Mehmet Yeter 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: 6 ayda bir araba yıkarım. 132 tane kırlangıç kakası var şuan en az. Yıkamacıya asla para vermem. İçinide şarjlı süpürge ile temizlerim bitti. Bak şimdi olmadı. Kaka başı hesaplanip fiyat dusulmeli. Buralarda da zam gelmiş 20 TL olmuş jeton. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: çok yüksek süratten örs, lokma, anahtar kemiklerimin dengesi bozulmuş. 3 sene daha hız yapma dedi O zaman şimdiden başla 3 senede anca çok yüksek hıza ulaşırsın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ben 1,5 damacana ile 21v şarjlı su tabancasıyla yıkıyorum. 2-3 ayda bir yıkarım. Şarjlı dikey süpürgeyle de süpürüyorum ama istanbulda su 100, köpük 100 olmasaydı damacana ile uğraşmazdım. Bu çakallara para kazandırmak istemiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben 1,5 damacana ile 21v şarjlı su tabancasıyla yıkıyorum. 2-3 ayda bir yıkarım. Şarjlı dikey süpürgeyle de süpürüyorum ama istanbulda su 100, köpük 100 olmasaydı damacana ile uğraşmazdım. Bu çakallara para kazandırmak istemiyorum Yuh artık. Burada yikamaciya 300 lira verdik. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: Az yıkama boya ömrünü çok uzatıyor Toz çok iyi koruyor güneşten 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: Toz çok iyi koruyor güneşten Branda nasıl olur sıcak yerler için? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: Toz çok iyi koruyor güneşten sadece toz değil. Bazen sokak arasına bırakıyorum. Yukarıdan bir şeyler düşüyor. geçen baktım kaput üstünde bardak koymuşlar ve ya kola ya kahve çay devrilmiş. Leş bi durum var burada 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sadece toz değil. Bazen sokak arasına bırakıyorum. Yukarıdan bir şeyler düşüyor. geçen baktım kaput üstünde bardak koymuşlar ve ya kola ya kahve çay devrilmiş. Leş bi durum var burada O cahillik, başkanın malina değer vermeme her yerde aynı maalesef. Hergun aracın bir yerlerinde çizik görmek yoruyor insanı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: Toz çok iyi koruyor güneşten Korur hele ki sıcak yerde. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Branda nasıl olur sıcak yerler için? Branda çiziyor malesef 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Opette 120 tl 60 su 60 köpük Gerisi senin 😀 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Her 3 ayda bir araba yıkamaya niyetleniyorum, benzinliği gitmek zoruma gidince şarjlı yıkama fiyatlarına bakıyorum, sonra vaz geçip 3 ay daha geçmesini bekliyorum. 3 ay daha geçince çok kirlendi deyip benzinliğe gidiyorum. Şu an yılda iki kez araba yıkıyorum. Yıkama sonrası soft99 cila atıp bırakıyorum. Yıkama için yerim olsa daha sık yıkardım. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: 6 ayda bir araba yıkarım. 132 tane kırlangıç kakası var şuan en az. Yıkamacıya asla para vermem. İçinide şarjlı süpürge ile temizlerim bitti. komple kaplansa ve hemen sertleşse aslında boya hep yeni kalır. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Doğan Arşiray yazdı: komple kaplansa ve hemen sertleşse aslında boya hep yeni kalır. Kargalar karadutu çok kaçırırsa kötü oluyor. Mor mor 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kuş pisliği asidiktir (ürik asit), dikkatli olmak lazım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mümkünse ağaç altına koymamak lazım, kuş pisliği ve ağaçtan birşey akmaması için. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Kuş pisliği asidiktir (ürik asit), dikkatli olmak lazım. Karga ve özellikle güvercin evet baya asidik. Bozuyor boyayı. Tadından anlıyorum kırlangıçsa mesela problem yok 4 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Mümkünse ağaç altına koymamak lazım, kuş pisliği ve ağaçtan birşey akmaması için. ıhlamur ağacı çok feci pisletiyor. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Karga ve özellikle güvercin evet baya asidik. Buradaki martıların çıkardıkları 2 saat önce tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Branda nasıl olur sıcak yerler için? Yanık yapar, tavsiye etmem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tamer Topaç yazdı: Buradaki martıların çıkardıkları Orada martidan kaçtık burada güvercine yakalandık. Sansim yok. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Araca hızlı seramik ve wax uygulamaya başladığımdan beri pek dert etmiyorum. En kurumuş, en inatçı heyvan necasetleri bile üzerinde biraz su dökünce kayıp düşüyor. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evime yakın ve sakin olan bir Petrol Ofisi var. Köpük,yıkama herbiri 30 ₺. Memnunum. 30 ₺ atıp butona basında 198 sn süre veriyor. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sürekli gittiğim bi şell var evin yakınında 10 gün önce yıkadım 270 TL'ye mal oldu iç dış. Jeton 10 TL Su : 5 jeton Köpük : 3 jeton Süpürge : 3 jeton Basınçlı Hava : 1 jeton Süreleri tam hatırlamıyorum ama hiç biri 2,5'dkyı geçmiyordu Yorum bağlantısı
Recommended Posts