İçeriğe Yönlendir

2022 Yakıt Tüketim Yarışması (İstanbul)

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Selim Bilgin
Metin Uzunoğlu yazdı:

Yanılmadım hatta yazılımı bile olabilir...

Yok hocam stok bu :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Metin Mankal yazdı:

Ali nerede Aliii...

En son İstanbul şehir içi 5 litre yakıyordu. İkinci kim olacak acaba merak ediyorum ?

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Servet Aydın yazdı:

Kangoo ile geleyim de şartlar eşit olsun

Yok artık. Elektrikli Forklift ile gelin de tam olsun :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Kangoo ile geleyim de şartlar eşit olsun

ezmeseydin pilliyi

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

ezmeseydin pilliyi

aşiretler de katılabilir. Kangoyu kim ne yapsın :) 

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Kuga da yakıt tüketiminde ciddi iddialı olurdu ama tarih net olursa 1290 lık iki silindir motosikletimle katılırım ama yakıtı çoğundan fazla çıkar ?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Yok artık. Elektrikli Forklift ile gelin de tam olsun [emoji4] 

Orantısız olur
ezmeseydin pilliyi

Gelişine şarj ettim pilleri

aşiretler de katılabilir. Kangoyu kim ne yapsın [emoji4] 

Şehir içi 3.2 litre iş görür mü
Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

acaba

Heheheh gerçekçi olmamış bu ama madem olcak sonrasında da en kısa sürede gitmede yarışır mıyız? :) Trafikte de olsun sakinde hatta direkt 2. Köprüden başlatırız beşiktaştan filan Gebze de mi bitsin tekirdağda mı siz karar verin :D bunda da 80-90 arası gittiğim takdirde otomatik olmasına rağmen hibritten maks 0.5 filan fazla yakarım gibime geliyor da hibritle slow gidip her şartta min yakarsınız bu da bi gerçek. Kazanan belli bence yarışa gerek yok. :) Yada hibrite hibrit dizele dizel benzine benzin yarışılsın madem az yakma yarışı olacaksa. Daha doğru değil mi?  Unutmadan A dan b ye en kısa sürede kim gidebilir bu daha mantıklı bence her halükarda yakıt ayrımına da gerek yok şoförlüğü iyi olan ceza korkusu olmayan arabası iyi olan alır.. ;) ödül de koyulursa ben varım

tarihinde Ali Tuğberk Avar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Şu şartlarda pahalı etkinlik :D  Mis gibi toplanılır yenilir içilir :D  Yakmaya gerek yok :D 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Buraya da yazayım. Kalabalık güzergahları tercih etmeyin de kibrit haram ve kaçak elektrik kullanmasın ondan sonra yok 3 litre bay 5 litre yaktım der [emoji28]

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Servet Aydın yazdı:

Şehir içi 3.2 litre iş görür mü

abi yakışmaz şimdi inip passatı inip ittirmek falan. Haberlere çıkarsın :) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Tuğberk Avar yazdı:

Heheheh gerçekçi olmamış bu ama madem olcak sonrasında da en kısa sürede gitmede yarışır mıyız? :) Trafikte de olsun sakinde hatta direkt 2. Köprüden başlatırız beşiktaştan filan Gebze de mi bitsin tekirdağda mı siz karar verin :D bunda da 80-90 arası gittiğim takdirde otomatik olmasına rağmen hibritten maks 0.5 filan fazla yakarım gibime geliyor da hibritle slow gidip her şartta min yakarsınız bu da bi gerçek. Kazanan belli bence yarışa gerek yok. :) Yada hibrite hibrit dizele dizel benzine benzin yarışılsın madem az yakma yarışı olacaksa. Daha doğru değil mi?  Unutmadan A dan b ye en kısa sürede kim gidebilir bu daha mantıklı bence her halükarda yakıt ayrımına da gerek yok şoförlüğü iyi olan ceza korkusu olmayan arabası iyi olan alır.. ;) ödül de koyulursa ben varım

Adı yarış sadece. Test etkinliği…her aracın rakamını çıkarmak ve istaaanbul trafiği tanımını araçlara göre test etmek.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Hangi babayiğit depoyu fulleyecek. 

Neyse ben katılırım. :D

Aslında litre olarak değilde en düşük maliyet yapan kazansa olmuyormu. 

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Sonuçları merakla bekliyoruz, "görcez bakalım cumartesi"

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Aslında litre olarak değilde en düşük maliyet yapan kazansa olmuyormu. 

Fark ne? Litre olarak yapınca evrensel birim dilinden konuşmuş oluyoruz

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Herkes 10 litre benzin alsın. Kim daha uzun gider o tespit edilsin. En uzun gidene hediye çeki verilsin. Yolda kalana yardım yok :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Fark ne? Litre olarak yapınca evrensel birim dilinden konuşmuş oluyoruz

Depodan da litreye bakacak.. araca güvenmiyor. Bi de araçların bazısında bilgisayar yok

Ümit Türk yazdı:

Herkes 10 litre benzin alsın. Kim daha uzun gider o tespit edilsin. En uzun gidene hediye çeki verilsin. Yolda kalana yardım yok :D 

Format belirlendi. Yapılabilir şeylerden bahsedelim.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Az yakmaya çalışarak biyere varamazsınız :crazy:

• Beğen 2
  • Mutlu 8
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Çok keyifli bir etkinlik :bravo:. Bir dönem böyle bir TV programı vardı. Vitesi boşa atanlar, aracı yolda stop edenler, inip itenler vs vs.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Depodan da litreye bakacak.. araca güvenmiyor. Bi de araçların bazısında bilgisayar yok

Zaten çoğu arabanın tutmuyor hocam. Ya da yakın değer oluyor. Bi de yazılımlı olunca hepten güvenilmez oluyor. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Kibritin elektrik tüketimi de hesaplansın, günlük 7 kw üstü çıkarsa üst tarifeden hesaplanıp benzine eklensin :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...