Adnan Çakır 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Ben o güzergahta kaybolurum [emoji16] yolu tarif edecek birisi co-pilotluk yaparsa ben de gelirim de Gebze den gel geri dön masraflı olur [emoji3064] Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Adnan Çakır yazdı: Ben o güzergahta kaybolurum yolu tarif edecek birisi co-pilotluk yaparsa ben de gelirim de Gebze den gel geri dön masraflı olur Hepimiz gel dön yapacağız… bi araçta iki kişi çok yakar.. Adnan Çakır yazdı: Ben o güzergahta kaybolurum yolu tarif edecek birisi co-pilotluk yaparsa ben de gelirim de Gebze den gel geri dön masraflı olur Hepimiz gel dön yapacağız… bi araçta iki kişi çok yakar.. yahut iki kişi mecbur olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Hepimiz gel dön yapacağız… bi araçta iki kişi çok yakar.. diğer kuralların da üstünden geçmeli, mesela finish çizgisi öncesi 50 cm çamur havuzu olacak mı ? yarışmaya katılan aracın elde etme maliyeti falan? şimdi gelir bir EQS hepimizi alır gider? adaletsiz olmaz mı 24 Nisan 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Nisan 2022 Yazar Paylaş 24 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: diğer kuralların da üstünden geçmeli, mesela finish çizgisi öncesi 50 cm çamur havuzu olacak mı ? yarışmaya katılan aracın elde etme maliyeti falan? şimdi gelir bir EQS hepimizi alır gider? adaletsiz olmaz mı Onun da deposunu hızlı şarjla dolduracağız. Bakalım kaç yakmış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2022 Mehmet hoca birileriyle kontak kurmaya çalışacaktı ama bilemedim.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Akaryakıt fiyatları uçtu. Bu yarışma olmaz gibi. Ama aklıma değişik bi stil geldi. Uzun yol testi için daha güzel olur. arabaların aşağı yukarı ne yaktıkları belli. Az yakanlar uzun yolda 3-5 litre arası yakabiliyor. - Bir şekilde herkesin yakıt deposunda aynı miktar yakıt koyulacak. Hepsi eşit - Yarışma A noktasından B noktasına gitmek. En kısa sürede giden kazanacak. - Ama seçilecek menzil, araçları zorlayacak derecede ekonomik kullanmak zorunda bırakacak bir menzil olacak. - Yarışması hem rakibiyle hız yarışına girecek hem de yakıtı bitmeden B noktasına ulaşması gerekecek. Yani hem hız yapmalı. Hem yapmamalı. Erken gidip B noktasına gelemeden yakıtı biterse kaybediyor. - Yarışmacılar uygulama üstünden konumlarını görebilecek. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Erken gidip B noktasına gelemeden yakıtı biterse kaybediyor. Sınırlı yakıt iddalı olmuş. Yakııt bitirip yolda kalmanın maliyeti de hesaplanacakmı ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Aman ben yol yardımı ile falan uğraşamam.. Uzun yol testine varım. Kısıtlı yakıta hayır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Ersen Tapan yazdı: Sınırlı yakıt iddalı olmuş. Yakııt bitirip yolda kalmanın maliyeti de hesaplanacakmı ? ona şey yaparız yaa. Bişe olmaz heralde işte arabasını düşünen az yakacak bi de Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mehmet hoca birileriyle kontak kurmaya çalışacaktı ama bilemedim.. Geri dönmediler yeniden zorlayayım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 işte arabasını düşünen az yakacak bi de Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Bayramda Cumartesi sabahı Sivas'a gidiyom. Ama ecuk hızlı sürerim. Yani tüketim artacak. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: Bayramda Cumartesi sabahı Sivas'a gidiyom. Ama ecuk hızlı sürerim. Yani tüketim artacak. Emin misin. 900 km.. hiç yakmasan 110 litre yakarsın.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Emin misin. 900 km.. hiç yakmasan 110 litre yakarsın.. para var huzur var 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Emin misin. 900 km.. hiç yakmasan 110 litre yakarsın.. Abi ne yaptın , ben tek depo ile gidiyorum. 60 litre .. Git gel 110 litre anca. Ailecek total 5 kişilik bir yolculuk olcak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Emin misin. 900 km.. hiç yakmasan 110 litre yakarsın.. bişi olmaz, döndükten sonra da yaz tatili turu var villada Mehmet Ozyurek yazdı: 110 litre matematiğe girme, bizim hesaplar pisagora göre Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: Abi ne yaptın , ben tek depo ile gidiyorum. 60 litre .. Git gel 110 litre anca. Ailecek total 5 kişilik bir yolculuk olcak. E gelmeyecek misin.. geleceğini de hesapladım işte Çağlar Bayur yazdı: bişi olmaz, döndükten sonra da yaz tatili turu var villada Ali tatilini ve kolasını ihmal etmez.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: E gelmeyecek misin.. geleceğini de hesapladım işte dönüşte torpidodan fulleniyordur belki, fibo nun gözü yaşlı kalır Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: bizim hesaplar pisagora göre sivas’a kutuplar üstünden gidince az yakıyormuş Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Bir de yakıt için sponsor bulabilirsek harika olur? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: sivas’a kutuplar üstünden gidince az yakıyormuş 80 sabit, rampada ayak gazdan çek. Videodaki detaya dikkat. 16 Haziran 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: 80 sabit, rampada ayak gazdan çek. Videodaki detaya dikkat. Boşa alman gerekmez mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 motorun altındaki gereksiz ağırlık hala yerinde ise hiper cilik yutupta kalmaz mı anca? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: motorun altındaki gereksiz ağırlık hala yerinde ise hiper cilik yutupta kalmaz mı anca? Kaç kiloydu ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts