İçeriğe Yönlendir

2022 Yakıt Tüketim Yarışması (İstanbul)

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Söze gelince 2-3 litre yakanlar şimdi dağa bayıra vurmaya başladı :) 

çıkışta piller tam  dolu ise, varışta da tam şarjlı olarak ölçülecek değil mi

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Çağlar Bayur yazdı:

Powerbanktan doldurmasın finishte?

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

Lpg’ye geçişte harcanan benzin?? 

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Mehmet Göktürk yazdı:

yarış yapmıyoruz kazanan yok.. ölçüm etkinliği...

Ölçüm sonucunu bir şeye dayandırmalıyız. Birşey olmalı sonunda. Yoksa ben yaldır yaldır giderim :)

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bakırköy merkez,  sonra ibb İÜ’den beyazıt. Mercan’dan eminönü. 

Benim hergün ki rutin güzergahım sayılır bu :)

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Her türlü katılırım ama şirket aracından alışkanlık var 1.6 dizeli 8.5 lt ile gezdiriyorum.

Benim için çok zor olacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Lpg’ye geçişte harcanan benzin?? 

kaç depo varsa fullenecek, ne kadar kaynak var ise, kurallar yazılsın da üstünden geçelim, R de kaç km gidilecek mesela? finish çizgisi öncesi su ve çamurum derinliği ne olacak gibi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Start stop falan kapatılsın piller devredışı bırakılsın.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Metin Akbal yazdı:

Start stop falan kapatılsın piller devredışı bırakılsın.

Eğlence ve video çekimi esas.. Araba itilebilir. lastiklere 45 hava basılabilir. klima açmak lüks..alternatör kayışı bile sökülür.

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Mehmet Göktürk yazdı:

Eğlence ve video çekimi esas.. Araba itilebilir. lastiklere 45 hava basılabilir. klima açmak lüks..alternatör kayışı bile sökülür.

Tampon dayayıp bir arkadaşımızı arkadan itebiliriz yani? Ya da isret mat. Arka tamponu arkadaki arkadaşın ön tamponuna dayayıp frene basarak onun tüketimini arttırabilir miyiz? ?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Bagajı ful boşaltın. Stepneyi evde bırakın. Lastiklere 40 basın. Depoyu yarıdan düşük tutun. 0-100 2 saniye yakıt 1 litre düşer.

Hatta c5 sahipleri 3 tekerlek girsin yarışa :D

Önü sağı sökermiş :crazy:

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Önder Özcan yazdı:

Tampon dayayıp bir arkadaşımızı arkadan itebiliriz yani? Ya da isret mat. Arka tamponu arkadaki arkadaşın ön tamponuna dayayıp frene basarak onun tüketimini arttırabilir miyiz? ?

Tam tesri oluduğnu analyna kadr bir dliim piedlik klaori ykatım :D

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Radyo falan dinlemezseniz, ışıkları açmazsanız belki siz de şirinleri görebilirsiniz :) 

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Önder Özcan yazdı:

Sonra tamponun panjur sensörü bozulacak işin yok Almanyadan bekle....?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Güvenen varsa ??

images?q=tbn:ANd9GcTO0s3JcqP7S7Y-UwXaoCM

Sebebi neydi ki

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emin Önal yazdı:

Ben finişte beklerim sizi ?:crazy:

çayları duble söyle yanındayım

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

Kesin akşamdan dolu bırakır. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kesin akşamdan dolu bırakır. 

Şunu düşünüyorum. Boğazda iyi gider ? 

images?q=tbn:ANd9GcSBSuRHnzYd8wHemSHHRN6

Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan

Etkinlik süper olacak merakla sonuçları bekliyor olacağız.....Tam yeri ve zamanında bir soru sormak istiyorum müsadenizle geçenlerde bir doktor abimizin videosunu izledim görenler olmuştur muhakkak, 7 yıllık pasatta nasıl ekonomi yapılır onu anlatıyordu ve genel kullanımda aracını 1800 devir üzerine çıkarmamaya çalıştığından bahsediyordu..benim kafam bir konuya takıldı turbolu araçlarda devirsiz kullanım araca zarar verirmi? yani ekonomi yapacağız diye yüksek vites alt devir kullanım tarzının uzun yada kısa vadede kar zarar oranı nedir? iki gündür 2 bin devir altı sürmeye çalışıyorum çekilecek çile değil :)  zarar verir derseniz çok mutlu olacağım :)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ufuk Kılınçarslan yazdı:

Etkinlik süper olacak merakla sonuçları bekliyor olacağız.....Tam yeri ve zamanında bir soru sormak istiyorum müsadenizle geçenlerde bir doktor abimizin videosunu izledim görenler olmuştur muhakkak, 7 yıllık pasatta nasıl ekonomi yapılır onu anlatıyordu ve genel kullanımda aracını 1800 devir üzerine çıkarmamaya çalıştığından bahsediyordu..benim kafam bir konuya takıldı turbolu araçlarda devirsiz kullanım araca zarar verirmi? yani ekonomi yapacağız diye yüksek vites alt devir kullanım tarzının uzun yada kısa vadede kar zarar oranı nedir? iki gündür 2 bin devir altı sürmeye çalışıyorum çekilecek çile değil :)  zarar verir derseniz çok mutlu olacağım :)

Otomatik dsg öyle vites değiştirir, 2000 devir altında tutmaya çalışır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ufuk Kılınçarslan yazdı:

vermez.. zaten turbonun amacı düşük devirde kullanabilmektir. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ufuk Kılınçarslan yazdı:

videosunu izledim

her vidyoya inanmayınız

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...