İçeriğe Yönlendir

2022 Yakıt Tüketim Yarışması (İstanbul)

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Karma değil. Şehir içi yok. Sonra herkes ben az yaktım diyecek. Kimisi boş yolu görünce gazlayacak vs. Gerçek tüketimler isteniyorsa mehmet hoca’nın güzergahı olmalı. Yoksa gezi turundan farkı olmaz. O kadar yol yapmanın da anlamı yok. Direkt yemek yerine gelelim yiyelim.  

Youtube'daki passat gibi. Adam 6. vites sabit 70 ile gidip şehiriçi diyor. :) 

Ben otoparktan burnumu çıkarıp yola bağlanınca e-5 trafiğine düşüyorum direk.

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Hamit inan yazdı:

En çok yakana ödül var mı ? :)

Ödül yemek var herkese. becerebilirsek. 

burda muhtemelen 2-3 saatlik parkurda eğlenceli sohbet ve video içeriği de oluşturmamız lazım. Bu nedenle şehir içi felan saçma sapan yerler olmalı. Mesela dolapdere olabilir.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Pazar günü İstanbul'dan İzmir'e gittim.

120 km. oto limit koydum. 450 km yol 5,6 lt ortalama yakıt.

Ne yapsam daha aşağı düşmüyor.

İzmir otoyolunda neredeyse herkes ekonomi peşindeydi. Hiç sıkıştıran olmadı. 2 şerit hypermilcilerin olmuş.  :)

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

En çok duman atana da yaşam boyu başarı ödülü verelim

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bakırköy merkez, zeytinburnu topkapı’dan fındıkzade iyidir. Vatan caddesinin esprisi kalmadı hocam. Tarihi olsun. Surlardan geçelim :) sonra ibb İÜ’den beyazıt. Mercan’dan eminönü. Unkapanı, Perşembe pazarından taksim dolapdere şişli levent’den boğaza ineriz mola yaparız. Ortaköy’den 1.köprü (ticari gelecekse 2.köprü) üsküdar kadıköy ataşehir’den gebze. Otoyol’dan. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bakırköy merkez, zeytinburnu topkapı’dan fındıkzade iyidir. Vatan caddesinin esprisi kalmadı hocam. Tarihi olsun. Surlardan geçelim :) sonra ibb İÜ’den beyazıt. Mercan’dan eminönü. Unkapanı, Perşembe pazarından taksim dolapdere şişli levent’den boğaza ineriz mola yaparız. Ortaköy’den 1.köprü (ticari gelecekse 2.köprü) üsküdar kadıköy ataşehir’den gebze. Otoyol’dan. 

tek ilavem var: otoyoldan değil de ümraniye şile taşdelen paşaköy kurtköy yolundan gidelim. yol ücreti vermeden.

çevre de güzel. 

Bir de öyle bir yol olmalı ki herkes aynı yerden gidecek kadar net olmalı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

tek ilavem var: otoyoldan değil de ümraniye şile taşdelen paşaköy kurtköy yolundan gidelim. yol ücreti vermeden.

çevre de güzel. 

Bir de öyle bir yol olmalı ki herkes aynı yerden gidecek kadar net olmalı. 

Ben uzun yol da olsun diye şey ettim. Hem şehir içi hem çevre yolu anlamında. Bana fark etmez zaten

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Rotadaki trafiği hayal ettim tansiyon 18 oldu :koskos:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben uzun yol da olsun diye şey ettim. Hem şehir içi hem çevre yolu anlamında. Bana fark etmez zaten

uzun yol duble yol orası. Ataşehirdeki tıkanma da yok.

ışık yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

yahu bizi sıkmayacak bir rota olsunda sürmekten keyif ve huzur alalım. böyle yollar varsa tadından yenmez. 

6e9db075794bac6a4d5da5ee83b6-1596459.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Dışarıda kahvaltı yapılacak ve 2 kez depo fullenecek tam zengin işi aktivite olmuş :D İşin şakası keyifli geçecektir istanbul da yaşasam katılmak isterdim. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hem litre hem parasal hesaplarız. O kolay. Ama öncelik litre. Çünkü fiyatlar yarın değişebilir. 

Oda artık kişinin kısmeti :)

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Lpg ile katılacak arkadaşlar için benzin tüketimi hesaplamayacağız. Lpg depo doldurma yöntemiyle hesaplama yapacağız mecburen. Artık tabanca erken geç atar bilemeyiz

Kibriti legalleştirmeye çalışma şimdi :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

yahu bizi sıkmayacak bir rota olsunda sürmekten keyif ve huzur alalım. böyle yollar varsa tadından yenmez. 

6e9db075794bac6a4d5da5ee83b6-1596459.jpg

aktivitenin amacının anlaşılmadığını düşünüyorum. 

Burak Kuşçu yazdı:

Dışarıda kahvaltı yapılacak ve 2 kez depo fullenecek tam zengin işi aktivite olmuş :D İşin şakası keyifli geçecektir istanbul da yaşasam katılmak isterdim. 

toplam 100km yapsak, en fazla 10litre yani 200 lira harcanacak aktiviteye. Bazıları çok iddialı. Onlar 100 lira harcar :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Alptuğ Özcan yazdı:

Bartın yolu muydu burası

Yok şile yolu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kanmayın. kendine göre rota çiziyor.. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ücreti mukabil rollere çıkarırım araçları. Sabit hız 20 dakika sürüş. Hangi araç ne yakar çıkar. Test başına 150 tl alırım çaylar beleş 

• Beğen 3
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Servet Aydın yazdı:

Ücreti mukabil rollere çıkarırım araçları. Sabit hız 20 dakika sürüş. Hangi araç ne yakar çıkar. Test başına 150 tl alırım çaylar beleş 

Vaay güzel tezgâh ?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Vaay güzel tezgâh [emoji14]

Hemde ekonomik ve gerçek [emoji91]
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

çay işi bende 4 tl 1 şeker dahil

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
çay işi bende 4 tl 1 şeker dahil

Benden çıkışı ücretsiz zaten. Son kullanıcı ödeme yapacak
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Rota güzel.. 

Detaya gerek yok. Arabasına güvenen isterse V6 ile isterse 1.0 la gelsin.. 

Sadece belirli bir varış saati olmalı.. 2 saatlik yol 4 saatte gidilmemeli. Aynı anda çıkılmalı en geç 5 dakika farkla hedefe varılmalı. 

arabalar bunu başarırı da, pilllier için kabus olur

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Cumartesi akşamı haberlere çıkarız, zenginler test yapıyor benzin yakıyor diye :D

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Deniz Kom yazdı:

Cumartesi akşamı haberlere çıkarız, zenginler test yapıyor benzin yakıyor diye :D

Caiz olmadığına dair fetva bile alırlar.. 

Malum mübarek bol fetvanın alındığı günlerdeyiz. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Söze gelince 2-3 litre yakanlar şimdi dağa bayıra vurmaya başladı :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...