Tansu Kalafatoğlu 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: Sigortada ise yarıyor, her ilin kaza oranları aynı değil. Plakayı en az kaza oranlı şehirden alırsam bana kârı oluyor yani. Benim için hiç dert değil. Gider alırım o şehrin plakasını Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Önder Özcan yazdı: Sıralamaya çok güzel ve doğru yazmışsın,sebepleriyle birlikte ama bir tanesini atlamışsın 3 harf 2 rakamdan sonra (şu andakinden bir önceki uygulama) 2 harf 4 rakam çıktı. Önceki Focusum mesela: 34 JF 6227 Bu seri sona ulaşamadan 3 harf 3 rakama geçildi. ( bunlar tabi kalabalık şehirler için geçerli *İstanbul için*) 2 harf 3 rakam 1 harf 4 rakam 3 harf 2 rakam 2 harf 4 rakam 3 harf 3 rakam Güzel düzeltme... Teşekkürler kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: Sigortada ise yarıyor, her ilin kaza oranları aynı değil. Sigorta fiyatı artık ikamet adresine göre belirleniyor diye biliyorum. Fiestayı alırken bu şekilde söylendi o yüzden yeni 05 plaka yerine aracın üzerinde olan 55 plaka ile devam ettim. @Mehmet Ozyurek yanlış mı biliyorum abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 İnan Çınar yazdı: Sigorta fiyatı artık ikamet adresine göre belirleniyor diye biliyorum. Fiestayı alırken bu şekilde söylendi o yüzden yeni 05 plaka yerine aracın üzerinde olan 55 plaka ile devam ettim. @Mehmet Ozyurek yanlış mı biliyorum abi? Trafik sigortası hala plakaya göre çıkıyor. Kasko ikamete göre. 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 İnan Çınar yazdı: Sigorta fiyatı artık ikamet adresine göre belirleniyor diye biliyorum. Fiestayı alırken bu şekilde söylendi o yüzden yeni 05 plaka yerine aracın üzerinde olan 55 plaka ile devam ettim. @Mehmet Ozyurek yanlış mı biliyorum abi? Yeni aracın plakayı değişmeyecektim, sırf bu yüzden değiştim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Plakayı en az kaza oranlı şehirden alırsam bana kârı oluyor yani. Benim için hiç dert değil. Gider alırım o şehrin plakasını Al al, sistem açıkları kapanmadan açıktan yararlan ama sana kasko lazım, oda ikametten oluyor 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: 3 harf 3 rakam veriyorlar şuan ADX teyiz ilçe olarak ama bir tane BMW de 46 CGR XXX diye plaka gördüm. Plaka değişikliği için yeni alım-satım veya adres değişikliği gerekiyor. Yani aynı şehir içinde taşınırsanız aracınızın plakasını değiştirebilirsiniz. Adres bildirimi vb konularda nufus md.'lükleri artık oldukça sıkı denetimler yaptırıyorlar ve gerçeğe aykırı adres bildiriminin cezası 260ü küsür lira bu arada. Diyelim ki yeni araç alacaksınız yada taşınıp adresinizi değiştirdiniz, Trafik Tescil Şubesine gidip, boştaki plaka listesinden beğendiğinizi seçip oradaki memura aracın şasi numarası üzerine rezerve ettiriyorsunuz. Tabi adres değişikliği yada eski ruhsat, araç faturası vb evrakları istiyorlar ve sistemden de kontrol ediyorlar sonra adınıza ve şasi numarasına rezerve ediyorlar. Notere gittiğinizde plakayı rezerve ettirdiğinizi söylüyorsunuz ve o plakayı size veriyorlar. 25 Mayıs 2022 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mustafa Erkan yazdı: Dün önümde giden kamyonun plakası 61 K XXXXX idi böyle bir plakaya ilk defa rastladım. Tek harf 5 numara . dün böyle plakası olan bir binek otomobil gördüm?! Yorum bağlantısı
Recommended Posts