Yurdaer Elay 1 Mayıs 2022 Paylaş 1 Mayıs 2022 (düzenlendi) Erkut Uysal yazdı: Madem öylesine, BG Silistre den selamlar, Tuna nehrinin karşısı Romanya... Seni değil ama Tuna Nehri'ni çok fena kıskanıyorum. On tane ülkeden elini kolunu sallayarak geçiyor ne vize soran var, ne de nereye gidiyorsun diyen Sefalar olsun, mutlu bayramlar 1 Mayıs 2022 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Mayıs 2022 Paylaş 1 Mayıs 2022 Herşey bir yana , shangai neden yine kapandı. Acaba covid dışında bir tehlikenin sinyali mi? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 1 Mayıs 2022 Paylaş 1 Mayıs 2022 Yurdaer Elay yazdı: Seni değil ama Tuna Nehri'ni çok fena kıskanıyorum. On tane ülkeden elini kolunu sallayarak geçiyor ne vize soran var, ne de nereye gidiyorsun diyen Sefalar olsun, mutlu bayramlar Yurdaer abicim, tesekkurler, hayirli bayramlar... Aslında, kimsenin yok kimseden bir farkı... Bizleri bölen kendi ellerimizle çizdiğimiz sınırlar, kendi ellerimizle seçtiğimiz siyasiler... Yoksa herkes insan ne bir eksik, nede bir fazla... 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Mayıs 2022 Paylaş 1 Mayıs 2022 Madem öylesine, BG Silistre den selamlar, Tuna nehrinin karşısı Romanya... [emoji4]Benim şu işi hallette gel sınırda bekliyorum seni 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 1 Mayıs 2022 Paylaş 1 Mayıs 2022 Fatih Keskin yazdı: Benim şu işi hallette gel sınırda bekliyorum seni Kapıkule den geçmem, ya Hamzabeyli yada Dereköy yoğunluğa göre bakıcam haber ederim başkanım... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2022 Paylaş 1 Mayıs 2022 Kapıkule den geçmem, ya Hamzabeyli yada Dereköy yoğunluğa göre bakıcam haber ederim başkanım... [emoji6]Başkan ne diyorsa hallet yoksa ülkeye girişini engellerim.. Daattırmayın la buraları 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 2 Mayıs 2022 Paylaş 2 Mayıs 2022 Servet Aydın yazdı: Başkan ne diyorsa hallet yoksa ülkeye girişini engellerim.. Daattırmayın la buraları Daattırmayın buralari bak sonra ben toplamak zorunda kalıyom... 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 2 Mayıs 2022 Paylaş 2 Mayıs 2022 Servet Aydın yazdı: Beter ol Varna da çok beterim abi... Bildin gibi değil Ukraynalı dolu... Hiç hoş değil... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül 2024 Paylaş 12 Eylül 2024 Ne olacak bu kırmızı takımın hali ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Eylül 2024 Paylaş 12 Eylül 2024 Kısa mesafe de kırmızı, virajda mavi alıyor bende ? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Eylül 2024 Paylaş 12 Eylül 2024 Metin Akbal yazdı: Kısa mesafe de kırmızı, virajda mavi alıyor bende ? Şöför kim ? Erkut Uysal yazdı: Varna da çok beterim abi... Bildin gibi değil Ukraynalı dolu... Hiç hoş değil... Turuncu kiyafet cok klass görünüyor markası nedir acaba ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Eylül 2024 Paylaş 13 Eylül 2024 Alpay Sumer yazdı: Şöför kim ? İkisinde de ben ? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Eylül 2024 Paylaş 13 Eylül 2024 Hayat bazılarına ne kadar zor. Kadın boşanmış, 3 çocuğu var, Suriyeli, 5000 kirayı 7500 yapıyor ev sahibi, 1 oda ev, yani diğer odaları depo olarak kullanıyormuş ev sahibi, bunlar 1 odada kalıyorlarmış. Şimdi de evden çıkmışlar, başka bir yere taşınacak daha uygun olduğu için, çocuğu da okul değiştirecek mecburen. Çocuğu da görseniz, pek tatlı. Hayat bazılarına ne kadar zor Yorum bağlantısı
Recommended Posts