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: güncel bimilyonluk arabalardan bile güzelmiş, bunun üretimi niye durmuş ki Abi adamlar güncel arabalar gibi yapmışlar pandemi sebebiyle ara vermişler üretime, öyle dedi Türkiye distribütörü. Yedek parça ve servis hizmeti devam ediyor ama, bu benim aldığımın 6 ay daha garantisi devam ediyor. Hayalet ekran (7 inç tablet, android 5.5) Streo hoparlör Şanzıman modları, farlar, sinyaller, gazlı amörtisör, 4 teker bağımsız süspansiyon. hız kontrollü sürüş, otomatik fren/manuel fren (fren pedalı var) 24V bağımsız ön arka motorlar, çıkarılabilir batarya paketi, kaputun altında Self diagnosis sistemi, motorların akım ve sıcaklık kontrolü, anakart, bluetooth modülü vs., vs. vs. araştırırıken bende şaşırdım, dedim ya Göktuğ'a mı aldım kendime mi emin değilim 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Furkan Avcı yazdı: Abi adamlar güncel arabalar gibi yapmışlar pandemi sebebiyle ara vermişler üretime, öyle dedi Türkiye distribütörü. Yedek parça ve servis hizmeti devam ediyor ama, bu benim aldığımın 6 ay daha garantisi devam ediyor. Hayalet ekran (7 inç tablet, android 5.5) Streo hoparlör Şanzıman modları, farlar, sinyaller, gazlı amörtisör, 4 teker bağımsız süspansiyon. hız kontrollü sürüş, otomatik fren/manuel fren (fren pedalı var) 24V bağımsız ön arka motorlar, çıkarılabilir batarya paketi, kaputun altında Self diagnosis sistemi, motorların akım ve sıcaklık kontrolü, anakart, bluetooth modülü vs., vs. vs. araştırırıken bende şaşırdım, dedim ya Göktuğ'a mı aldım kendime mi emin değilim Benim arabadan daha fazla özelliği varmış 4 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Bunları görünce , İnsanın çocuk olası geliyor valla 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Vay arkadaş süspansiyon bile çift salıncaklı, gazlı amortisörlü falan Hayırlı olsun Furkan.. Arada yeğenime de ver oynasın çocuk 1 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Erkut Uysal yazdı: Farından anında tanıdım ama ses çıkarmadım... Küçük çocuğu olmayan bilemez böyle şeyleri... Furkan abi herhalde bir 15 bin TL vermişsindir Henes'e... fiyatlar uçmuş uçmş... 2 sene önce benim oğlana 1850 TL ye almıştım ilandaki akülü arabayı şimdi fiyatlara bakayım dedim... Meğer benim oğlan benden zenginmiş... https://www.hepsiburada.com/andcar-mercedes-gl-63-akulu-araba-uzaktan-kumandali-12-v-pm-HB000007FTZK nerdeyse bunu kadar verdim, ikinci el olunca Yurdaer Elay yazdı: Vay arkadaş süspansiyon bile çift salıncaklı, gazlı amortisörlü falan Hayırlı olsun Furkan.. Arada yeğenime de ver oynasın çocuk Teşekkürler hocam, Çok kavga çıkacak çok ... 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Furkan Avcı yazdı: nerdeyse bunu kadar verdim, ikinci el olunca Teşekkürler hocam, Çok kavga çıkacak çok ... Yinede çok iyi fiyata almışsın demektir abi... Güle güle oynarsın artık... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Yurdaer Elay yazdı: Vay arkadaş süspansiyon bile çift salıncaklı, gazlı amortisörlü falan Hayırlı olsun Furkan.. Arada yeğenime de ver oynasın çocuk Bu kadarı Golf 7’de yok 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts