İçeriğe Yönlendir

2013 Ford kuga


Ömer Faruk Başbuğ

Recommended Posts

Ömer Faruk Başbuğ

2013 benzinli tüplü otomatik  aracım 114.000 km de
Aracım İle düz yolda giderken hiç bir sıkıntı yok ama yokuş çıktığımda aracımı sanki arkadan biri tutup bırakıyor ama saniyelik araç da devir saatinde düşme felan da olmuyor nedeni nedir çözümü nedir başına daha önce böyle bir şey gelen oldu mu acaba ? Ayrıca bakımını yeni yaptırdım ve bujileri de değiştirdim ama düzelmedi. Tüpün sigortasını çıkarıp benzinde bir süre kullandım enjektör temizleyicisi attım tekrar bilgisayara bağladık bu arıza kodunu verdi bakalım ne çıkacak P0171 sistem fazla fakir sıra 1 hata kodu İle karşılaştım Sorun nedir başına gelen bar mı acaba 

Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Fakir karışım yakıyorsunuz. Aracınızı bir süre benzinde de kullandığınızı söylüyorsunuz. Eğer bir sensör ya da enjeksiyon arızası yoksa ve ayarlar yapılabiliyorsa (Ford için bilmiyorum) yakıt haritalandırılmasının yeniden yapılması gerekiyor. 

Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş
(düzenlendi)

İnşallah olmaz ama yakında, yokuş çıkarken veya düz yolda, şehir içinde sıkıştırdığınızda "motor servise götürün" uyarısı çıkabilir ekranda, güç kesip teklemeye başlayabilir.  Bir sürü arıza kodu görürsünüz. Allahın her günü tüpçünün veya ustanızın yolunu tutabilir, o sensör bu sensör, buji bobin vs almak zorunda kalabilirsiniz. Hiç birşey değiştirmeyin bunlar olursa şayet. Çözüm: lpg iptali. 😔 Tabi bunlar benim başıma gelenler aynı araç ile. Umarım sizin başınıza böyle bişey gelmez.

Düzeltme; LPG beyni arıza kodlarını sildiği için kod göremeyebilirsiniz.

tarihinde Alpaslan Göktaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz

AFR ayarı yaptırın sorun geçecektir.Geçmezse sübaplar yanık mondeomda aynı şey başıma geldi sübaplar yanmış.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...