Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç kiloydu ? dünya da mı marsta mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: dünya da mı marsta mı? Marsta çöp bulmuşlar gördün mü haberi ? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Marsta çöp bulmuşlar gördün mü haberi ? cips poşeti mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Poşetti ama gözlüğüm yoktu. Cipsmiymiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Poşetti ama gözlüğüm yoktu. Cipsmiymiş. ilk geçişte yerde yok geri dönünce görünen şey mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: ilk geçişte yerde yok geri dönünce görünen şey mi? Öylemiymiş ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Öylemiymiş ? o ise öyle, mars suv unun kenarından düştü , robot kolunun gölgesini insana benzeten de oldu , ben gittim baktım yok orda yaşam 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Haziran 2022 Paylaş 17 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: motorun altındaki gereksiz ağırlık hala yerinde ise hiper cilik yutupta kalmaz mı anca? ayrodinamiğe katkısı olmaz mı abi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran 2022 Yazar Paylaş 17 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: ayrodinamiğe katkısı olmaz mı abi? Plastiği vardır onun. Onu sökmüşler Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 17 Haziran 2022 Paylaş 17 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Poşetti ama gözlüğüm yoktu. Cipsmiymiş. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Haziran 2022 Paylaş 17 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Akaryakıt fiyatları uçtu. Bu yarışma olmaz gibi. Ama aklıma değişik bi stil geldi. Uzun yol testi için daha güzel olur. arabaların aşağı yukarı ne yaktıkları belli. Az yakanlar uzun yolda 3-5 litre arası yakabiliyor. - Bir şekilde herkesin yakıt deposunda aynı miktar yakıt koyulacak. Hepsi eşit - Yarışma A noktasından B noktasına gitmek. En kısa sürede giden kazanacak. - Ama seçilecek menzil, araçları zorlayacak derecede ekonomik kullanmak zorunda bırakacak bir menzil olacak. - Yarışması hem rakibiyle hız yarışına girecek hem de yakıtı bitmeden B noktasına ulaşması gerekecek. Yani hem hız yapmalı. Hem yapmamalı. Erken gidip B noktasına gelemeden yakıtı biterse kaybediyor. - Yarışmacılar uygulama üstünden konumlarını görebilecek. Yakıt pompası kaç para haberin var mı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Haziran 2022 Paylaş 17 Haziran 2022 Akşam depoyu fulleyecem ve haftanın bana maliyetini hesaplayacam. Şu an kadranda benzin 4/1 azalmış görüyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Haziran 2022 Paylaş 17 Haziran 2022 Kilitli değil miyfi full depo garajda? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2022 Paylaş 17 Haziran 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kilitli değil miyfi full depo garajda? dün dündür İlkay Başaran yazdı: ayrodinamiğe katkısı olmaz mı abi? hakkat iyileştirir yahu iyi bir şey demek ki kalsın Ali Darbaz yazdı: İlginç bir veri... basın danışmanını ingilizce bilenlerden seçerse iyi olur Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Haziran 2022 Paylaş 17 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: hakkat iyileştirir yahu iyi bir şey demek ki kalsın Abi y kg bu kadar etkiliyorsa uzun yola çıkmadan 2 gün önce müsil kullanmaya başlayalım ailecek. Boş bağırsaklar tüketimi düşürür bence Y kg= 5 kg 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran 2022 Yazar Paylaş 17 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Abi y kg bu kadar etkiliyorsa uzun yola çıkmadan 2 gün önce müsil kullanmaya başlayalım ailecek. Boş bağırsaklar tüketimi düşürür bence Y kg= 5 kg Biz binmesek hiç? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 Adamlar yapmış. Güya şehir içi. ort hız 39km/s Bana göre otoban sayılır bu trafik. elektrikli kona 10 kwh/100km manuel 1.6 tdi passat 3,9lt/100km Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Adamlar yapmış. Güya şehir içi. ort hız 39km/s Bana göre otoban sayılır bu trafik. elektrikli kona 10 kwh/100km manuel 1.6 tdi passat 3,9lt/100km bunu izleyen sonra başliyor şehir içi tüketimim neden fazla diye sanayilerde parçalanmaya, bir bitmedi gitti şu yutbr lar, veya tem de gidip şehir içi tüketimi diye yazanlar da olabiliyor, bol sabır 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts